Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 249
  • 784
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!

# 151
Момичета, едно от момчетата при мен иска да дойде в сряда на филма, някой да има билет в повече, моля да ми пише на ЛС Hug

Видях в интернет ..в Синема София към момента има доста свободни места за сряда...зависи в колоко часа...за коя прожекция?! Може да си направи резервация и по интернет.

# 152
Здравейте!
Минавам да кажа честито на именниците (тати днес има имен ден Heart Eyes ) и да ви благодаря СТРАШНО много за материалите, които пускате. Много ви обичам!  bouquet  bouquet  bouquet

# 153
Мооn Walk Клои има два свободни билета . Свържи  се с нея.

# 154
  • На брега на реката
За търсещите билети -

Има 2 свободни билета за Арена Запад за 28-ми (сряда) от 17.50ч .

# 155
За търсещите билети -

Има 2 свободни билета за Арена Запад за 28-ми (сряда) от 17.50ч .
kloi, дай на сл едно телефонче да се чуем Hug

# 156
Moon Walk ще ти звънна утре-телефона е в ред. Hug

# 157
A Portrait of a Young Man’ by BARENT FABRITIUS, painted around 1650
портрет на млад мъж, рисуван от BARENT FABRITIUS през 1650

Simple Smile поразителна прилика

Чудя се колко години ще чакаме да се завърне в плът и кръв при нас...
Гледах нещо интересно...
http://www.youtube.com/watch?v=etmk9764dPI&feature=related

Аз все още събирам сили да отида на прожекцията на филма...

# 158
Честно да ви кажа, почвам вече малко да се ядосвам на тези фенове от This Is Not It.  Зле бил, болен бил, отивал си, Сони и АЕГ искали да скрият истината.... И така да е било /което не вярвам/, с тези си изявления нищо вече не могат да направят. Да го бяха пуснали този сайт преди да умре, не сега - след дъжд качулка! А и много ли е добре света да запомни Майкъл като немощен и слаб! Надявам се така да са монтирали и подбрали кадрите във филма, че всеки, който гледа /фенове и не-фенове/ да му се възхити от първия до последния кадър!

Стела, не е след дъжд качулка, едва ли феновете му искат да се запомни слаб и немощен, а да се подчертае как банда мошеници са се възползвали от него, когато той не е бил във форма и че вероятно те носят не по-малка вина за смъртта, защото  в момента хвърлят прах в очите на неговите почитатели, но без да пропуснат да попечелят, отново на негов гръб. Грозно е да се изкривява истината, а тя е , че той не е бил онзи Майкъл през 80-те и 90-те, независимо, че беше на 50. Носят вина и това не трябва да остане незабелязано.Сега вероятно всички трябва да им благодарим за тези кадри, които впрочем аз няма да гледам.

# 159
Честно да ви кажа, почвам вече малко да се ядосвам на тези фенове от This Is Not It.  Зле бил, болен бил, отивал си, Сони и АЕГ искали да скрият истината.... И така да е било /което не вярвам/, с тези си изявления нищо вече не могат да направят. Да го бяха пуснали този сайт преди да умре, не сега - след дъжд качулка! А и много ли е добре света да запомни Майкъл като немощен и слаб! Надявам се така да са монтирали и подбрали кадрите във филма, че всеки, който гледа /фенове и не-фенове/ да му се възхити от първия до последния кадър!

Стела, не е след дъжд качулка, едва ли феновете му искат да се запомни слаб и немощен, а да се подчертае как банда мошеници са се възползвали от него, когато той не е бил във форма и че вероятно те носят не по-малка вина за смъртта, защото  в момента хвърлят прах в очите на неговите почитатели, но без да пропуснат да попечелят, отново на негов гръб. Грозно е да се изкривява истината, а тя е , че той не е бил онзи Майкъл през 80-те и 90-те, независимо, че беше на 50. Носят вина и това не трябва да остане незабелязано.Сега вероятно всички трябва да им благодарим за тези кадри, които впрочем аз няма да гледам.

Радвам се, че прописа, наистина. Но не съм въобще съгласна с теб. Хората не са прости и сулю и пулю вече разбраха, че сума ти мошеници са се възползвали от Майкъл. Няма нужда и те да си приписват заслуги, че разкрили нам`си к`ва истина. И пак питам - като бяха толкова загрижени, що не го пуснаха този сайт преди смъртта му, тогава да алармират, не сега. Сега какво очакват, Сони и АЕГ ли да катурнат, да им спрат продажбите, да им намалят гледаемостта на филма или да върнат Майкъл? Кое от всичко това, какво точно очакват?
И разбира се Майкъл не беше онзи от 80те и 90те, и аз не съм като преди 10 години, хората се променят, растат, остаряват. Това не означава, че е умирал.
И да, аз съм благодарна за този филм. И не ме интересува чия гуша пълня и чия печалба расте. Интересува ме само това, че имам една последна възможност да видя Майкъл. Последна!!!

# 160
Аз също най-много вярвам на феновете.Никой от останалите ...семейство, приятели,обкръжение от всякакъв род и вид не показа достатъчно загриженост за неговото състояние.Не го показа ясно и категорично.От всичкия материал който излезе преди филма(и както правилно го отбеляза arwen44 материал колкото половината филм)ясно поне за мен се вижда рязкото отслабване на Майкъл.Вижда се че нещо не е наред.Съгласна съм че е бил слаб но толкова слаб не е бил.Може и да съм крайна но той е половин човек- скелет и кожа.Или  виждам както трябва или ми трябват очила и психиатър.Не искам да кажа с това че си е правил планове да......Но тези жени фенове или както щете ги наречете -тяхния апел не е след дъжд качулка.Те са били с него, говорили са с него, и са писали за това преди той  да умре!Молели са го да не прави концертите-ако ще застраши по този начин здравето си!Молели са го да ги отложи!Феновете са именно хората който най искренно го обичаха,най много и безкористно искаха той да е добре. Само и само да е жив, само това..... ако трябва до края на живота си да не си отвори устата никога повече!!!Това не го ли четете?
Незнам само на мен ли ми се струва че състоянието му в последните му месеци и седмици не е никак добро или аз не съм на ред. Защото ако наистина е така, трябва ли да падне и да умре на сцената, но да задоволи наистина мега огромния интерес към тези концерти???
 И всеки има право да го запомни както той си избере.Хубав, грозен, добър, лош.Кой както иска....така
Как забравих, че той може много.... едва ли не всичко.На каква цена? На силно разклатено здраве в много продължителен период от живота си, на зависимости, на самота, и най вече обвинен за педофил(най жестокото обвинение)  нещо което и за което цял живот е обичал и се раздавал до краен предел.А именно децата!Как се издържа така?Колко?.....Забравих той можеше всичко! Той е длъжен да направи всичко по най перфектния начин...и най вече да го свърши до край......Той носи оговорност.А нашта оговорност-Тя каква е?Или можем само да искаме?.......
Аз предпочитам да е жив и да няма концерти.Само да е жив.Защото здрав не беше от много много отдавна.
Уви!!! Не стана така както на мен ми се иска.И затова не мога да искам КОГА да си отиде от този свят.И защо не избра най подходящият момент за да са доволни всички?
Такъв момент изобщо съществува ли?....Понякога има предел на човешките възможности.Има край-няма ред.Дори за тези който не могат да си го позволят.За генийте и перфекционистите също се отнася.Дори и за тези ,от който се изисква да не могат да си го позволят.....

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 11:57 от leidi_08

# 161
Момичета, остана един ден...Един ден!
 Не искам да мисля как ще съм след този ден. Не мога да мисля как ще съм. Сякаш утре всичко свършва. Може би за да започне отново след утре, но вече ще е съвсем друго. Това поне знам. А  за  всичко останало - май е още прекалено рано да се говори.    

# 162

Добро утро на всички!leidi_08,съгласна съм с теб.Феновете му наистина са най-загрижени и най-чистосърдечно му желаят най-доброто,без задни помисли и сметки.Може би не са дали по-широка гласност преди смъртта му защото са се страхували да не навредят с това на Майкъл.Но са опитали и са направили всичко което е по-техните възможности лично да  му обърнат внимание с риск да им се обиди и да го засегнат .Те са го направили от силно притеснение за него защото също като нас го обичат безрезервно.

# 163
Не мога да й се наслушам:

For All Time

Елизабет Тейлър е пуснала снощи в туитър десетина съобщения за филма.

https://twitter.com/DameElizabeth

Последна редакция: вт, 27 окт 2009, 09:20 от Калин@

# 164
Здравейте!

Едно много добро видео, ако ви хареса вижте и дългия му вариант - линк на профила на автора

http://www.youtube.com/watch?v=7UCtl_rA2g4

Общи условия

Активация на акаунт