Отговори
# 345
Кръщелнице Hug Heart Eyes Hug Заставам на другия край на летвата, за да не ти тежи и я застопоряваме на НИВО 7 Mr. Green От тук нататък всички бебета ще ги броим Коледни Heart Eyes Обявявам бомбичката на Demi Heart Eyes за последната Есенна Магия Hug

Започва Коледната надпревара Hug
Под... над... отстрани летвата Naughty минаването е позволено отвсякъде Mr. Green
Хитри номерца - всякакви са позволени Mr. Green
Получихме си така мечтания до преди два месеца представител от задгранична България, получихме си и предтсавител от централна България Hug Сега вече няма никакви изисквания за координати  Naughty Пилета от всички страни Hug надскачайте се Heart Eyes Нека да приключим тази година с още по-големи усмивки и надежди Praynig

Имам една мечта Praynig Да материализираме Коледния Въшебен Дух в няколко Малки Вълшебни Сърчица Praynig Heart Eyes Praynig

# 346
  • На планетата Земя
Имам една мечта Praynig Да материализираме Коледния Въшебен Дух в няколко Малки Вълшебни Сърчица Praynig Heart Eyes Praynig

newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 347
Привет,банда! Hug
Каква хубава новина имаме днес!!! Laughing Laughing Laughing Не се стърпях да се включа,макар и телеграфно!
Деми,честито миличка!!!
Пожелавам ти най-прекрасната и спокойна бременност и накрая-най-здравия и красив пухкав бебок!!!Толкова се зарадвах за теб!!! newsm51 newsm51 newsm51

Месеца започна добре с хубава новина-дано има още такива до края му!!!
А аз искам да споделя,че преди малко научих,че и моя много добре приятелка от студентските години,която живее в Америка е бременна!!!И толкова съм развълнувана,че не мога да ви опиша!Изобщо днес ...........ох ама не мога да си събера мислите,прощавайте............... ,е един  ден на хубавите новини!!!

newsm44 newsm44 newsm44

Хайде,изчезвам-още малко и сме почти на финала с ремонта.

п.п-Минах през отчетни-вече има родени 3 бебета #Crazy #Crazy #Crazy
Ох,май се започва  #Silly #Shocked #Silly...Стискайте палци да не е толкова скоро Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 16:06 от Fior

# 348
  • София
Фиорче, много щастливо звучиш. Пожелавам ти едва след прерязването на лентата на апартамента да тръгнеш за родилното. Само не се преуморявай  Hug  Heart Eyes Браво и на твоята приятелка

Деми, но-шпа-то е за успокояване на гладката мускулатура, т.е. на матката. Докторът си знае работата. Дишай дълбоко и дано занапред само сълзи от радост да има в очите ти.  Grinning

То се видяло, че днес кой знае колко работа няма да свършим, така че давайте да го ударим на ядене и пиене, има защоооо Crazy

# 349
Мили, и аз не съм със силно изразени симптоми. Определено не мога да кажа, че ми се е гадило, по-скоро имам киселини, които не са сутрешни, а по-скоро следобедни и като хапна минават.  Апетита ми е на моменти, понякога стоя и си мисля какво ми се яде и тъкмо измисля какво е, купя си го или си го приготвя и дотам, не го пипвам. Сладко почти не ям, месце и зеленчуци хапвам. Най-категоричния ми симптом е  bombs През нощта се будя по няколко пъти  и се въртя, но незнам дали да го броя за симптом или за проблем на притеснителния ми мозък. Около 10-тина дни след като видях положителния тест вечер имах тежест ниско долу и придърпвания, все едно всеки момент ще ми дойде цикъла, това беше най-кошмарната част, защото си мислех, че това ще е краят. Слава Богу това премина. друго, другооо обонянието ми се изостри като на граничарско куче стана – парфюми, цигарен дим, манджи, кафе, но до там, без да ми се гади. Почти всеки ден ме боли глава, но само сутрин, отдавам го на това, че спрях нацяло кафето.
Иначе и аз насъбрах една торба тестове  Embarassed
Благодаря и на теб Фиорче, нека всички пишещи тук се похвалят скоро! Praynig Praynig Praynig

# 350
Демиииии Честитооооо!!! То.кова ти се pадвам!!!! Всичко ще мине фантастично както и е стана.о!!! Уpppppppppaaaaaaaaa!!!!

Utrogestana e za da ti podpomogne organizma  s progesteron, aspinina malko razrejda kruvta, za da stiga poveche kislorod do ploda i da se razviva po-burzo i dobre, a no - shpa e za da niamash kontraktzii.........Eeeeee, izleznah i az ekspert po neshto.....

Ujas!! Ne moga da pisha, a tolkova sum razvulnuvana. Dano da niamam seriozen problem, zashtoto kak shte pisha tuk pri vas Laughing newsm78.....
К.авиату,ата нещо не изписва някои букви, за това не се чудете какви ги пиша - технически п,обем.....

Margi ti si napravo fotomodel - tolkova krasiva i inteligentno kazano vsichko.......

Zazzi   razbira se che shte si bremenna skoro, za tova cheti!!! Hug

Mnogo vi  Hug Hug Hug Hug i se radvam za bombadjiyskoto nastroenie    Hug Hug Hug

# 351
Здравейте момичета и момче!

Деми, страхотна новина! Браво! Ти успя!

Марги, много си красива, лъчезарна и такова щастливо бременно излъчване......Отдавна не бях виждала толкова красива бременна!  

Йоси, звучиш ми добре. Давай все така! Hug

На всички момичета и момче  Hug и ви благодаря за хубавите емоции! Благодаря, че ви има!

# 352
И аз си имам списание newsm68
Аха да закъснея за час, за да си го купя  Crazy
Марги, изглеждаш невероятно Hug Толкова щастлива, красива и одухотворена.
Прекрасна си Hug Heart Eyes Hug.

Пуснала съм антенките Wink и знам, че ще има и Коледни вълшебства Praynig Praynig Praynig.
И нека да са колкото повече- толкова повече Heart Eyes
 Hug

# 353
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Нищо бе Crossing Arms Само си споделям настроението Mr. Green

ЩурАче Heart Eyes ако антенките ти усетят правилно, ще ги украся със златни звънчета за Коледа hahaha

# 354
Ха сега познайте какво си чета  newsm53 smile3521

# 355
"Капиталът" на Маркс ?!? smile3506

# 356

ЩурАче Heart Eyes ако антенките ти усетят правилно, ще ги украся със златни звънчета за Коледа hahaha

Квазко Hug, ама ти май не помниш как улових в пространството сигналите за Мамутчето-овненце Mr. Green 
smile3508Казана дума - златни звънчета за антенките  Mr. Green
Иха-а-а, как ще си Дзвъня само-о-о newsm44

# 357
  • София
Деми, като пускаш следващата тема, може да сложиш един голям предупредителен надпис в началото:
Внимание! МНЗ предупреждава: Влизането в темата води до пристрастяване!
Голям магнит сте ми.   typeuu
И аз се снабдих със списанийцето, но така и не го разгледах обстойно за да не вкарам колегите във фалшиви подозрения.
Успях да се порадвам на пдф-чето все пак, и искам да поздравя Марги за страхотната статия.
Голям слънчо си - то усмивка, то сладко коремче, то оптимизъм...  sohappy
Искам да ти кажа, че прочетох още преди месец "Яж, моли се и обичай" и страшно ми хареса. Благодяря ти за което.  omm
Има хумор, има мъдрост, има италиански (и на мен ми е любим) и най-вече ме успокои факта,
че дори и да няма деца, човек може да се чувства самодостатъчен и пълноценен.
Ама, много сте ухилени днес, само така. Лъха надежда и LOVE IS ALL AROUND  Hug

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 17:34 от ThinkPink

# 358
 :Деми: ,  и аз бях на същата схема на лекарствата като аспирин протекта го пих до самия финал /нали бях бебеправеща мама на 38 год / но пък нямах никакви проблеми с кръвното като изключим вълненията при всеки видеозон/ не можех да му се нарадвам де / , а но-шпа мисля че е за отпускане на мускулатурата докато бебчо се загнезди добре и разбере че е желан и 9 месеца да кротува на топличко. 1swing

Фиорка ,пожелавам ти красив завършек на ремонта че да си отдъхнеш спокойно преди височайшото посрещане на важното човече smile3522

# 359
Ох боже голям рев пак от радост.
Демииииииииииииииииииии миличка  Hug Hug Hug.Честито, Честито, Честито.Така се развам за теб и ти пожелавам прекрасни месеци и дано прихваниш от спокойствието на Кашалотската майка поне малко.....че аз така и не мога да се отпусна.
Усмихвайте се, радвай се и се храни здравословно  Hug.Ех как се радвам за теб ако знаеш  Hug.
Маргариткооооооооо добре, че даде скан на интервюта.Не можах днес да излезна.
Хора с температура съм слаба и съм много уплашена.Не ходя никъде уж, гости не приемам, но мъж ми е все в мулти среда и ....ох не знам вече.
Обадих се на личната и тя ме пита болни около мене имали ли.Казах не.А тя...ами ниска ви е температурата - 37.2 и наблюдавайте се.Пийте парацетамол, ветамини...дрън, дрън.Не ме извика да ме прислуша.
Ако се влоша утре ще ходя при докторката на сестра ми.Много била добра жената, на се чака много.Просто се чудя при нашето положение ни да се лекуваш сам....ни по опашки с болни да висиш.
Кажете освен чесън и фрешове какво още да правя.А и мед с топла вода пия понеже и чайвете не са безопасни за бременни.
Общо взето на тръни ще я изкарам тази бременност.Не мога да се отпусна и това е.
Ох пак оревах срета.
Марги много мило, че ни споменаваш бе душичко  Hug Hug Hug.Много ми стана драго и едно такова гордо.То аз не ,че чак толкоз съм допринесла де....но се чуствам част от групата и се развълнувах.
Марпенче много ми стана мъчно за теб Cry.Нали скоро квартира намерихте....мислех, че вече всичко е наред.
Аз съвети няма да ти давам, просто слушай сърцето си...и за мен децата са най важните.СТискам ти палци възела скоро да се разплете.

Общи условия

Активация на акаунт