Отговори
# 420
  • София/Кюстендил
 rotfImao Joy Joy Joy
Ох, не мога повече...
Моля ви, все пак съм на работа.

# 421
  • Манчестер

Черпя от името на Мелани  Mr. Green

# 422
Алооооооу, Ванилкатаааа, е ся ква ще я кършим???
Сладкото мани го, ама тия коктейлни хапки направо ме взривиха!!!   animal037

# 423
  • На планетата Земя
Марпенчеее, ей така те искам - превиваща се от смях. Чак у наше село те чувам. Спря ви работния процес, клиентите ви не знам как ще ги успокоявате. Евентуално една покана за бала другата събота в Шератон.  Wink

Маргаритоооооуууу, ти какво си се затръшкала, Чукотко Камчатска. Нали те знам -все по софри ходиш. И днес вечерта програмата ти няма да е празна.  hahaha Взривила се била  Crossing Arms Joy

# 424
Мили момичета и момче благодаря за страхотните пожелания  Hug от вашите уста в Божиите уши  Simple Smile

чета ви и се смея с глас, колегите не разбират какво става - просто защото не знаят че  вие сте извор на живот   bouquet

Милли благодаря за жеста, ще прегледам и личната в почивните дни и започвам тренировки. Може скоро отново да се наложи да почерпя  Joy

# 425
Мелани, честит рожден и от мен! Бъди здрава, усмихната и обичана. Бебето ще дойде!  Hug

Christmas1920, сега прегледах адресите. Само Илче и Цветак не са ги написали.  Peace
Ако имаш нужда от някакъв вид асистенция, свиркай.  Hug

# 426
Няма шанс да ви прочета ама ще пробвам таз вечер сме по женски аз бебка и кучо  Laughing Мъжов ще се прибере по късничко та дано ви смогна  Laughing
Гушкам ви силно и малко по късно ще се опитам да направя втори включване .Маргаритхен ме изтегли с бясна скорост насам да съм давала ТТ данни ама не каза ни на кой , ни за какво  newsm78
Мелани , честит рожден ден! Бъди много здрава , обичана , обгрижвана и щастлива!

Първом обаче се налага да се заема с тоалета на този от аватара ми . Утре ще го водя на изложба на северните породи и ми се ще да му вземем една експертна оценка. Дано момчето си я заслужи  Praynig

# 427
  • там където мога да си закача хамака
Алооооооу, Ванилкатаааа, е ся ква ще я кършим???
Сладкото мани го, ама тия коктейлни хапки направо ме взривиха!!!   animal037

Намирисва ми на мъжко Кашалотче тука Mr. Green.
Аз и на тая тартичка отпред с ягодката, кивито и портокала не бих й простила.

# 428
  • София/Кюстендил
И аз не разбрах... И аз искам коледен подарък...
Къде и какво трябва да даваме като данни???  newsm78

# 429
  • София
Честит ден ден, Мелани!!!
Бъди най-вече здрава, не по-малко обичана и не на последно място, със скоро сбъдната мечта!   bouquet

... и понеже май имаше котьо едно наздраве от мен.

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 19:09 от ThinkPink

# 430
  • София
Все забравям да кажа - добре дошли на новите момичета!   bouquet

ThinkPink, ти наистина си ни чела от известно време - напълно си в стила!  Wink  А пък най-първото съобщение, което ни написа (със сапунките и т.н.) ме изкефи максимално!  Peace  Още от тогава си го мисля, ама ей сега като те видях, че пак си писала, се сетих, че ти не знаеш...  hahaha

Маринексче, давай отчет, давай...  Joy А ТТ данните - на Кюбит.

# 431
Мило Наде,честита рожба!!!

Желая на цялото семейство щастливи и безоблачни дни!
На малкия Петьо - безгрижно и весело детство!А на теб бързо възстановяване!

Мелани,честит рожден ден!Бъди здрава,усмихната и вярвай в мечтите си!Те са постижими!

Зази,Миле,Рея,Лорче,Лени,благодаря ви newsm51

Квази,виж и сметката на тази настинка,колкото може по-бързо  Hug
Бъни  love001

# 432
  • Манчестер
Пипи, къде ходиш бе душа  Mr. Green никаква те нема Heart Eyes

Абе хора, закъсах го с тез кукли от юнската  ooooh! Бъни, па ти пиле си вафла Споко  Mr. Green Тея там са нещо страшно  ooooh!...уникум  doh Паника ви казвам, страшно е  #Puppy dog Та колана като шофират, дали да слагат че да не ги притискал на корема  Shocked нещо да не му стане на бебето  ooooh! А, за грипа в какъв ужас са в момента  #Shocked не смеят да излизат цялото семейство  ooooh! че представи си мъжо ако лепне грипа, и се прибере в къщи  smile3513 ....как ще живеят тези хора до края на бременността  Thinking

# 433
Това Мамутче Heart Eyes още не се е родило и вече ми извива ръцете ooooh!
Само преди няколко часа писах, колко против съм, от естетично-кулинарна гледна точка, да смесвам повече от два плода в сок Crossing Arms Само няколко часа и... ето ме вече манипулиран и употребен за "пъклен" женски заговор Crossing Arms
Накараха ме да направя сок от: червено цвекло, моркови, ябълки, круши и ананас Shocked И да пия Crazy
Не беше лош, но ако изобщо някой ме пита, липсваше водката Mr. Green
Така като гледам и следващите сокове няма да бъдат, кой знае колко простички, като изпълнение. Сам съм си виновен Hug Следобяд извърших обир в кварталния Плод и зеленчук. Купих всичко, от което може да потече някакъв сок Crazy До сега се ограничавахме само с лимони, портокали, грейпфурти, цвекло и моркови, но... вече разширяваме творческия си мироглед Mr. Green След като излязох от магазина, жената затвори и се прибра в къщи, че то май само консерви и останаха да продава hahaha

Днес имахме прегледче Mr. Green Вече на никого за нищо не вярвам и от нищичко не се впечатлявам Naughty
Док-а каза: няма изоставане, има води, нормална плацента и... черепът е с типично славянска форма Shocked Шегаджия  Crossing Arms Показа ни очите Heart Eyes устните Heart Eyes и всякакви дреболии Heart Eyes Имаме си прекрасна извънземна славянка Heart Eyes hahaha
Пилето Heart Eyes е сравнително добре и спокойничко Heart Eyes А аз от сутринта нямам температура Mr. Green

Ето така се прави отчет Naughty Запишете си го и ви позволявам да ползвате формата Hug

Пипи Hug Heart Eyes Praynig Heart Eyes Hug

Кръщелнице Crazy 'ми ти к'во пра'иш там да се вреш, че не вдявам Crazy Поне внеси малко разкош в лудницата, като палиш допълнителни фитили и доукрасяваш хаоса Party Малко ирония вкарай - вероятно ще ти се разсърдят, но пък някои може и да се замислят и да се вземат в ръце Hug

# 434
  • Манчестер
Браво бе Кръстник, много весело при вас  Mr. Green Виж за червеното цвекло, подкрепям с две ръце, и ако е в комбинация с моркови  Crazy идвам у вас да си пием такова сокче  Heart Eyes
А, за юлската отчетена, к'во пра'им ли  Thinking Абе уж така понаминавам, малко в час да вляза, ама то май само в голямо междучасие са  Mr. Green Опитах се да ги вкарам в географията на бременността  Mr. Green ама нищо не прихващат  Crossing Arms То така се сковали и стъписали, че просто е непоправимо  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт