Отговори
# 315
  • Варна
Началото на ноември започва повече  от прекрасно. newsm68 newsm44 smile3501 smile3534  love001
ДЕМИИИ РАДВАМ СЕ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ ЗА ТЕБ.  Hug Hug Hug И моля те не се тревожи , всичко ще е наред. Хайде дано да се видим във Пловдив. Да ти се нарадвам на живо.  love001
Марго я дай пак, как се казва списанието. Embarassed Ама така е нещо се замотах с тия новини.

# 316
  • София
Деми, миличка, честито сърчице!  Hug  Кураж!!! Всичко ще е наред този път! Изключително много ме радва твоята бомбичка!  newsm68 newsm44 newsm68  Лека и безпроблемна да е до юни, когато да си гушнеш живо и здраво бебче!  Praynig Praynig Praynig

Кари, следващият месец пожелавам всичките ти новини да са добри!  Heart Eyes Гушкам те силно!  Hug

Марпенче, разбира се, че ще стоиш тук при нас, надявам се да пишеш по-често. Сега, като си ни казала всичко, вече ще ти е по-лесно да споделяш. Стискам ти силно палци нещата да се наредят!  Praynig

Цвета, къде си? Надявам се, че си добре!  Hug Heart Eyes Hug

Лени, Зази, Рослемче, Фиорче, Ванхорнче, Кюбит, Мили-Ванили, Йоси, Квази, Пипи, Мира, всички останали  Hug

# 317
Оххх, мили мои, толкова ме развълнувахте! Hug Hug Hug
Оревах орталъка в офиса, никой не подозира нищо тук. Ще бъдат изненадани – дърта магарица с две големи деца... Аз ще се кефя от изненадата де! Naughty
БЛАГОДАРЯ ВИ, милички! Чувствам се страхотно с вашата подкрепа!
Да, Рослемче, скоро ще се прегърнем наживо! Отсрамих малко Южна Централна България и нека повлека крак! Praynig Praynig Praynig
Зазинка, за момче е плана, пък каквото ни е на късмет, само да го дочакаме! И аз днес имах перипетии с колата, отказа ми акумулатора, а е на половин година, и е гаранционен, но бързо се оправих и придвижих. Колко мило ми става като ви чета, как само си получила новината! И Рослемче казала на Фиорка, страхотни сте! Heart Eyes
Ле-леее колко сте сладки!
ОБИЧАААМ ВИ!!!
п.п. радвам се, че направих денят ви по-хубав!

# 318
Никол, на предната страница Марги много хубаво го е описала списаниета как изглежда и как се казва. И аз сега в обедната почивка ще хуквам по реповете да го търся, защото и аз бях забравила, че днес ще излезе.

Деми, казала съм добрата новина на всички, на които имам телефоните. Нека направим деня хубав и на тези, които нямат възможност и достъп до нет или все още не са влизали. Аз ако знаете как се зарадвах когато Дуденцето ми прати добрата новина за Квази. Тогава нямах достъп до нет и благодарение на СМС-а бях в течение с веселието в темичката.

# 319
  • София
Не по-хубав, СТРАХОТЕН направи деня ни!  Heart Eyes Мила, искам да спреш да се страхуваш и да не допускаш лоши мисли. Знам и вярвам - този път всичко ще си е наред!  Hug

Аааа, Марги, как така за теб има списания, пък по нашите РЕП-ове не  Naughty Радвам се, че при Кашалотито всичко е наред. Малко ми е странно що е толкоз срамежливо  newsm78 на кого ли се е метнало.... Ама както и ти каза, скоро ще го разкрием момче-кашалоти ли ще е, или момиче-кашалоти  Heart Eyes

Рослем, как е Фиорката? Държи ли фронта? Стискаме й палци за леко раждане.  Praynig

Кари, момиче, ще видиш как следващия месец ще имаш само хубави новини. Само да не излезеш и ти някоя партизанка....  Wink

Направо не мога да се концентрирам днес. Ама пък голям праз! Mr. Green Шъ й се не види и на работата  Whistling.....

# 320
  • там където мога да си закача хамака
Деми честито newsm44. Добре дошла в отбора на хипопотамките Sunglasses. Споко - всичко ще е наред този път и никакви безсънни нощи повече - така само вредиш на себе си и бебока. Само позитивизъм, здрав сън и силна храна.

Който се успива като мен така изпуска важните новини - хуквам по реповете - ако не намеря списанието, ще разчитам на Маргаритка довечера.

# 321
  • На планетата Земя
Развалихме редиците и това си е.  Mr. Green

Ами скромното Кашалоти сигурно на баща си се е метнало. И той така, тихо, по терлици се шмугна в темата и повече се не видя.  hahaha hahaha hahaha

Ей, на срещата много да се напрегръщате, и на снимчици ще се радваме, да не забравите.

Лени, благодаря ти за вълшебните пожелания. Сигурна съм, че нежният ти прашец ще стигне скоро до всяка една от нас.  Heart Eyes

# 322
Тра ла ла... тра ла ла.....Имам си и списание с една прекрасна окашалотена маграритка. Малиии... каква ми е хубавица, пу-пу  Mr. Green Heart Eyes Hug

Зази, и аз като теб, не мога да си събера бръмбарите в главата... ама ногу важно  Mr. Green Важното е, че ми е супер весело ... и щастливо... и обнадеждено, че все пак стават чудеса  Hug

Деми
, слагай и ти линийката в подписа, за да те следим изкъсо за отчетите. Heart Eyes

Ех че хубав ден  Hug
ОБИЧАМ ВИ   bouquet

# 323

Направо не мога да се концентрирам днес. Ама пък голям праз! Mr. Green Шъ й се не види и на работата  Whistling.....

Зази и аз съм така. Майната му на работата и чудото   comp03. Важно е сега да се нарадваме едно хубаво и да го отпразнуваме довечера подобаващо. Пък утре ще я догонваме работата. То нали знаеш, че тя край няма. Сега е време за купон  newsm68  newsm44  newsm68

Лени благодаря ти за пожеланията.  newsm51

# 324
  • София
По принцип, на работа почти нямам време да влизам във форума, но нещо все едно ме накара да ви нагледам... иии какво да видя   surpriseuu
ДЕМИ, направо настръхнах докато четях поста ти  Heart Eyes
Честито bouquet и много лека бременност ти желая  Hug
Явно аватарчето ти донесе късмет Simple Smile дали и аз да не сменя моя  newsm78
Този обяд ще му цапна една бира по случай случката  cheers и ще потърся списанийцето и аз за да е пълна насладата  bowuu
Весел и слънчев ден на всички, моят вече е такъв   Hug

# 325
Демиииии радвам се за теб newsm68 newsm51 стана ми по-весело и слънчево. Леко бременеене  newsm10

Милли, Йоси, Зази, Миле и Рослем благодаря за съветите. Млако си отдъхнах Hug

Последна редакция: пт, 06 ное 2009, 00:20 от Мелани

# 326
Аз пък нищичко не изпуснах newsm47 благодарение на няколко агентчета Heart Eyes

ДЕЕ-МИ newsm62 ДЕЕ-МИ newsm62 ДЕЕ-МИ newsm62
 newsm53 smile3503 newsm51 smile3525 newsm62 smile3508 smile3501 newsm44 newsm68

Страхотно, невероятно, истинско... Просто съм ухилен като селски идиот от новината, с която ни взриви Hug Heart Eyes Hug

И  СЪРЧИЦЕ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes си имаме Mr. Green Невероятностно, направо вълшебно Heart Eyes

Спокойно, пиле Stop Всичко ще е наред Praynig Praynig Praynig Ти само се радвай и се пази Praynig Очаква те едно невероятно пътешевствие и само хубави вълнения Praynig

Ехххх... обичам си ви Hug Не оставихте Кръщелницата ми Heart Eyes  да дебелее самичка Crazy

Сега  Thinking до тук я караме по двойки Heart Eyes Аз обаче, като един типичен лаком телец Blush предвиждам и се моля за една Празнична Коледна Тройка Praynig Heart Eyes Praynig
На живота Вълшебството му е майката Mr. Green Хайде да си организираме едно Голямо Коледно Вълшебство Praynig Heart Eyes Praynig

Непремено си намерете списанието с нашата медийна звезда Crazy Много е хубаво, а и... нас ни споменават Blush newsm47 Пингвин Hug объркали са снимката на корицата Crossing Arms Ти си най-прекрасната в целия брой Hug Heart Eyes Hug

Охххх... ooooh! сега и аз на къде да я подхващам newsm78 Май направо да се отнасям към Празненството Mr. Green И без това само новината ми е в главата и тази идиотска усмивка на лицето Hug

Красота... Heart Eyes

# 327
  • София/Кюстендил
Имам си списание  newsm44
Сканирах го и досега се мъчех да го кача тук, но не успях  Sad Ако има някой желаещ по-опитен от мен, да му го пусна по Skype...

Страхотно изглежда нашата Маргаритка   bouquet

# 328
  • Манчестер

Сега  Thinking до тук я караме по двойки Heart Eyes Аз обаче, като един типичен лаком телец Blush предвиждам и се моля за една Празнична Коледна Тройка Praynig Heart Eyes Praynig
На живота Вълшебството му е майката Mr. Green Хайде да си организираме едно Голямо Коледно Вълшебство Praynig Heart Eyes Praynig

Кръстник, дай да вдигнем малко летвата  Wink ако ше е Коледно Вълшебство, що да не е Петорка  Party...или пък Невероятната Коледна Седморка  Crazy Praynig Hug Heart Eyes

# 329
Тъкмо се поуспокоих и си помислих, че може да свърша нещо и като надникнах пак в темата и като те прочетох Квази и пак ми рукнаха сълзите. Голяма ревла излезнах... Whistling ooooh!
Благодаря ви отново, прекрасни! Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Искам да ви кажа, че забременях в месеца, в който правихме най-малко секс, имах уговорка вече с на Рослемчето докторката и чаках само да ми дойде цикъла и да пускам изследвания, бях склонила и половинката за спермограма. Проверих в кои аптеки мога да поръчам и вълшебния гел, но...не ми се наложи.
ОООххх, кви темички, бе пилета?!? ooooh! Не съм толкова смела да го направя, но има време, на половината на тази сме! За лентичката сигурно също ще се озоря,но ще се пробвам тия дни. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт