Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 249
  • 784
  •   1
Отговори
# 135

Разкош!  Heart Eyes Видяхте ли една хитруша с тениска "Michael, may I hug you?"

# 136
  • Под тепетата
Добро утро!Днес имам двама именници:синът ми и баща ми и искам да ви почерпя,и ме извинете за отклонението от темата за нашия любим Майк.Заповядайте:http://www.gotvetesmen.com/gallery/albums/userpics/10134/normal_ … ka%20Torta%20.JPG и това http://i.actualno.com/club.bg/files/2007/05/08/70e48e64ec.jpg

# 137
Днес ми се иска да викам. Не знам защо. Прочетох всичко което сте написали.Много ме зарежда този човек понякога.Един път се чувствам слаба ,друг път ме прави силна. И като знам  какво ме чака тази седмица , просто се вълнувам страшно много. Bittersweet клипчето е жестоко. Това е. Благодаря ви . Успешна седмица! А с някой от вас до срядааааааааа.............

martinka Да са ти живи и здарви именниците. Много да ги обичаш и много да те обичат.( аз не се съмнявам и в двете) newsm44

# 138
Добро утро и от мен.Пожелавам на всички спорна и хубава седмица.Отивам да ви изчета от началото Hug

# 139

Честит имен ден на всички именници!

RASAR,стихотворението е страхотно. HugИмаш голям талант ...дано това с което се занимаваш да е свързано с таланта ти иначе ще бъде жалко.

Успешна седмица на всички! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 18:30 от kati-p

# 140
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ С ГОРДОСТ![/b]

Сучайно попаднах на сутрешното предаване "Денят е прекрасен" по БТВ.Там Мария певицата обяснява как направила клипа си с имитатора на Майкъл,защото много го харесвала като малка,цялото й яке било с негови значки и й липсвал.Не знам,но от това не ми стана по-симпатична,а обикновено някой като каже ,че харесва Майкъл,започвам да го харесвам повече.И русата водеща,не й знам името,се изказа,че й на нея й било мъчно.

# 141
Именно щом го е харесвала, според мен не трябваше да се изгаври по този начин. Аз поне така го приех, като гледах тук качения клип. Снощи  и Годжи в Денсинг старс се опита да имитира Майкъл в началото на танца си. Е, смешна работа. Май наистина стана мода всички да го харесват. Ама съм гадна Twisted Evil

Честит празник на всички именици!

Успешна седмица!

# 142
Благодаря на всички, които ми помогнаха за субтитрите    bouquet

Тук е отразен вчерашния масов танц на Трилър:

Разбиха рекорда за най-масов танц по музиката от "Трилър"

25.10.2009 / 19:27

Страшната нощ на зомбитата оживя в над 37 държави

Разбиха рекорда за най-масов танц по музиката от "Трилър"

Над 20 000 почитатели на Майкъл Джексън от цял свят разбиха рекорда за най-масов танц по музиката от песента му "Трилър". Страшната нощ на зомбитата от едноименния клип към парчето оживя в над 37 държави.

За световния рекорд участниците бяха подготвили представянето си до най-дребния детайл. На много места бяха организирани подвижни гримьорни, гардероби и школи по танци, за да може всеки желаещ да влезе в образа на зомби.

"Записах се, за да науча танца и да помогна на други хора да го танцуват в името на Майкъл", призна Пам Ноулс от Лос Анджелис.  

"Обожавам го! Израснах с неговата музика и от 20 години мечтая да танцувам като него. Велико е да видиш как толкова много хора идват да танцуваме заедно на неговата музика", каза Марк Томсън.

Досегашното постижение се държеше от Мексико сити, където 13 600 души поставиха танца от парчето "Трилър" в чест на 51-ия рожден ден на Джако.

Настоящият рекорд беше поставен, скоро след премиерата на филма "This Is It", посветен на последните дни от живота на Майкъл Джексън. Много от почитателите на Краля на Попа обвиниха продуцентите на лентата, че изопачават истината за здравословното състояние на Майкъл и в действителност всички негови близки са знаели, че е зле и си отива.

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=143436

Честно да ви кажа, почвам вече малко да се ядосвам на тези фенове от This Is Not It.  Зле бил, болен бил, отивал си, Сони и АЕГ искали да скрият истината.... И така да е било /което не вярвам/, с тези си изявления нищо вече не могат да направят. Да го бяха пуснали този сайт преди да умре, не сега - след дъжд качулка! А и много ли е добре света да запомни Майкъл като немощен и слаб! Надявам се така да са монтирали и подбрали кадрите във филма, че всеки, който гледа /фенове и не-фенове/ да му се възхити от първия до последния кадър!

# 143
Честит Имен Ден на всички именници! 
Да са живи и здрави!
Успешна спорна и спокойна седмица на всички!

# 144
Честит празник на всички именници!Да са живи и здрави, и да не забравят да почерпят!

# 145
Мъж ми има РД и е именник днес.Почерпете се и за негово здраве Laughing!

И едно малко шоколадче Heart Eyes

# 146
Честито на всички именици днес!   bouquet

Момичета останаха два дена до ДЕНЯ.... Praynig

# 147
Момичета, едно от момчетата при мен иска да дойде в сряда на филма, някой да има билет в повече, моля да ми пише на ЛС Hug

# 148
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ОБИЧАНИ!

Tada

Днес и моята баба щеше да има имен ден /Бог да я прости!/. Много си я обичам, много добър и раздаващ се човек беше, с голямо сърце!

Rasar и  LoveMJ, имате талант и сътворявате разкошни стихове   bouquet

# 149
Отивам за билети за филма. Дано има. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт