Отговори
# 405
  • На планетата Земя
Добро утро, златенца!  Heart Eyes

Мелани, честит рожден ден, миличка! Бъди жива и здрава, все така чаровна и усмихната! Моля се скоро магията да докосне и теб и да те видим още по-щастлива!

Марпенски, я да вземеш да махнеш този черен подпис под името си. Усмихни се напук на несгодите и животът ще ти се усмихне също!  Peace

Хайде да щръкват всички кореми и  новородени бебоци.  Mr. Green Абе, Мили, тя тази гимнастика и за небременни много трудна. Аз ако клекна така, клекнала ще си остана.  hahaha hahaha hahaha

# 406
ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН НА МАЙСТОРА НА ВСИЧКИsmile3538!

Мел , честит личен ден Рожден ден!
бъди здрава усмихната и заредена с вяра и мечти и те ще те открият  261uu

# 407
Мелани,
Честит рожден ден миличка!!!
Бъди винаги усмихната, бъди прекрасна и желана!!!
Пожелавам ти най-смелите ти мечти скоро да станат реалност!!!

Мили мои крушчици, пъпешчета и мамути  Party Flutter Mr. Green не за пръв път си дадох сметка снощи, колко ви обичам  Hug Hug Hug
Просто денят ми не е слънчев без вас Peace
И днес ще имам доста задачки, но духом съм с вас и ви пращам най-положителните си мисли на всички и особено на тези, които имат изпитания - Пипинко, Марпенче за вас милички  Hug Hug Hug
На всички останали едно леко тематично поздравче http://www.youtube.com/watch?v=0v6BpVdOht8  Wink Wink Wink Hug

# 408
  • Манчестер
Честит Рожден Ден, Мелани!
Бъди, здрава, винаги усмихната, много обичана и сбъдни всички твои желания  Hug

Айде, мързеланки  Mr. Green Раз-Два-Три...Раз-Два-Три...Раз-Два-Три...Раз-Два-Три... ....кой не е изпълнил упражненията  Heart Eyes

# 409
ГОСПОДИ, БЛАГОДАРЯ ТИ!
Поредния хубав ден за нас!
Мило, Надеее, ЧЕСТИТО!!!
Да сте живи и здрави с бебчо!
Да расте здрав, умен и красив, а мама да се възтанови бързо!
Олеее, колко съм щастлива, нямам думи! newsm44 newsm44 newsm44

п.п. В офиса вече са убедени, че нещо не ми е наред – втори ден рева  261uu

# 410
  • София
Ванхорнче, честита рожба, миличка! Добре дошъл на този прекрасен свят на малкия Петьо! Да е жив и здрав, голям да порастне, добър човек да стане и много радости да носи на цялото ви чудесно семейство! Ти сега бързо се възстановявай! Надявам се, че раждането е минало леко, аз съм ти кадемчето, ето - пуснах те и ти роди.  hahaha  Hug

Мелани, Честит Рожден Ден, миличка! Да си жива и здрава, и скоро да се сбъдне най-съкровената ти мечта!

Прекрасен ден на всички ви желая!   bouquet 

# 411
  • там където мога да си закача хамака
Аз както винаги на опашката. Как пък вчера цял следобяд и вечер ни оправяха компютрите и гледай сега колко съм изпуснала.

Ванхорне честито!!! Да ти е жив и здрав Петьо, голям да порасне и много да се обичате и само радости да ти носи  bouquet. Пожелавам ти бързо и безпроблемно възстановяване.

Маргаритке много си готина - най-хубавата бременелка в списанието - почти съм го прочела цялото - малко остана.

Мелани Честит Рожден Ден  bouquet! Здраве, радост, щастие, любов и успехи! Сбъдване на най-съкровената мечта!

Абе, Мили, тя тази гимнастика и за небременни много трудна. Аз ако клекна така, клекнала ще си остана.  hahaha hahaha hahaha
Милли Ванилли и аз в началото си помислих това, но ти продължавай да пускаш упражнения - пък кой каквото може ще изпълнява Sunglasses. Ако има и такива като гребане с лъжица - може и милото да се включи Wink.

# 412
Мелани Hug Heart Eyes Hug ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet
Бъди усмихната и смела в мечтите си Hug

Много ми се иска да видя две снимки Blush
Едната е на малкия Петюхин Heart Eyes с нашето прелестно vanhornЧе Heart Eyes
А другата е на бременната ни Demi Heart Eyes Имам чувството, че на това пиле особено много и положително ще му се отрази бременеенето на външния вид Party

Аз вчера бях с температура Tired Някаква много странна Thinking Ту скача на 37,8, ту пада до 36,7 Crazy Днес сякаш всичко си е нормално, но за всеки случай наглеждам Мамутчетата Heart Eyes само през ключалката и снощи не спах при тях Sad Мъка ви казвам - повсеместна мамутска мъка Sad Ако някой може да ми даде съвет за хомеопатичен имуностимулатор, веднага да ми пише на лични Praynig Организмът ми се опитва да ми каже нещо, но... не вдявам какво ooooh! Не съм преуморен Naughty Не съм и настинал Thinking Странна работа newsm78

Усмихант петъчен ден на всички Hug

# 413
  • Манчестер
Кръстник, къде се е чуло и видело мамут с температура  hahaha Мамутски грип ше да е , някакъв  Mr. Green Гледай сега, и слушай внимателно, няма да повтарям  Naughty Клеева тинктура (прополис) , намираш в аптеките я има  Naughty Проверила съм, последно като бях в БГ. Всеки ден пиеш 4-5 капки с чайче (което ти е любимо) , виж на опаковката колко капки пише  Peace ....сега може и повечко да са, зависи колко е концентрирана Peace Аз с това чудо гнойна ангина утрепах, та ти някакво си вирусче  Heart Eyes Hug

Щях да забравя  Naughty фрешче от лимони,портокали + мед знаеш по дифолд  Mr. Green

# 414
Ванхорнче, ЧЕСИТА РОЖБА    bouquet  Добре дошъл на Петьо   bouquet Heart Eyes и да привика още Петьовци и Птинки в темата , но той си знае де

Мелани, честит рожден ден http://vbox7.com/play:a9cb13e1

# 415
Кръщелнице Hug "По дифолт" всеки ден пия минимум по един литър фреш от всякакви зарзавати Mr. Green Мога да напиша книга за това кой с кой плод не си ходят да се смесват на сок Naughty А по принцип смесването на три плода ще е направо анатемосано от мен още на корицата. Само сок от нар не съм открил, до сега, как се прави Thinking Ако някой има идея да сподели Praynig Голям мерак му имам Heart Eyes
Ама само как се увеличаваме мъжете в темата Party Преди 3 месеца Владимир Ленин Heart Eyes , а сега и Петюхин Heart Eyes Сериозна става работата ви казвам Mr. Green Скоро ще вземем властта Crazy

# 416
  • Варна
Ванхорне честито бебче!!!  Hug Hug Hug С пожелание за много здраве, щастие и късмет. Нека малчо винаги да озярава къщата ви с неговата усмивчица и да я пълни със смеха си.  newsm07  А на теб бързо възстановяване. Hug
Мелани честит рожден ден!!!  Hug Hug Hug  newsm59 Пожелавам ти много здраве и късмет. И нека всички твои мечти да се сбъднат.
Страхотни новини. Просто купон отвсякъде.  bigdance2 Tada  costumed034  Ако има още някой със новина, веднага да се появява и да споделя.  smile3513  Тъкмо се загряли да не губим тренинг  hahaha hahaha

# 417
  • София
ахахахахахахахахаха Владимир Ленин.... ахахахахахахахахахахаха  hahaha Joy извинете за спама, ама не е истина просто колко е смешно....  Joy

ЛенкаHug Heart Eyes Hug

Квази, слагай си маска и далече от ПилетоPeace

# 418
Хей, крушки засмени, жълти и зелени, здравейте!  55 Вашето Джудже е отново тук!  Close-mas:

Виждам, вие тук много добре се забавлявате и се радвате на хубави новини!  Peace Още повече ме радва фактът, че сте вдигнали толкова високо летвата за Коледните празници с т. нар. Великолепна бременна седморка  Grinning

Аз имам само една молба и ще ви оставя да си действате по предназанчение за плановото изпълнение  Mr. Green :

Моля всички крушки от темата да дадат адреса си (ако са сред отговорниците) или града, в който живеят, в блога на доброто джудже Кюбит до неделя, 08.11, за да мога да предам пълния списък на Дядо Коледа. Проблемът, че ние, неговите джуджета, винаги сме били и си оставаме само 7, а трябва да изработим в нашата работилница подаръци за всички и трябва да имаме информацията своевременно... За съжаление ако не съобщите местонахождението си ние няма да знаем как да надпишем подаръците и вие няма да ги получите  Sad А на Коледа всички добри деца трябва да получат подаръци и точно вие сте сред най-добричките!  Grinning

Пожелавам ви едно страхотно Коледно съревнование за влизане във Великолепната седморка!

Ваше  People Santa

# 419
  • На планетата Земя
Алооооу, отговорниците! Може ли да сте толкова безотговорни, бееее!  Mr. Green (мамо, не казвай "бе")

Бързо в блога, да не свирна с рога, да излезе меца от бърлога.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт