Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 246
  • 784
  •   1
Отговори
# 450

Ето и по една билзалка за всички!Видях във филма ,че Майкъл ги обича......

# 451
Кати,
да си много обичана и щастлива.  bouquet
Празнувай мила,
за тъгата и мъката имаш много време/няма да ни напусне скоро/
Чесно да ви кажа за състоянията през който минаваме,вече нищо не мога да кажа.
Гледах филма за втори път и преминах пак през всички фази,но като чели вече не съм толкова ядосана.
Ще го гледам пак и то на големият екран,бях може би бях  най шумният зрител в залата,
не се удържах,радвах му се,виках,ръкоплясках и излезнах от там във еуфория.
Малкият край след надписите ме озадачава все повече и повече/там дето щраква с пръсти и "БАМ"
изчезва/като,че е знаел какво ще се случи.
Дали ние хората сами предизвикваме краят си,дали усещаме какво ни чака? newsm78
Ще пиша пак.........

# 452
 bdbaloni happy bd Честит Рожден Ден,Кате! Пожелавам ти един незабравим празник да си изкараш,да преследваш мечтите си и никога да не загубиш детското в себе си! Не позволявай в този ден да те обвземат такива настроения!Помисли дали Майкъл би искал това!?

# 453
  • Под тепетата
кате,честит рожден ден,мила!бъди много обичана,много щастлива.Също ти пожелавам много истински приятели,с които да споделяш,всичко онова което те вълнува newsm59  ura

# 454

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,Кате!Пожелавам ти здраве,много усмивки и добри приятели да имаш винаги до теб! Hug

# 455

bigdance2ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАТИ !  bigdance2

Желая ти много здраве - то винаги е нужно,много щастие - то никога не стига,море от любов и бряг,на които винаги да те чака някой!

# 456
# 457
Kati-p, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА! УСМИХВАЙ СЕ ЧЕСТО, ЗАЩОТО МАЙКЪЛ ИСКА ТОЧНО ТОВА!
И ВИНАГИ ДА СРЕЩАШ МНОГО ДОБРОТА ОКОЛО ТЕБ!

newsm59 nbirthday newsm67

# 458
Честит Рожден Ден Кати!
Бъди щастлива и много обичана!

Toва е една от хилядите любими снимки,поздравявам те с нея. Виж само как ти се усмихва!

# 459
Дали Майкъл е репетирал Give in to me и дали щеше да я изпее на живо... Tired
Искам да сглобят 111 минути само Майкъл, само песни и танци, без никой да говори и без да има други хора. Искам 111 минути САМО МАЙКЪЛ  Heart Eyes Знам, че няма да ми стигнат и 111111 минути, но имам нужда от това... Sad  от концерт...

# 460

Много ви благодаря за всичко !ГОСПОД ДА БЛАГОСЛОВИ ВСИЧКИ ВАС !!!!!!!!!!!!!!-както това направи и Майкъл.ОБИЧАМ ВИ!Благодаря ,че ви има!!!!!!!!!!! Heart Eyes

# 461

Кати, честит рожден ден!Всички хубави неща вече са ти ги пожелали - пожелавам ти ги и аз!

Тикви в Невърленд  Grinning

http://www.mjonlinememorial.com/

# 462
 bdbaloni Честит Рожден Ден Кате!  

Бъди здрава,
бъди желана, бъди любима,
бъди завинаги обаятелна неповторима!
Нека щастие в очите ти блести и в живота по вода да ти върви!

запази за винаги Майкъл в сърцето си.........

smile3510

# 463
  • Под тепетата
Момичета,днес ми е по-добре от вчера,макар все още под влияние на филма.Благодарение на вас се чувствам много по-малко самотна в тъгата си по Майкъл,благодаря,че ви има  bouquet

Кате изчисти си кутията Wink

# 464
  • Варна
  Кате Hug  bouquet, щастливка си,че имаш страхотни приятели и близки, виж само какви изненади са ти приготвили! Слушай неговата музика и денят ти ще бъде прекрасен!

И аз ходих да гледам филма, залата беше пълна, публиката припяваше, пляскаше на места, настроенито като цяло беше ведро, но когато Майкъл заговореше наставаше такава тишина...

Общи условия

Активация на акаунт