Отговори
# 360
  • София
Бънииии, то няма да си ти, ако не хвърлиш пак една шепа страхове и притеснения. Но искам да те успокоя. Това твойто не е грип, при него температурата рязко скача до над 38-38.5 градуса. Ти като само стоиш в къщи, има вероятност да си се изнежила. Казали ли са ти да лежиш? Ако не е така, излизай навън поне за малко в ранните следобедни часове, прави кратки разходки, но да са далеч от оживени места. Свежият въздух закалява. В къщи нали проветряваш всеки ден? Храниш ли се пълноценно и разнообразно? Уф, ама и аз като дърта свекърва нареждам  Mr. Green Ама като ми се ще да те успокоя.... За прополиса бяха писали в предната тема, мисля че и бременните могат да го взимат. Виж и рецептите на Лени. Само загряващи процедури не трябва да правиш. А за билкови чайове със сигурност може да пиеш липа и лайка, но не и мента. Бързо ще се оправиш, особено ако си усмихната и позитивно мислеща. Иначе си реви тука, не ни пречиш  Heart Eyes

Йоси, дано се оправи компютъра. Той и моя в къщи снощи ми прави едни номера, ама.... дано му е минало до днес.  Laughing

Дуди, специално ще изработя собственоръчно златни звънчета за твоите антенки Blush

# 361
  • Манчестер
Бъни, няма страшно...само леко си настинала Peace Температурата ти не е висока. Пийвай си фрешчета от портокали и лимони с мед, стой си на топличко, и ще се оправиш  Heart Eyes
Виж и Зази добре ти е казала  Peace Heart Eyes

# 362
Благодаря ви момичета  Hug Hug Hug.
Един път да си гушна бебето и всичко да е наред.Искам да превъртя календара като часовник и да идва вече да се ражда време.
Тука такива хубави новини и пак се появява Заека да всява смут и паника  Sad Sad Sad

# 363
Хей,момичета и момче,пак си имаме поводи да изкрещим на света:"Денят е прекрасен!!!!!!!!!" Hug Hug Hug Hug Hug

Демииииииииии,честито сърчице!!!!Лека и спокойна бременност ти желая!!!

И аз научих новината с СМС- бялата и добра Дуди smile3503 ми я съобщи.
Марги,ти си най-фотогеничният и прекрасен бременен фотомодел!!!Излъчване,грим,чудесен разказ newsm10 smile3521 smile3501Добри новини и за малкия кашалот  love001
Марпен Hugв тежки моменти си повтарям винаги това:"Безизходно положение няма, има само пауза между две хрумвания..." hugРадвам се,че днес звучиш по-оптимистично  love001

Дуди,щом има сили да пее детето,на добре вървят нещата thumbsupНагушкай я от мен Hug

Мили,предчувстваше ти,че си имаш другарче и ето го -  показа се Grinning А за Коледната летва съм 200%" ЗА",нищо,че в училище я прескачах с голямо затруднение ooooh!Ще стискаме палци за 16.11
Зази,не остана,хей го де е 10.11. Grinning Искаш ли заедно да прескачаме летвата? smile3508

Няма да мога да се обърна към всички ,но това не значи,че съм ви забравила Hug
При мен облаците се поразсеяха и надеждата се върна. GrinningСтимулацията ми обаче доста се проточи,че бавно реагирам. ooooh!

Благодаря на всички за куража и положителната енергия,с която ме подкрепяте! Hug newsm51 Убедих се,че има поразителен ефект newsm53
Обичам ви и ви целувам всички!!!

# 364
Марпен, ще карам на право. Аз на твое място бих се разделила с приятеля. Ако сега не е готов на компромис и не разбира в каква ситуация поставя детето, се опитвам да си представя по-сериозни контроверзни точки...

Деми, страхотно се радвам!  Hug Напълно разбирам страха ти и се надявам да ти се отпусне душата скоро. Прави нещата така, че на теб да ти е комфортно. Ако искаш споделяй, ако искаш недей. Не си длъжна да отговаряш на всичките ни въпроси. Просто редуцирай страха, наслаждавай се максимално.  Heart Eyes

Марги, много си красива.  Grinning Амм, ако може да пуснеш цялата статия?!  Blush

Дали ще е удобно все пак да ме пуснете да публикувам???  Joy

# 365
Току-що получих смс от Ванхорн.

My son Petyo was born this mornin'g at 6:14 am - 7lb9oz. He is cute little boy. Mama is feeling OK.

Легенда:
6:14 am е 16:14 бг време
7lb9oz = 3кг 430г

Честито, имаме си нова мама! Надя, много да сте щастливи всички!   bouquet  Heart Eyes  Hug

# 366
Господи, колко е хубаво-о-о  newsm68

Да ти е жив и здрав малкият мъж, Наденце Hug
Да расте щастлив и благословен Hug Heart Eyes Hug

Кюбитче, прекрасна добра фейо  Hug

# 367
УРААААААААААААА! УРААААААААААААА! УРАААААААААААААААА!
За Петенцето и неговата прекрасна мама Ванхорн!!!

Давайте следващото шампанско насам в този прекрасен ден!

Да е живо и здравео Петенцето и цялото му семейство, и да са здрави и честити дъъъъъъълги години!

# 368
Лелеее вие направо ме утрепахте с тез новини.

Честитооооо на мама Ванхорн, да и е жив и здрав прекрасният Петйо!

Честитоооо Деми, лека и безпроблемна бременност!

Марпенче а за теб хиляди прегръдки.

Не мога сега да пиша повече, че направо получих сърцетуп от тез прекрасни новини и отивам да се насладя на усмихтата си мутричка!

# 369
Само какво блестящо предаване на щафетата имаме днес в темичката Hug Heart Eyes Hug

Наденичке Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Да е здрав и щастлив малкия ти мъж Heart Eyes Да порастне силен и добър Praynig Да носи любов в душата си Praynig Heart Eyes Praynig
Малката точица се превърна в един Голям и Невероятен  Петьо Mr. Green Ехххх... Heart Eyes толкова вълнение и щастие имаше в това пътуване, а най-красивото тепърва предстои Praynig
Надя Hug Heart Eyes Hug Бъдете здрави цялото семейство Praynig Бъдете щастливи заедно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 370
  • Манчестер
Eхааааа  newsm44 newsm44 newsm44

Надееее, Честито ! smile3525 Да ти е жив и здрав малкия мъжага, да расте смело и будно момче! Много радост да ви носи  Hug

# 371
Честито, Деми!  newsm51
Моля се всичко да е наред и неусетно да стигнеш до прекрасния финал! Hug

Такъв финал, какъвто дочака мама Ванхорн!

Мила Наде, честито сладко синьо разкошество, честит ви Петьо!
Да ви е жив и здрав, много да ви радва, безброй щастливи мигове да преживеете заедно!
Наздраве на цялото семейство!

Mарги, благодаря за статията, прекрасна си!  bouquet

Хубава вечер, момичета и момче! Отваряйте шампанското! Hug

# 372
ЧУДЕН ДЕН,ЩАСТЛИВ ДЕН-ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ ДЕН Praynig Praynig Praynig-ЩЕ,ЩЕ,ЩЕ!

така на час по лъжичка никак не е зле

Честита радост Ванхорн! smile3541
да сте здрави и щастливи , много радост и любов!
А малкият мушморок да порасне силен и красив!

# 373
  • На планетата Земя
Ванхорне, честито, миличка!

Да ти е жив и здрав мъничкия Петьо, много да ви радва, да ви направи истински щастливи!

Майчице, пожелаваме ти бързо възстановяване!

Хайде, народееееее, супер ден! Веселие до дупка!

Квази   Hug Мафия сме!  Twisted Evil

# 374
Ванхорнчеее,
Да ни е жив и здрав мъничкия презокеански българин!!!
Много радост да носи на мама, тати и кака и батко!!!!
Да кара всички да се гордеят с него и да е много, много обичан!!!!

Ей това се казва ден!!!!
Казах ли ви аз че това са едни от най-щастливите дни на годината!!!!!!!!!!
Разплакахте ме!!!!!
Обичам ви!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт