Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 246
  • 784
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте!

И аз гледах филма в събота,но с мноооого горчива усмивка.Тук-там пуснах и по една сълза.В залата беше тихо и като тръгнаха надписите хората вървяха бавно и не им се тръгваше.
През цялото време от екрана струеше енергия-не знам как да го опиша по друг начин.Такава еуфория имаше на репетициите,че нямам фантазия да си представя какво щеше да е на концертите.Напълно разбирам защо не е можел да спи,аз гледах само 2 часа и после сън не ме хвана.Танцьорите бяха страхотни и как само с обожание го гледаха и как се надъхваха,а той,както и очаквах- зареден с положителни емоции и мисли,раздаваше любов.А какви идеи имаше за концерта-просто нямам думи.Гений!Тъжно ми е като си помисля,че сега други ще се възползват от новаторските му идеи и скоро ще лъснат с неговите разработки.Само гледайте.

Когато се прибрах и се размислих ми стана много мъчно.И до днес ме държи.Не спирам да си мисля как много хора и до сега остават слепи за тази магия и всъщност те самите искат да останат със затворени очи ,защото така им е по-лесно и безгрижно,как толкова нелепо светът загуби такъв велик артист и човек,който искаше само да бъде себе си и да помага на другите и на майката Земя.Много хора не го разбират,но моето усещане е,че загубихме един невероятен талант,който имаше още толкова емоции и вълнения да ни даде и на толкова неща да ни научи.
Почивай в мир,Майкъл!Някой ден светът ще разбере какво загуби.

# 466
cappuchina  Hug много ми хареса клипчето ти! С риск да не ме разбереш правилно, ще кажа че нашта мисия(ако изобщо мога така да се изразя) е, не да се мъчим да по...забравяме, а да помним.....   Laughing Hug     Wink      bouquet

.....мислиш ли че ще успееш да не правиш повече   Laughing   Laughing  Laughing

Последна редакция: вт, 03 ное 2009, 01:34 от leidi_08

# 467
Честит празник, Кате!!!  bouquet Heart Eyes
Пожелавам ти по малко от всичко, но от сърце!
Малко късмет, но когато имаш нужда!
Малко приятели, но истински!
Малко любов, но желана!...
Пожелавам ти всичко, каквото сърцето ти желае, да се сбъдне Hug

# 468
Кате,честит празник  Hug
Много здраве,обич и целувки   bouquet

П.с.Моля те снимай тортата  Praynig и обещай да си прекараш чудесно  Wink

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 15:41 от geradost

# 469

Танцьорите са жестоки и наистина от филма ми се стори ,че го обичат и че умират да танцуват с него.

Кате,Честит рожден ден!  bigdance2

# 470
Здравейте!Успях да изтегля и да изгледам филма,заедно с дъщеря ми.Нямам думи!Толкова смесени чувства едва ли съм изпитвала някога.Същото се получи и с детето ми.Не мога да опиша тия чувства с никакви думи,простете!

Да е жива и здрава рожденничката!Много щастие,здраве и късмет!  bouquet

# 471
Кате, честит рожден ден!Желая ти здраве и много щастие!

# 472
Честит празник, Кате!  bouquet

Бъди най-вече здрава, щастлива и много обичана. Усмихвай се дори и да боли!

# 473

Още веднъж ви благодаря за пожеланията!Целувки от мен за всички майкълчета!!!!!!!!!!!!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 474
  • Linz
Кати, честит рожден ден! Бъди много здрава и щастлива! newsm59 newsm59 newsm59

Тази сутрин когато си помислих, че Майкъл го няма, за първи път не премина болка през мен. Изглежда, че снощи, докато гледах филма успях да се сбогувам с него. Много ми се иска да дойде момент, в който да мога да слушам песните му и да им се наслаждавам, а не да ми се свива сърцето и да ми тръват сълзите.

# 475
Кате,Честит рожден ден и от мен!!! newsm59
В събота и аз гледах филма.Не знам какво да ви кажа просто нямам думи.......Чувствам се много по-зле от преди.Тези 111м.минаха като 1м.,просто като един миг,като един сън.Не исках да си тръгвам,нямах сили да си тръгна.Просто не можех да си сдържам сълзите.
Много ми е тежко момичета,искам да геледам филма още много пъти.Така някак си се чувствам по-близко до него.

# 476
Кате, честито и от мен! Нека се сбъднат мечтите ти! nbirthday

# 477
Здравейте! Не съм знаела, простете, че тук също ще намеря фенове на Майкъл.
Вчера гледах филма с Майкъл Джексън по подготовка на концертите му в Лондон. Не мога да се сдържа и да не пиша за него.
Страхотно шоу е подготвял, страшен концерт, страшно се е раздавал по подготовката му. На моменти ми идваше да ръкопляскам. Сякаш и аз присъствах там, сякаш точно в този момент наистина той изнасяше същински концерт, а не правеше репетиции. След като филма сворши се чувствах объркана. Все едно той още е някъде там, жив и продължава да твори. Както има един израз филмът ме "хвърли в дълбок размисъл".

Той е/бе невероятен изпълнител на сцената. Много жалко, че не успя да завърши както той искаше своята кариера, своя живот.  Много жалко просто, че не успя да завърши пътя, по който вървеше. Съдбата му изигра най-лошата шега. Музиката изгуби един от най-великите си таланти. Светът изгуби една страхотна личнос и като певец, и като творец и като човек. Няма такъв невероятен певец и танцьор едновременно. Всичко пееше от сърце, без фалш, с любов. Страхотни неща щеше да покаже на публиката в Лондон, на целия свят въобще...  Weary
Извинете ме за лиричнотго отклонение. Но продължава да ми е тъжно и криво, че вече не е сред живите.

# 478
# 479
http://jetzi-mjvideo.com        много хубав сайт с страшно много материали за Майкъл

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 17:48 от sisa788

Общи условия

Активация на акаунт