Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 249
  • 784
  •   1
Отговори
# 225
Вики, толкова много мъка има в думите ти.  Cry  Hug Ще бъде тежка вечер. От сега ми се наливат очите със сълзи.

# 226
Вики, чаках да се върнеш   bouquet  

Аз ще го гледам в събота в Търново. Първо мислех да ходя сам-самичка, но впоследствие синът ми прояви желание да дойде с мен, а аз се уговорих с мъжа ми да ни закара. Ако ще се реве, не смея да шофирам после.

Сега чета в тмз за Клайн. Инжектирал му е 51 пъти демерол за последните 3 месеца ...  Cry

# 227
Мислех, че ще съм силна. Може би така се настроивах. Но след думите на Вики... Сълзите просто тръгнаха. Незнам какво да напиша момичета. Наистина ме боли. Прегръщам ви всички

# 228
Вики,  Hug Предполагам, че всички ще се чустваме така...

# 229
 Confused Вики ....

Няма да го гледам, ще го отложа поне за след месец.  Confused

# 230
Confused Вики ....

Дали ще успееш да се въздържиш? Аз не бих могла.  Sad

# 231

Нали е само 2 седмици Sad

# 232
Да, ще успея. Не искам да изпадам и аз в онова положение да слушам как всички около мен ще плачат, няма да издържа, заради тях.

Ще си го дръпна от някой торент после. Просто няма да издържа сред толкова хора и  ще си тръгна... След написаното от Вики си дадох сметка колко разстроени хора ще има по залите.

# 233
Ще си го дръпна от някой торент после. Просто няма да издържа сред толкова хора и  ще си тръгна... След написаното от Вики си дадох сметка колко разстроени хора ще има по залите.
и аз така Peace
Здравейте Hug

# 234
Малко снимки от книжката към албума

Последна редакция: ср, 28 окт 2009, 10:59 от Stela2910

# 235
# 236
# 237
И малко инфо за самия албум:

Michael Jackson On Track For 6th No. 1 On Billboard 200

As Michael Jackson's movie "This Is It" is about to open in theaters, the film's companion album of the same name is already doing brisk business.

Industry prognosticators suggest that the Epic Records set -- which was released on Monday, Oct. 26 -- could shift 300,000 copies by week's end on Sunday (Nov. 1) night.

Depending on how much the movie's opening impacts the album's sales through the course of the week, the set could post a higher figure -- perhaps 350,000 copies.

With numbers like that, it would seem like Jackson will be a sure thing for the No. 1 slot next week on the Billboard 200 albums chart. If the King of Pop hits No. 1, it will mark his sixth chart-topper, following "Thriller," "Bad," "Dangerous," "HIStory" and "Invincible."

Jackson already owns the No. 1 selling album of the 2009 calendar year with "Number Ones" -- 2 million sold this year and counting. Additionally, his "Thriller" is the year's 11th best-seller (1.1 million) and "The Essential Michael Jackson" is the 15th biggest (986,000).

The "This Is It" album contains 14 studio recordings of Jackson's hits like "Billie Jean" and "Beat It" and two versions of the from-the-vaults title track, which plays over the film's end credits. It also includes three demo recordings and a spoken word poem titled "Planet Earth."

# 238
Вчера пуснах един линк за She got it и вече не мога да й се наслушам. Който иска да си я изтегли - http://www.filestube.com/edab554232fcc33103e9/details.html

Искам да си настроя будилника на телефона с нея, но подозирам, че мъжът ми ще ме изгони да спя в друга стая.  Grinning

п.п. Според коментарите в ютуб е отпаднала от албума Dangerous.

# 239
This title is from the first acetate version of the special, expanded edition of the Dangerous album - But this bonus disc was subsequently cancelled by Sony.

BERNIE GRUNDMAN MASTERING - CD MASTER ACETATE Dangerous (2000)
Bumper Snippet (Kid P.) (0:17)
Monkey Business (5:45)
Work That Body (3:29)
If You Don't Love Me (Short Version) (4:13)
Serious Effect (Short Version) (4:18)
Happy Birthday, lisa (1:36)
She Got It (4:28)
Black Or White (The Clivilles & Cole Radio Mix) (3:33)
Dangerous (Bill Bottrell Demo Version) (6:38)
Who Is It (IHS Mix) (7:56)

Michael Jackson - Dangerous Special Edition - Bonus Disc

Общи условия

Активация на акаунт