Отговори
# 390
Аз нали ви казах,че днес е един прекрасен ден!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm44 newsm44 newsm44
Мила Наде,честита рожба!!!
Нека бъде здрав,щастлив и само радост да ви носи!!! А на теб-скорошно възстановяване!!!
Прегръщам те!!! Hug Hug Hug

Какъв ден само!!! smile3501 smile3501 smile3501 И аз се чудя как ли ще заспя след толкова вълнения за днес!!! Но все пак- Лека ви нощ!!! Wink

# 391
  • Манчестер
Раз-Два...Раз-Два....Айде за сабахле една физарядка за коремчестите  Mr. Green

# 392
Ами аз таковааа... Чета си ви когато намеря време, но днес просто немога да не се включа.

Ванхорне честитита ти рожбичка. Желая здраве и щастие на цялото семейство                                                               

Деми честито и на теб  bouquet Спокойни и безпроблемни месеци и здраво бебче на финала
Маргаритке благодаря че пусна статията тук, че иначе хората от странство нямаше как да я прочетат. Изглеждаш страхотно Hug
Марпен четох за твоите несгоди. Изпращам ти една огромна прегръдка и вяра че няма нерешими проблеми Peace
Зазинка аз уж четох ама май съм пропуснала та да питам. Започваш процедура или си в процедура? Абе на каквато и фаза да си с теб съм и ти желая успех Heart Eyes
Хъни-Бъни ти все с тези параноични страхове. Спокойствие и силна храна миличка Hug
Пипи fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Стиснати палци и прегръдки и за всички останали, които имат нужда и които не споменавам поименноfingerscrossed Hug Heart Eyes

# 393
Ехххххххххаааааааа, какво става днес? Какви са тези силни експлозии от такива невеорятни събития.......и аз днес само тичам и все последна научавам.......как ще се спи сега от всички тези емоции??? и едни такиве мисли за хубавото начало и щастливия край на приказката....

Скъпа Внахорн, честит ти малък Петьо! Да ти е жив и здрав! Голям да порасне и да стане най-доброто и умно ангелче на мама и татко!!!!

Толкова щастлива ме направихте днес - напълнихте ми деня с усмивки и мечти.......Първо Деми със сърчицето, после Марги с хубавата си снимка и със свежото си чувство за хумор и на края за капак розовият бебок на Ванхорн........

Какво да ви обяснявам като знаем, че преживявате същите емоции като мен......

Повеселете се, сънувайте вашето щастие и успех на всички провеждащи се процедури и предсоящи - този ден да ви като пример в тежките моменти......!!!!!

Много ви  Hug Hug Hug

Забравих, че исках да попитам Миллито Ванилито, ако правя тези упражнения ще ми порасне ли така корема? Какво мисиш? Grinning Grinning Grinning Grinning

# 394
ВанхорнЧе, честита рожба мила  Hug Да ви е жив и здрав малкия Петьо и сълзи от радост само да ви носи    bouquet  bouquet  bouquet
Демиииии, честито ви сърчице. Пожелавам най-прекрасните 9 месеца и пуФкаво чудо на финала   Hug Hug Hug
Ух, че е хубаво да има бебетаааа  Heart Eyes Hug

Ха сега здравейте Hug Hug Hug
Не мога да се добера до компа ... тези дни ужасно много работа имам, а на всичкото отгоре обучавам момиче, което живот и здраве ще помага, когато отсъствам за процедури или пък докато съм бременна  Mr. Green Е-е-еххх мечтииии...
Пипинка, имаш стиснатите ми палци и  Praynig
МаргаритН, ма много Убава си станала Ша знайШ  Hug Пък и как ти отива коремааа. Да кажа все пак, че те прочетох от...до, но преди това те гледах, гледах, глееедах и толкова мноооого ти се радвах пу пу пу  Hug Hug Hug СУПЕЕЕЕР!!! Добре, че твоето момиче ми напомни тази сутрин за списанието. Благодарение на нея и лелката от която си купувам пресата /харесало й списанието на жената, та ми го запазила/ те имам вече прибрана при ценните нещица  Grinning
Квази, Каритас, гадинката трябва да я изследваме пак най-рано на 9-10-ти, обаче ми се струва, че е по-добре да направим още един курс на лечение и така да я проверяваме. Все си мисля, че гадта все още си е там... newsm78
А как са Пилето и Мамутинката /все пак в женски род трябваше да го измъдря/  Hug Кари  Hug
Зази, и за теб съм приготвила палците. Като наближи последното хапче свиркай да стисваме яко  Hug Hug Hug
Гледам лентичката на Паполино... малиии, ма тя в 20-та седмица станала... Как минава времето само. Сякаш вчера беше като  Sick А вече минала половината. Ритка ли мъника? Сигурно усещанията са прекрасни, та нали това е един от най- хубавите периоди  Hug
Марпен   Hug пожелавам ти много сила и дано скоро подредиш живота си. Мога само и единствено да подкрепя всички, които са ди тали съмета за помислиш за себе си. Дано и близките ти се замислят над тези неща от живота и да не ти създават повече "неудобства"  Hug
Ама днес хилядО пъти си смених настроенията. Първо денят ми беше преситен с емоции... и хубави и никак хубави. Чета ви от час /да си наваксам/ и то не бе рев, не бе чудо. Ама с такива хубави новини завършва всичко  Grinning много съм щастлива и изпълнена с прекрасни емоции. Ще ги оставя такива и ще им се наслаждавам още няколко дни. А по-нататък ще ви разказвам останалите неща.
Сега ви прегръщам и целувам всички за лека нощ  Hug Hug Hug

# 395
Ванхорн честито!!!! Да е жив и здрав малкия юнак!!!   bouquet

Пипи, Зази стискам палци  Hug

Марги прекрасна си  newsm51

Какъв ден само smile3521

Да си призная опитах няколко варианта и нито един не проработи, но днес 06\11 искам да ви почерпя  smile3510, за малко Ванх да се улучим с Петьо и да празнуваме заедно   party023

сладки сънища мили, прекрасни хора в този уникален форум smile3524

# 396
Страхотно!!!! Честито мила , прекрасна майчице!  Да ти е здравичък и послушен ...много да ви радва бебочето Петьо... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Деми , тъкмо на време да поемеш щафетата ...Толкова се радвам за вашите успехи...Честито и дано безпроблемно и неусетно да минат тези месеци за теб !!! Praynig Hug Praynig
Спете спокойно ...хубави сънища!!!

# 397
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ВАНХОРН ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО И МНОГО ДА ВИ РАДВА.                                                                                                                                                      ЧЕСТИТО И НА ДЕМИ ЖЕЛАЯ ТИ ЛЕКА И БЕЗ ПРОБЛЕМНА БРЕМЕНОСТ И НА ФИНАЛА ЗДРАВО БЕБЧЕ.                                                                                                                                                      Аз съм нощна смяна и си ви чета и ми едно хубаво, действате ми толкова ободряващо че не ми трябва и кафе. Марпен толкова добре те разбирам и аз минах през този ад на неразбирателство от страна на близките много е гадно ,но колкото и да боли трябва да им........... обърнеш гръб и да мислеш за себе си сега когато го направих започнах да се чувствам подобре и като погледна от терасата си мисля колко е хубаво вън а не колко време ще падам желаяти от все сърце по бързо да минеш през това изпитание ида погледнеш сповече радост на утрешния ден заедно с двете ти деца Hug дано и днешния ден е толкова хубав колкото и вчерашния  Hug fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Cloverза всички и много усмивки smile3521

# 398
Добрютрю банда  Hug Hug Hug
Сън не съм спала от прекрасните снощни емоции  Grinning Не успях да сервирам кафето и закуската, но пък бързам първа да пожелая на всички успешен и прекрасен петъчен ден!  Hug Hug Hug

Мелани, Честит рожден ден! Бъди здрава и много обичана. И скорошни сбъднати мечти!   bouquet  bouquet  bouquet

# 399
Мелани честит рожден ден да си жива и здрава и много скоро бремена.Лек и усмихнат ден на всички ,а аз отивам да санувам розови бебенца.  sleepuu

# 400
Добро утрооооооооооооо  Hug

Честит рожден ден Мелани   Heart Eyes
Бъди много здрава и нека тази година бъде изпълнена с много любов за теб и сбъдване на най-съкровената ти мечта  Hug  bouquet

Ама какъв ден вълшебен беше вчера....!!!??  Heart Eyes Flutter

Хубав ден и днес на всички крушки  Heart Eyes  bouquet

# 401
  • София/Кюстендил
Добро утро, банда  Hug

Наденце, честита рожбичка !!! Да е жив и здрав малкият Петьо, да носи само радост и усмивки на всички около него и да порастне голям и силен  Heart Eyes

Мелани, на теб честит рожден ден   bouquet Пожелавам ти много здраве, късмет и сбъдване на мечтите

Хубав ден, момичета и момче. И не се преработвайте много, все пак е петък  Mr. Green

# 402
ЧЕСТИТ СИН НА ВАНХОРН! Пожелавам много здраве и щастие на цялото семейство!

ДЕМИ, честито и на теб! Лека и безпроблемна до края! Чудесно е как се събират хубавите новини!
МЕЛАНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти много прекрасни емоции и щастие!
Маргаритка, страхотна бременна си!  bouquet
Успех на всички, лек ден!
Ето и закуската с кафе:

# 403
Аз чак сега прочетох СМС-а от милата ми вестителка Дуденцето.

Ванхорн честито! Да ти е жив и здрав малкият юнак. Да носи само радости на цялото семейство. А на теб пожелавам бързо възстановяване.

Мелани честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива. Пожелавам ти скорошно сбъдване на всички мечти!

Ей хора и днешният ми ден започва прекрасно. Дано бъде такъв и до края. Пожелавам ви го и на всички вас Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 09:43 от roslem

# 404
Мелани,

честит рожден ден!

Бъди здрава, усмихната и уверена в успеха си!

Божеееее, какъв ден беше само вчерашният...!  Grinning

Само дето вечерта безумно се ядосах, че нета ни в къщи беше под всякаква критика - писах пост, пратих ЛС на Кюбит и после се оказа, че нито едното, нито другото е било публикувано... #Cussing out Карай да върви - ако новините през деня ще са такива, каквито бяха вчера, нямам нищо против всяка вечер да ми е скапан нета!  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт