Отговори
# 330
НИдейтИ рИва!  Naughty

Хайде, ето ви интервюто:

http://clients.lotestudio.com/eti/Marieta.pdf

# 331
  • София
Браво, Марги!   bouquet Благодаря ти, че се погрижи и за такива като мен, които не могат да мръднат от офиса поне до 18.00 часа...  Hug  Историята ти хем я знаех, хем я четох още веднъж като нова... и отново се развълнувах с нея.  Hug  Благодаря ти за прекрасния начин, по който си описала и нас, но най-вече за хубавите ти чувства към нас!  Hug

Момичета и момче, всички ще успеем!  Praynig Praynig Praynig

# 332
  • На планетата Земя
Абе как да не рева бе, Маргарито!!!!!!!  newsm45 newsm45 newsm45

То убаво, то умно писало, то нас споменало! Наводних етажа!

Обичам ви!  Heart Eyes

Марпенче, златна си!

# 333
Страхотно , просто прелест и такова излъчване чисто направо ангелско  bouquet Благодаря, че го качи тук, че нямаше да мога да го намеря до утре пък то явно ще е изчерпано

# 334
  • София
И аз да се похваля - купих си списанието  newsm68 Ей, Марги, ама голяма си красавица! Без майтап, казвам ти, имаш такова прекрасно бременно излъчване! И аз благодаря за милите думи към нас.   bouquet И аз се присъединявам към отбора на ревлите..... Ама си помислих, че освен най-хубавите 28 и 29 страница, цялото списание ще ми е много полезно, защото съвсем скоро и аз ще съм бременна! Ми така де, тия високите летви на Мили Ванили някой трябва да ги прескача  newsm53

Деми, благодаря ти, че споделяш с нас това.... То е ясно, че трябва да се освобождаваме от стреса и пожелавам на всеки да намери най-верния за себе си начин да го направи! И аз така, проверила съм всичко, купила съм лекарствата и кротко си чакам стимулацията....

# 335
  • Манчестер
Maргаритоооо, много си убава Маааа  Crazy Пу-пу....то с червило и пудрило 4470 Crazy Малиииии  Crazy и тез червени нокти  pletka

Демиии, и аз така  Mr. Green с малко кекс  Crazy ама сладък като мед  Mr. Green И като казах, че не знам как стана  Blush ...Всички ми се смееха  Blush

# 336
  • Манчестер
Сега се замислих над нещо  Thinking Ама вие знаете ли че след голямата реклама на Пингвина Crazy, какъв прилив и оживление ще настане в темата от нови попълнения  Mr. Green
Веднага си представих една дълга върволица от народ, напиращи да влязат, като едно време по купонната система  hahaha

# 337
Марги изглеждаш страхотно. Статията много ми хареса и развълнува. Нещата, които си казала са много истински. Аз също ти благодаря за милите думи и съм радостна, че съм част от отбора.

Зази, летвата е вдигната и трябва само да я прескочим. Ще се постараем да оправдаем очакванията. Аз също си чакам да мине този цикъл, през който съм на лекарства и ако резултатите са добри да продължавам напред.

Фиорка се чувства горе-долу добре. За сега удържа фронта. Имате поздрави от нея.

Деми не се притеснявай за новата темичка. Тука има толкова пекани момичета и момчета, които ще ти ударят едно рамо за оформлението.

Абе днес съм толкова активна, че чак самата аз не мога да се позная. Ама така е. Таз бомба откъм Централна България откога се чакаше да гръмне. Пък и на всичкото отгоре е и от нашия град 

# 338
Много благодаря на всички за милите думи! Не че за пръв път разбирам какви хубави хора сте, ама никога не е излишно хубавото да се показва и изтъква!  Hug   love001

Сега се замислих над нещо  Thinking Ама вие знаете ли че след голямата реклама на Пингвина Crazy, какъв прилив и оживление ще настане в темата от нови попълнения  Mr. Green
Веднага си представих една дълга върволица от народ, напиращи да влязат, като едно време по купонната система  hahaha

Ухаааа, и още как - ще идват на талази, на талази!  Mr. Green И ха познайте кого ще сложим за ключар и отговорник????
Квазииииииии, разбира сеееее!  hahaha

# 339
[b]ДЕМИ[/b] ,пу пу да не му е уроки на малкото сърчице и да расте като по учебник! feeding
грижи се за душевния си мир и зареждай бебо само с положителни емоции  Hug Hug Hug
Днес и слънцето се радва с всички нас благодарим ти за чудесната новина!

# 340
Абе днес съм толкова активна, че чак самата аз не мога да се позная. Ама така е. Таз бомба откъм Централна България откога се чакаше да гръмне. Пък и на всичкото отгоре е и от нашия град 
....на всичкото отгоре е и от твоя квартал!   Joy
Рослемче, и аз бая се активизирах днес, ама ми е простено, наваксвам за последните 3 седмици мълчание.
Марги, страхотна си, много красива и сияйно излъчваща щастие! Независимо, че те видях, ще продължа да си търся списанието... Благодаря, че си отделила място и за нашата банда в интервюто! Радвам се за хубавите резултати. Hug
Поуспокоих се и сега малко инфо за тези, които ги интересува. Предписаха ми утрогестан 2х2 вагинално, аспирин протект по 1 на ден и нош-па 3х1 /ей, това не разбрах защо и пропуснах да попитам/ newsm78
Доктора ми каза, че от десния яйчник се е пръкнало яйчицото. За мен беше доста интересно. Rolling Eyes
Някой писа за снимка, може утре да сканирам първата снимка на цигането. Grinning
Зазинка, от сърце ти пожелавам точно както си се нагласила и приготвила, да не ти се наложи да ползваш нищо, явно чудесата стават и както е предрекъл Квази по Коледа да са повече! Praynig Praynig Praynig
Мили да не забравя да ти благодаря лично за споделянето на първите симптоми. Как дебнех всеки твои пост и сравнявах...  bouquet

# 341
Деми, заслужава си списанието, много е хубаво  и ще ти е полезно в твоето положение ( дай Боже всеки му такова)  Wink

# 342
.:.Demi.:.  Hug Честито!!! Много ме зарадва твоята супер новина! Heart Eyes Представям си и притесненията ти, защото те ще бъдат и мой спътник, ако един ден и аз видя пак двете чертички. Но аз знам, че след лошото идва хубавото, така че - горе главата!!! Само хубави мисли и смело напред!

# 343
Маргаритка , насладих се току що на писанията ти а бебчо дори дойде и те погали на екрана!
всичко звучи много истинско и човечно а усмивката ти говори дори много повече от думите   Flowers Sunflower
Късметлийско и ведро бременеене ти пожелавам ,дано си вдъхнала надежда  и вяра на всички копнеещи за рожба че пътят не е лесен но не е и невъзможен
 Hug Hug Hug

# 344
  • Манчестер

Мили да не забравя да ти благодаря лично за споделянето на първите симптоми. Как дебнех всеки твои пост и сравнявах...  bouquet

Какви симптоми, че то нямам никакви newsm78... или не са кой знае какви, някак си не са силно изразени.... И сега съм така  Thinking Че то и затова имам цели пет теста  Crazy , а на последните два чертата е толкова тъмно червена, че чак черна  Shocked Кажи сега за твоите  gydi Имаш ли гадене (че аз не, само дето нямам апетит, но съм гладна като вълк Mr. Green...нема угодия) , как е коремчето (че то аз вече съм заформила  #Crazy...Марги, знае  Crazy).....и така, квот се сетиш...  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт