110 американски тенксгивинг пуйки маскирани като хелоуински тикви (+ 1 бременна)

• 37 393
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Честита рожба Ванхорн Simple Smile Да е здрав и усмихнат Simple Smile

Бубка, Холограма включи ли се в спора или да подмина темата?

# 526
Честито на мама ванхорн   bouquet, да е жив и здрав малкия Петьо  Hug.

анет (и други с Киндъл), лесно ли се виждат буквите? Мислех да купя го за подарък на мъжа ми за р.д., но се поотказах, че той има проблеми със зрението и ми се видяха тежки сивите букви на черен фон  Thinking

# 527
  • САЩ
Честито Ванхорн! Да ти е жив и здрав малкия Петьо!   bouquet

# 528
Честит син на Ванхорн и семейство!Здраво палаво момченце да е!
*
Juturna ,нашият е като книга,на бял фон-черни букви,чете се великолепно..погледни и какво предстои да извадят барнс и нобълс,четох че било супер добра среда м-у качество и цена

# 529
Ванхорн, честито бебче!  Да ви е здрав малкия Петьо и да ви радва!

Много искам аз да подаря Киндъл, защото се надявам да намаля броя на книгите в къщи. Но от "прелиминъри" изследвания разбирам, че колекционерите на антични книги се обиждат Sad    Продължавам със съблиминал съобщения и оставям реклами тук-там. Надявам се до Коледа да сработи.

# 530
Джут, че то има ли Киндъли с черен фон/дисплей?  newsm78 И моя тестов беше като на Анет - бял фон с черни букви. За първата генерация Киндъли става дума в моя случай.

Цитат
http://en.wikipedia.org/wiki/Amazon_Kindle
Among users of the Kindle 2 (7:1), the most frequent criticism concerns the light text/poor contrast as compared to the original Kindle.[40] One user complained that the lighter text has caused eye strain or mild headaches after reading for long periods of time, but the side-by-side comparison showed slight differences attributable to factors such as slightly darker background and different fonts on the two devices [41] Some Kindle 2 users have become so disgruntled with the lighter text/poor contrast of the second generation device that they have downgraded to the Kindle 1.[42]
#40 ^ Priya Ganapati, Wired: Gadget Lab, (04-13-2009), "Kindle 2's Fuzzy Fonts Have Users Seeing Red" http://blog.wired.com/gadgets/2009/04/kindle-2-displa.html
#41 ^ David Carnoy, CNET News, (03-09-2009), "Kindle 2 flaw: Lighter Text Causing Headaches?" http://news.cnet.com/8301-17938_105-10191483-1.html
#42 ^ Ian Paul, PC World, (4-14-2009), "Users Lament Kindle 2 'Upgrades'" http://www.pcworld.com/article/163089/users_lament_kindle_2_upgrades.html

# 531
Честито, Ванхорн! Здраво и щастливо момченце да е!  bouquet
За рийдъри виждам, сте заговорили. Аз скоро си поиграх с този на Сони и бях очарована. Може би и другите са така. Не ми е толкова належаща нужда обаче, освен това очаквам да се доразвие продукта по отношение на съвместимост. Доколкото знам, амазонският киндъл може да ползва основно за амазонски книги, този на Б@Н - основно за техни книги. От друга страна, има вече библиотеки, които са абонирани за електронни книги, но там пък съвместимостта е с рийдъра на Сони. Бих предпочела този, който е най-универсален, но засега такъв вид няма, въпрос на недалечно бъдеще е обаче.
Иначе е много симпатично нещо, да, не е като да четеш от монитор. Особено за хора, които пътуват често, би било супер.

# 532
Йееееее, добра новина! Да е здрав и весел Петьо! Всичко най-хубаво за цялото семейство!

Честита придобивка, Анет, и аз искам Киндъл Crazy

# 533
Блажка, а на какъв принцип ще се използва рийдъра с библиотеката? Стана ми много интересно! Аз съм голям фен на Киндъл ( и подобни), в къщи вече е ад от търкалящи се книги и всеки ден се носят нови с купища от библиотеката. Не ми е за друго, ами често книгите от библиотеката носят и друга, освен интелектуална стойност- не са особено чисти, разни хора ги пипат, колко пъти ми се е случвало да намирам книги с лепнещи петна от бог знае какво.  Confused Така че ако мога да се насладя на книга от библиотеката без допълнителни екстри вкл да се разкарвам до там, ще съм много щастлива.
Абонамент ли ще има или как?  newsm78

Аз от аналога на Киндъла за деца ( Tag Reader) съм безкрайно доволна! Една от любимите играчки на децата, която се изтърква от ползване! Особено наскро им взех и Short & Long Vowels ( бяха 2 комплекта по 6 книги, всеки комплект 20 долара) и децата страшно много ги харесват.

# 534
  • Boston, MA
Ехееее, честито ново бебе! Каква хубава новина! Добре дошъл на Петьо! Браво на майка му! Много прегръдки от нас!

... Бубка, Холограма включи ли се в спора или да подмина темата?
Съмняваш ли се...   Rolling Eyes

# 535
Ехааа, супер новина!!! Добре дошъл на Петьо и 4естито на Ванхорн и семейство!  Heart Eyes
От в4ера имах пред4увствието, 4е ще е скоро и даже рано днес надникнах набързо в темата. Ох, как оби4ам новородени буболе4ки!

Вики, готова ли си? Твой ред е сега Hug

--------
Моята нова находка за шампоан и балсам е на Алтерна, с кавиар и е анти-ейджинг Simple Smile
Балсама е супер гъст, съвсем малко трябва и като  излиза от бутилката седи като целувка от белтък, подходящ за боядисани коси също:
http://www.drugstore.com//products/prod.asp?pid=226791&catid … xp3=2&trxp4=2
Въобще съм доволна и от стайлинг продуктите на серията с кавиар.

за твърда вода-може да използвате няколко пъти в месеца шампоан за дълбоко по4истване, те са то4но с цел  да се маха билд ъп от продукти и от твърда вода. По4ти всяка марка(от професионалните) има такъв. Аз използвам веднъж на 10-на дни, и наистина има разлика.
Моят е този:
http://www.amazon.com/gp/product/B000U6CRVO

# 536
Здраве желаем и желания изпълняваме.  Crazy
Дами, представям ви най-новата мама в темата:  Grinning

Не мога да прочета нищо, тъй като нета е на ТВ-то.
Благодаря ви от сърце на всички, които ме поздравихте и Ленка, Кюбит благодаря за СМС-сите.
Уморена съм и приключвам.
Кюбит постни това и в Американската тем.

Целувки на всички.

# 537
честит син на ванхорн   bouquet! да расте здрав и послушен  Heart Eyes
охоо, мама и смс-и пише, браво  Grinning

отивам да се ядосам за 10-ти

# 538
Бубс, Стела, кажете врътката с 10-ти каква е?! Днес е едва 5-ти. 5 дни на метли ли ще обикаляте?  Mr. Green
Майтапа на страна, не вдявам. И оправдание нямам, та се чувствам като голяма бяла птица.  Joy

П.П. Знам каква е датата де, поне това...  Laughing

# 539
Ванхорн! Честито! Много да ви радва Петьо!

Така, както гледам оранжевите кутии не са много отровни, или?

Ееее, кажете де за 10ти, че нямам време да се ровя. Или ще ми отговорите с GFGI?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт