Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 249
  • 784
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте!Гледахте ли това http://vbox7.com/play:47633cd6  ooooh! никнат като гъби какви ли не версии

# 241
 Поданиците на Краля вдигат бунт Фенклубове организират мощен международен протест преди първата прожекция на This is it   

вторник, 27 октомври 2009

София

Тhis is it ("Така е") - филмът с кадри от последните репетиции на Джако, се превърна в едно от най-дискутираните неща, които Краля е правил. Повечето от феновете са категорични: "Това е много повече разказ, изпълнен с ужаси (chiller), отколкото трилър (thriller)".

Лентата вече подпали не огън, а цял пожар между почитателите на звездата, като дори най-заклетите между тях се събраха в протестна група с името This is not it ("Не е така" или "Нещата не стоят така"). Те обявиха, че ще се борят за истината за състоянието на певеца в последните седмици от живота му.

Поклонниците на Краля обвинява фирмите, които стоят зад издаването на филма - AEG и Sony, че крият, колко е било влошено здравето му. И че стресът, на който е бил подложен преди 50-те концерта в Лондон, е бил убийствен.

За да привлекат повече съмишленици по цял свят, недоволните направиха сайта this-is-not-it.com. Той обаче приканва не към бойкотиране на лентата, а призовава хората да гледат филма "с други очи". Активистите са подготвили флайъри с най-основните точки в тезата си на няколко езика, сред които английски, френски, италиански, немски, полски румънски, испански.

"Ако няма флайър на вашия език, моля ви направете превод и ни го пратете по електронната поща, а ние ще го включим в страницата си, откъдето може да го свалят всички", се обяснява подробно в сайта.

This is it е сглобен от повече от 100 часа материал с Майкъл Джексън и екипа му, с който се подготвяха за голямото завръщане с репетиции в Лос Анджелис. Краля на попа изглежда като в най-добрите си години и дори танцува шеметно само няколко седмици преди поредицата си от спектакли в лондонската "Арена".

Неговият хореограф и дългогодишен приятел Кени Ортега разказа: "Всичко беше така, сякаш Майкъл се беше върнал назад и правеше всичко това, с което хората го помнят в миналото. Само се спогледахме и разбрахме, че онова вълшебство се е върнало в него". Джекън танцува с група млади балетисти и дори изпълнява сложни скокове само часове преди да издъхне на 25 юни.

# 242
Ееее,ама почвам вече да се дразня и аз.Е какво ще постигнат тези фенове с тоя бойкот.Ще се почувстват по-добре като накарат хората да си мислят за болния,слаб зависим Майкъл неспособен да се справи с концертите си ли?Това ли трябва хората да помнят след смърта му?Какви фенове боже,вместо да се стремят светът да разбере какъв борбен дух имаше Майкъл,какво грандиозно завръщане и прощаване подготвяше.... ooooh!Аман от тия драматизми,аман от това съжаление.Аз се възхищавам на усилията на този човек,въпреки всички трудности да направи най-великото представление,което някой,някога е виждал,но за някой явно е по-важно хората да знаят колко е бил неспособен и как са го придържали докато се качва по-стълбите ooooh!.Хайде стига глупусти!Майкъл е искал тези концерти,останалите тъпи подробности са неща за гадните таблоиди.Да не повярваш,че точно фенове на Майкъл ще ни занимават с тях.И аз искам да знам истината,но не и да налагам моята грозна истина на света Naughty.

# 243
Имам питане към момичетата от Варна,може ли някой от там да ми пише на лични!Благодаря предварително!Нещо не мога да се ориентирам по подписите и аватарите,затова питам тук:roll: Извинявам се за спама! Hug

# 244
Истината е една, а грозно и красиво са субективни понятия, присъщи на хората.

На мен ли ми струва само, че тези хора, които са сред най-върлите фенове не искат да наложат "грозната" си истина, а да покажат лицемерната страна на АЕГ, и никой не се стреми да покаже неговата неспособност и пр. Най-добрата стратегия е да превърнеш "лошите" в "добри" и "добрите" в "лошите". Не виждам по кината да са застанали разгневени фенове, които да спират другите. Всеки възприема дадено нещо по различен начин и не виждам защо някой трябва да се дразни от това, след като на вас не ви се пречи.Стига с тези "дразнения" от мислите и постъпките на другите. Не ги превръщайте в по-лоши от реално лошите.

Те обявиха, че ще се борят за истината за състоянието на певеца в последните седмици от живота му.

Поклонниците на Краля обвинява фирмите
, които стоят зад издаването на филма - AEG и Sony, че крият, колко е било влошено здравето му. И че стресът, на който е бил подложен преди 50-те концерта в Лондон, е бил убийствен.

Той обаче приканва не към бойкотиране на лентата, а призовава хората да гледат филма "с други очи".

# 245
Елизабет ме разчувства,защото знам,че всичко излезнало от нейната уста,е истина.Между другото тя е имала забележителен живот и в много отношения са си приличали с Майкъл.Не знам дали някой от вас би могъл да ми помогне да си намеря биографичния филм за живота й.Аз не можах да го открия. Според мен са си дали много един на друг и са имали дълбока връзка.Тя може да ни разкаже много за него,дано го направи някой ден.

# 246
Цитат
ЕТО КАКВО НЯМА ДА ВИДИТЕ

* Стряскащото рязко отслабване на Майкъл Джексън в резултат на стрес и лекарства, докарало го до оскъдните 49 кг в момента на смъртта му.
    * Кени Ортега, режисьор на концертите и на филма, принуден да помага на Майкъл Джексън да изкачва стълбите, да го храни и да реже храната му на парченца.
    * Нарастващата тревога на Майкъл Джексън: през май, докато репетираше по 10 часа на ден, Майкъл Джексън сподели пред няколко от верните си фенове, че не се чувства готов за 50 концерта, че първоначално се е съгласил само на 10, че му оказват натиск и графикът на концертите му се струва претоварен.
    * Майкъл Джексън не идва на репетиции, защото не се чувства добре, и хореографът му ходи да го взима от къщи, за да го кара на работа.
    * Безсънието и загубата на апетит, които омаломощават Майкъл Джексън, непоносимият натиск, на който е подложен, довел до излишъка от рецепти и лекарства, предоставени му от престъпни лекари, от които той се намира в замаяно, сънливо състояние през деня и в анестетична кома през нощта.
    * Всички на репетициите виждат Майкъл Джексън объркан и отпаднал да забравя текстовете на собствените си песни. Въпреки това антуражът му продължава да подхранва опасната му зависимост от болкоуспокояващи лекарства, за да бъде той спокоен, отпуснат и “под контрол”. Същите тези лекарства са посочени като причина за смъртта му в доклада на следователя.
    * Освен това няма да видите как преданите фенове на Майкъл Джексън и двама-трима негови приятели опитаха да се намесят, като писаха писма с молби до хората около него да се погрижат за състоянието му и накрая, след като не им обърнаха внимание, дадоха писма, изразяващи загрижеността им, на самия Майкъл. За нещастие онези, които имаха властта да реагират, не го направиха, а вместо това предпочетоха да държат Майкъл Джексън в изолация и под контрол.

ВИЕ НЯМА ДА ВИДИТЕ НИЩО ТАКОВА

Това, което трябваше да бъде ограничена поредица от концерти в Лондон, сега се превърна в глобално кино- и мърчандайз- събитие, което генерира огромни допълнителни печалби за AEG, Sony и много други.

Майкъл Джексън имаше нужда от помощ, но те бяха прекалено заети да се радват на очакваните печалби от концертите, за да го признаят. AEG, промоутърът на концертите, и антуражът на Майкъл продължаваха да оказват натиск и не взеха мерки, за да предотвратят това, което очевидно изглеждаше като неминуема трагедия. Отношението им беше нехуманно.

На 25 юни 2009 г. светът загуби най-голямата си звезда. Феновете на Майкъл все още дълбоко скърбят и болката им може да остане неизлечима.

Майкъл Джексън можеше да даде още толкова много на света, но сърцето му не издържа на невероятния натиск, който му бе оказан заради изтощителните концерти, в съчетание с годините лошо отношение и лъжи от страна на клеветници, безскрупулни “доброжелатели” и медии.

Майкъл Джексън заслужаваше и се нуждаеше от помощ, която не му беше оказана. Вместо това посредством монтаж и кино похвати сега се опитват да ни разкажат друга история в опит да изчистят собствената си съвест, да разпространят лъжи, за да прикрият собствената си отговорност. За голямо тяхно съжаление ние бяхме там и видяхме какво всъщност стана в последните седмици преди смъртта му и сега сме тук, за да ви разкажем.

Ако решите да гледате THIS IS IT, ние се надяваме, че ще погледнете с други очи на филма и на алчността, довела до появата му, защото вие ще видите продукта на онези, които носят голяма вина за смъртта на най-голямата световна звезда Майкъл Джексън, а сега трупат печалби от смъртта му. Този филм не е достоверно представяне на случилото се с Майкъл Джексън през последните седмици от живота му, не е и завършеното живо изпълнение, което Майкъл би искал светът да види. Това е тяхната лъжа. Истинската история зад нея разкрива небрежност, алчност и нехуманно отношение.

ТОВА НЕ ТРЯБВАШЕ ДА Е ВСИЧКО.

Нещо да пише, което да го прави по-малко велик или борбен?
Вие искате да видите лачената звезда Майкъл Джаксън, а не човекът Майкъл.  Crossing Arms

# 247
  • 7800
...

Аз ще го гледам в събота в Търново. Първо мислех да ходя сам-самичка, но впоследствие синът ми прояви желание да дойде с мен, а аз се уговорих с мъжа ми да ни закара. Ако ще се реве, не смея да шофирам после.

...

И ние ще сме там - четири човека на 5-ти ред.

# 248
http://www.youtube.com/watch?v=lPMrApaHNfY

Miss Fairy тази песен много говори за вързката между тях двамата.Явно е била една от най важните жени в живота му. Confused

# 249
Официално трябва да гледам филма утре вечер - за тогава имам билет.  Сутринта, като дойдох на работа прочетох Вики. В 11.15 вече гледах филма. Няма да коментирам нищо сега, само споделям, че съм го гледала.

Послушах Вики и останах съвсем докрай. Всъщност никой  в залата не стана, когато светнаха лампите и почнаха да текат надписите. Имаше и няколко дами на около 70 годишна възраст.

# 250
Първо тъй като не искам това да се превърне в поредния спор ще кажа,че това ми е последния коментар по въпроса.
Държан в "изолация и под контрол",не смятам Майкъл за толко уязвим човек.Не смятам,че не е осъзнавал какъв проблем има.Освен това всички тези "факти",които няма да видим трябва да са подплатени с нещо,а не просто поредните писания Peace.Дали е бил 49кг незнам,аутопсията показа друго.Относно влошеното му хранене също има доказателства за противното.абсурдно е и това,че трябвало хореографът му да ходи да го взема от тях за репетици поради лошото му състояние,всички знаем с какъв антураж се движи Майкъл."Майкъл Джексън объркан и отпаднал да забравя текстовете на собствените си песни"-такъв човек би ли подготвил подобно зрелище Thinking,или ще отречем работата му по This is it,идеите и цялото новаторство."Кени Ортега, режисьор на концертите и на филма, принуден да помага на Майкъл Джексън да изкачва стълбите, да го храни и да реже храната му на парченца."- видяхме го как се движи на сцената,такъв човек няма проблеми с изкачването на стълби.
Значи излиза,че и режисьорът е лъжец,и Елизабет,която толкова горещо препоръчва филма не е била наястно със състоянието му Thinking.Дори да е било така според мен не трябва тези неща да се изтъкват сега.Ами да вземем да го оправяме сега и колко пъти си е оправял носа,колко пъти се лекувал от зависимост и какви перуки носи. NaughtyНе съм съгласна.И да,дразня се!Дразня се защото се захващат да коментират точно нещата,които Той мразеше.Дразня се и на Джо,след последното му идиотско изказване ooooh!.Личните ми чувства и реакции са си мое човешко право. Crossing Arms.

# 251
Активистите са подготвили флайъри с най-основните точки в тезата си на няколко езика, сред които английски, френски, италиански, немски, полски румънски, испански.

"Ако няма флайър на вашия език, моля ви направете превод и ни го пратете по електронната поща, а ние ще го включим в страницата си, откъдето може да го свалят всички", се обяснява подробно в сайта.

Някой ще си направи ли труда да го преведе и изпрати?България както винаги липсва ...

# 252
Това, което съм го пуснала е преведено на български.

# 253
Това, което съм го пуснала е преведено на български.

От техният сайт ли е свалено?

# 254
    *

Eнтусиасти и фенове на Майкъл Джексън ще могат да танцуват под звуците на култовите му парчета на 28-ми октомври 2009 г. (сряда) от 18:00 до 22:00 часа пред кино Арена Запад - бул. Тодор Александров 64.

Специално за първия ден от прожекциите на филма Майкъл Джексън This is it, кино Арена ще зарадва българската публика с 4- часово парти, посветено на музикалния гений. Входът е свободен, а танците задължителни.

Всеки, който иска, може да напише там своето послание или да остави нещо, което творчеството на Майкъл Джексън вдъхновява. Посланията и вещите ще бъдат изпратени на семейството на Майкъл в знак на обич от почитателите му в България. Посредник ще бъде компанията Сони Пикчърс, която е световен дистрибутор на филма

Общи условия

Активация на акаунт