Отговори
# 375
Леле, толкова хубави новини днес накуп  Heart Eyes Hug Честито на мама Vanhorne, да й е жив и здрав малкия юнак Петьо и да ги радва много!! Много, много се радвам, че има ново бебе в темата  Grinning Пък и е адашче на мъжа ми  Laughing

# 376
                                   ВАНХОРНЧЕЕЕ

Честито ти момченце, да сте здрави и много щастливи. Бързо възстановяне на теб, мила Hug Heart Eyes

# 377
Хайде пак рев от щастие...............Ех................
Скъпа Наденце на много странен комп съм и едва пиша а така исках да ти пусна честитка, но.....нищо .....
Дори и думите са безсилни да изразя колко се радвам за теб и за малкия Петьо - че и с българско име бе хора  Hug.
Да сте живи и здрави, много хубави моменти ви пожелавам а на теб бързо въстановяване миличка.

# 378
  • София
Честито бебочество,  Ванхорн!

Нека малкият мъж Петьо има най-щастливото детство и да е обграден само с любов, усмивки и разбирателство!!!
Поздрави и на баштаткото.   bouquet

# 379
Честито Деми, браво за радостната новина!
Повлечи крак, да има и други бременни скоро, цял букет от бебета:

Честито бебче на Ванхорне, да Ви е живо и здраво, много късмет да ви донесе.
Страхотен ден, страхотно начало на месеца!

# 380
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ на Ванхорн!!!!!!!!!!!!!!! Да ви е живо и здраво !!!!!!!!!!!

Деми много се радвам на прекрасната новина - лека бременност и едно прекрасно бебче накрая !!!!

(нещо ми се е скапал компютыра май и не мога да слагам никакви иконки и емоции, та сыжалявам, че е малко постно).

# 381
  • София
Какъв ден само!!!!!

Наденце, честита рожба, мила! Да сте живи и здрави цялото семейство, много любов и щастливи дни занапред! А малкият Петьо да стане мъж с характер (Скорпион е все пак!) и късметът да е винаги с него! Ванхорнче, браво за българското име, ти си наша гордост!

Кюбит, благодаря ти за тази прекрасна вест! изпрати специални поздрави на щастливата мама от всички нас с пожелание за бързо възстановяване!

Пипи, толкова се радвам, че ни писа и че нещата при теб вървят към своя естествен завършек. Моля се всеки ден и се надявам ти да си една от нашето общо Коледно чудо!

Аз си седя пред компа в къщи и си плача. От радост, от щастие, от едни такива хубави емоции.... Днес едно момиче, с което се знаехме само виртуално и която е пациентка на моята докторка ми подари 5 ампули Гонал. Просто на нея няма да й трябват. Бях трогната до болка от този жест. И още веднъж си казах, че има добри и благородни хора. Поклон пред тях. Ох, много съм развълнувана, по-късно пак ще се включа.

# 382
  • Манчестер
Зазинко, това са твоите ампули  Hug Praynig Heart Eyes Подарени от сърце Heart Eyes нека да са на късмет  Praynig Hug Heart Eyes

# 383
Чак сега видях материала на Маргаритка - толкова си фотогенична, че няма накъде просто! Супер снимка и чудесно интервю  Hug

# 384
Не мога да прочета нищо, тъй като нета е на ТВ-то.
Благодаря ви от сърце на всички, които ме поздравихте и Ленка, Кюбит благодаря за СМС-сите.
Уморена съм и приключвам.
Кюбит постни това и в Американската тем.

Целувки на всички.

# 385
  • Манчестер
Маменцееее  Hug Hug Hug Милата душичка, уморена  Heart Eyes Hug

# 386
  • София
Е, не, тъкмо се бях успокоила, и сега пак ревнах... Ванхорнче, мила, почивай си сега и се наслаждавай на безметежната радост да бъдеш мама на малкия Петьо!  Heart Eyes

Кари, благодаря ти за СМС-са  Hug Като се видим на живо ще ми разкажеш за Фемигландина.

Мили, чул те Господ  Praynig

Милички, да не забравя да ви кажа, че утре и в други ден ще пътувам и сигурно няма да имам възможност да пиша. Мислено ще бъда с вас. Ще продължавам да стискам палци на Пипи и да изпращам положителна енергия на Марпен. Обичам ви всички!

# 387
  • На планетата Земя
Ех, че прекрасен ден!

Бънка, и теб те прегръщам. Успокой дишицата.  Hug

Пипи  Peace с теб сме.

Зазинка, лек път и се пази. (като тьотка нареждам  Mr. Green)

Ванорхне, нищо че не четеш. Ние тук щуротийки пишем днес. Побъркахме се от щастие. Почивай си и се възстановявай!  Heart Eyes

Сега отивам усмихната да заспя.  Heart Eyes

# 388
Such a perfekt day!

Олеле,какви новини има днес в темата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Поздрави за поредното бебче в темата и за щастливите му родители!!! От сърце желая на семейството много здраве и щастливи мигове! Hug 
Деми, честито и на теб. Бъди спокойна -всичко ще е наред! Леко бременеене ти желая!
Марги, прекрасна статия и прекрасна жена! нямам думи просто-как попаднах на вас в това необятно интернет пространство-това се казва късмет Heart Eyes

Аз днес за малко се измъкнах от домашния лазарет-имах отдавна билети за "Секс,наркотици и рокендрол" с Асен Блатечки. Първия път като гледах тази постановка беше през далечната 1994година,докато бях студентка в София.Тогава участваха Ивайло Христов, Дони и Коцето-Калки.Да ви призная като че ли на 21 години по-силно ми въздейства, но знам ли -може би сега съм и по-напрегната. все пак беше много приятно Peace

Сега, за разни надбягвания,надскачания и прочие "юруши" и аз се включвам, но май ще е след Коледната нощ Sad Засега ни казаха да изчакаме. Пък и изследвания ми се иска вече да си направя, че "парен каша духа". Но да не се отплесвам в този прекрасен ден с разни "дълбоки мои размишления".
Прегръщам ви всички и ви желая    smile3524 Лека нощ!

# 389
  • Стара Загора
Честито на мама Надя и на татито. Hug
Добре дошъл на Петьо Hug Да е здрав и послушен младеж Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт