Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 249
  • 784
  •   1
Отговори
# 330
защо Майкъл каза: имаме още 4 години, после всичко е необратимо........ Confused

Може би е във връзка с предсказанията за2012г.По календара на майте тогава планетите ще се наредят в една линия и се очакват големи катаклизми .Сега излиза книга за това .В нея учени от различни сфери доказват твърденията на маите....ще се случи нещо ....но какво?Майкъл явно се е интересувал от много неща .

# 331
Това за 2012г. са някакви небивалици.
Говорим за факти,тук.
Унищожаваме си сами планетата и ако не спрем,
сме обречени.
Това имаше впредвид Майкъл.
Да променим начина си на живот и да помогнем на планета да запчне да диша пак.

# 332
Това за 2012г. са някакви небивалици.
Говорим за факти,тук.
Унищожаваме си сами планетата и ако не спрем,
сме обречени.
Това имаше впредвид Майкъл.
Да променим начина си на живот и да помогнем на планета да запчне да диша пак.

За някои може и да са "небивалици" ..за други "истина".. Winkхора всякакви.Това ,че си унищожаваме сами планетата не е от вчера...ясно е много отдавна...но какво имаше предвид той с този срок от 4-години?

# 333
kati-p ,мисля,че arween44 го обясни два пъти и то мого ясно.

# 334
Ми на някои дами тук не им понася, ама г-н Джаксън си падаше доста по конспирациите. И 2012 не засяга само майският календар, свързано е с нещо друго ,за което и някои икономисти взеха да говорят, въобще много теории се спретват за 2012, включително и:

изтрито!

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 23:31 от MJ

# 335
Ми да преброим годините а?
Сега сме 2009 + 4=2013
Дали смятам правилно?
Той се бореше за опазването на планетата и спране на унищожението и.
За каква конспирация говорим?
Доколкото катаклизмите,тях винаги ги е имало и ще ги има.

# 336
  • Варна
Изгледах го и аз  Simple Smile, доволна съм, все още ми е трудно да кажа каквото и да било  Sad мъчно ми е .
Както каза един от участниците във филма " Той е кралят . И е свестен . И наистина разбира от музика . "
простичко, и на място
радвам се , че този човек се е родил, щастлива съм заради всички неща които е направил

# 337
  • На брега на реката
Ааааааааааа......Naughty

Темите за 2012г са    тук    и  тук      smile3513

newsm47

# 338
Според майският календар края на епохата или цикъл, квото си искате там, настъпва от 21.12.2012. И ако стане след тази дата, примерно 1.01.2013 или въобще след 21.12 да започне онова, което ще се случва?Става въпрос за няколко дни..., а може и Майкъл, както и текстовете си е бъркал, да не е сметнал правилно... човек е все пак... може още да е "бил" в 2008, понякога и ние се бъркаме с тези години, а те си летят като секунди.

И на мен не ми е нужно да се боря с невярващите в "небивалици", а ми е неприятно как заглушавате всяко нещо, което не ви харесва. Ние всички сме му фенове по различен начин. И той се е вълнувал по въпроси, които и мен, и Кати и други момичета /за които не подозирате, щото не се обаждат/ ни интересуват. И кво правим? Окупираме тук 14 теми и тва е. Другите да мълчат, да си ходят в другите форуми или да си правят блогове, форуми, сайтче? Crossing Arms

написах и други неща, но гледам клои ме праща там в някви си теми и го делнах. Мерси, видях ги и не ми харесаха. Въобще викам да си блокна и www.bg-mamma.com. ай сикана, все драми, все контри, все нерви... кой диктува настроенията в тая тема?Кой е командира тук ,който ще нарежда какво да ни вълнува и какво не?

# 339
Има ли ГОСПОД питам аз?Защо се случва това?Защо го взе?Защо са всичките тези пари?Защо не го предпази?по някакъв начин ?или така беше по достойно за него.Да го помним такъв -какъвто е .Вечно и завинаги .Не мога да се примиря.Зле съм и съм недоволна от това което се случва .Всички добри и истински хора се саможертват за своята кауза.Не мога да се примиря.Той беше истински /във всичките си дела/такъв ще си остане.Нека тия дето го унищожиха да бъдат наказани -сега и във вечни времена.Това мога да кажа.Просто нямам думи.За мен това си остава истинска саможертва за нас,за хората "ако все още има такива."Филмът го доказва.Не мога да се сдържа.Но това е истината.Взеха му душичката.Обичам те Майкъл.Ти си герой.

# 340
http://vbox7.com/play:f6594954

The planet is fine. The PEOPLE are fucked.

"Мисля, че сме част от едно велико проникновение, което никога няма да разберем. Висш план. Наречете го както искате. Знаете ли как го наричам аз? Големият Електрон... Големият Електрон... Уоу... Уоу... Уоу... Той не наказва, не дава награда, не съди ... изобщо по никакъв начин. ТОЙ ПРОСТО Е. Така, както и ние сме... за миг. "

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 00:07 от MJ

# 341
  • На брега на реката
MJ нищо лично  Hug

Темата 2012г  е бездънна и безкрайна.
Ще си оспамим сами темата за Майкъл с разговори за календара на маите и прочие.
Разбира се, че всеки тук може да си споделя свободно.  Peace

# 342
Бях казала,че няма какво да кажа и сигурно няма да пиша впечатленията си от филма,но не мога.
Но как се описва гениалността? Как се описва перфекционизма? Как се описва болката да го гледаш и да знаеш,че никога няма да го има отново?
Филма беше точно това,което исках да бъде. Пренесе ме там,където Майкъл искаше да го виждаме.Там,където беше неговия дом.И нямаше клюки,имаше само един ОГРОМЕН талант създаваш нещо грандиозно.Нещо,което света трябваше да види,за да разбере за пореден път,че Майкъл бе,е и ще бъде един от най-кративните,най-невероятните,най-прекрасните личности,които са стъпвали по тази Земя.
Благодаря му,че го имаше в живота ми! Прекланям му се и въпреки,че съм му много сърдита,знам,че ще му простя един ден,защото никога и никой в живота ми освен него не може да ме дари с тази невероятна палитра от чуства и емоции.
Обичам те ,Майкъл !

Това е, което искам да кажа и аз за филма! Лили много точно си предала и моите чувства!
Не знам как е правен този филм, крити ли са факти и тн, но аз благодаря за него, благодаря за всеки кадър от него. Благодаря, че имахме възможност да видим Майкъл за последен път и то по този начин!
Момичета, знам как се чувства всяка една от вас. И гневните, и ядосаните, и тъжните, и страдащите, и възхитените.... Гледах филма, не плаках въобще, бях станала само уши и очи. От целия свят беше останал само екрана с Майкъл. Нищо друго и никой друг. Имаше моменти, когато ми се танцуваше, имаше моменти, когато си припявах, имаше такива, когато се смеех с него. След всяка изпълнена песен изтръпвах, да не е последната и филма да свършва вече. Исках да гледам цяла нощ, цял ден и още, и още...
Снощи след филма изпаднах отново в апатия, цяла нощ не съм спала, а днес в главата ми е само филма и той! Ще го гледам най-малко още веднъж!
Опитах се да го гледам и с други, по-безпристрастни очи. Е, очите ми видяха само едно - чист гений, идеален човек, перфектен глас и танцьор /о, Били Джийн!!!/. Хора, той е прекрасен!!! Почвам да си мисля, че ония простотии, които бяха писали за него, че е извънземен, са верни  ooooh!  Не може, разберете, това не е човек, това не е човешко, не и в света, в който живея! Не може да има такива хора, рационалния ми и обръгнал на какви ли не цинизми мозък не може да възприеме тази нечовешка доброта и позитивна енергия! Обичам го, обичам го безумно за това! Той е най-невероятното същество, което съм виждала!

Бог да те благослови Майкъл!!! Където и да си - бъди благословен!

Последна редакция: пт, 30 окт 2009, 00:26 от Stela2910

# 343
Ми на някои дами тук не им понася, ама г-н Джаксън си падаше доста по конспирациите. И 2012 не засяга само майският календар, свързано е с нещо друго ,за което и някои икономисти взеха да говорят, въобще много теории се спретват за 2012, включително и:

изтрито!

Между другото /като е станало въпрос за 2012г/, след тези му реплики за 4те години, с моята приятелка /с която гледахме/ и двете решихме, че той говори всъщност за 2012г.

btw,  текста на Another Part Of Me е някак особен, винаги съм се чудила точно какво има предвид с целия текст и особено с:

The planets are linin' up
We're bringin' brighter days
They're all in line
Watin' for you
Can't you see...?

# 344

Общи условия

Активация на акаунт