Почитатели на Майкъл Джексън 14 - THIS IS ... THE FINAL CURTAIN CALL

• 35 246
  • 784
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте момичета. С риск да повторя думите на някоя от вас е време да се опитам да споделя чувствата си след филма. Гледах го с очи, които все едно виждат за последен път. Притаила дъх и попиваща всяко движение. Сълзите ми се стичаха без  да издам никакъв звук. Плачех за него-за Гения, за Човека, за Твореца.Плачех от безсилие ,защото осъзнавах какво сме изгубили,какво изгуби света и нищо не можем да променим. Плачех от яд за това, че Той имаше още какво да ни даде, че имахме нужда  още Него. Това щеше да е най-грандиозното шоу, което очаквахме толкова дълго. От гняв, защото Майкъл заслужаваше да се качи на сцената отново, да застане там горе величествен, с поглед пронизващ въздуха, с невероятното си присъствие така както само Той го можеше. За това, че Майкъл трябваше още един път да покаже, че Той е Краля. Той имаше право на това. А ние долу да пеем, да крещим или просто онемяли да изпиваме всяка частица от Него. Да "поиграе с публиката" още веднъж , да ни покаже любовта си, да покаже на децата си, че тати е най-добрият и тук на сцената. Но за съжаление истината е болезнена в повечето случай. Не е имало сутрин от 4 месеца насам да се събудя и да не кажа - Защо Майкъл?
Бъди благословен! Обичам те!
kloi, благодаря ти за прекрасната тема. Без нея всички тези чувства и емоции нямаше да намерят пристан. Hug
Момичета  Hug

# 436
cappuchina, страхотни кадри си подбрала, надявам се да не е последното ....

И аз получих линк за песента на Джудит Хил.

# 437
клой благодаря за линка към филма,на мен май тази вечер нещо не ми се пише Weary

Момичета ...който не се чуства много добре вече след филма не му препоръчвам да я тегли все още песента,не мога да  се позная просто newsm45

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 00:08 от sisa788

# 438
cappuchina, страхотни кадри си подбрала, надявам се да не е последното ....
И аз получих линк за песента на Джудит Хил.

cappuchina, и аз се надявам да не е последен.

rasar, аз явно съм изяла някоя буква от мейла си. И сега не мога да открия как да повторя операцията. Направо ме пуска в началната страница, а там не откривам нищо.

# 439
Cappuchina,   bouquet много е хубав клипа  Peace
И аз получих линка за песента на Джудит. Благодаря rasar и dani_sl.
Днес за пореден път гледах филма и отново почуствах Гения, Твореца, Човека Майкъл. Висотата му е недостижима и величието на душата му няма аналог. Невероятен Човек, който си мисля че трябваше да бъде клониран с риск да разбуня духовете...Имаме нужда от Него. И аз като Калина непрекъснато се питам сега кой ще се грижи за планетата, за децата, за нуждаещите се, всички нехаят за това, че убиваме планетата си и нас самите. А Той беше истински загрижен и правеше това с таланта си - "пробуждаше хората".
Като наближи края на филма усетих и физически поредната раздяла, поредния край на края - разтреперих се, стана ми ту студено, ту топло, сърцето ми започна да бие лудо и ме обзе чувство на тревога и безпокойство  Cry Усетих края с цялото си същество... Tired

# 440
# 441
Здравейте момичета. С риск да повторя думите на някоя от вас е време да се опитам да споделя чувствата си след филма. Гледах го с очи, които все едно виждат за последен път. Притаила дъх и попиваща всяко движение. Сълзите ми се стичаха без  да издам никакъв звук. Плачех за него-за Гения, за Човека, за Твореца.Плачех от безсилие ,защото осъзнавах какво сме изгубили,какво изгуби света и нищо не можем да променим. Плачех от яд за това, че Той имаше още какво да ни даде, че имахме нужда  още Него. Това щеше да е най-грандиозното шоу, което очаквахме толкова дълго. От гняв, защото Майкъл заслужаваше да се качи на сцената отново, да застане там горе величествен, с поглед пронизващ въздуха, с невероятното си присъствие така както само Той го можеше. За това, че Майкъл трябваше още един път да покаже, че Той е Краля. Той имаше право на това. А ние долу да пеем, да крещим или просто онемяли да изпиваме всяка частица от Него. Да "поиграе с публиката" още веднъж , да ни покаже любовта си, да покаже на децата си, че тати е най-добрият и тук на сцената. Но за съжаление истината е болезнена в повечето случай. Не е имало сутрин от 4 месеца насам да се събудя и да не кажа - Защо Майкъл?
Бъди благословен! Обичам те!
kloi, благодаря ти за прекрасната тема. Без нея всички тези чувства и емоции нямаше да намерят пристан. Hug

Точно така изгледах и аз филма,
но тази вечер беше различно,ама много различно.
Разбрах,че не съм видяла почети целият филм.
ще го гледам и още и още и още.
Не мога да спра,никога няма да ми стигне.
Момичета  Hug

# 442
rasar, от половин дума си ме разбрала  Blush Благодаря!

# 443
# 444
# 445
Добро утро, момичета  food010
В сп.Хай клуб има статия за Майкъл /може и да я знаете, но аз тази сутрин видях списанието на РЕП-а/. Откъс от книгата на Иан Харпелин е. Книгата ще е на издателство Хермес и ще излезе на 6 ноември. Аз лично на Харпелин не му вярвам, колкото и точно да са се сбъднали прогнозите му.  Crossing Arms Неговата "истина" е представена и в статията. Казва и хубави думи за Майкъл, колко хубаво рисувал, но не публикувал рисунките си, защото се притеснявал от критиците. Че е бил най-чувствителния художник. Каталога с неиздадените песни на Майкъл съдържал такива с доста различно звучене - много балади, детски приспивни песни , африкански ритми и дори малко кънтри. И че ще остави след себе си много повече неиздадени песни от всяка друга рок-звезда. Не съм я чела подробно, само по диагонал. Неприятните писания ви ги спестявам.

# 446

Добро утро на всички!Вчера гледах филма за втори път.Докато бях в залата всичко беше на ред.Слушах ,гледах и му се радвах....но след това...просто не знам.Хич не мога да приема действителността ,че Майкъл вече не е между нас.Не мога!Много ми е тъпо ..ама много.

# 447
Здравейте момичета!
Аз довечера за 2ри път ще гледам филма и нямам търпение вече! Някой по-назад беше писал, че е като наркоманска зависимост - след като го гледах първия път, се усещам, че искам още и още... не ми стига, сякаш с всеки път ще си подлъгвам съзнанието, че е жив  Sad

Малка утеха ми е, че в предстоящото ДВД ще има 2-3ч допълнителни кадри от репетициите, невключени във филма, т.е. още нещо невидяно ще чакам.

А според последното инфо, прожекциите на филма ще се удължат, така са решили от СОНИ, явно заради успеха на филма в бокс-офиса.

# 448
И аз гледах вчера филма,но не искам нищо да говоря за това.Не съм плакала,еможеби на едно място само.
Сладкишка,аз вече казах за хай клубаи тая книга,за мен е пълен боклук.Не го знам какво е предрекъл тоя Иан,ама ако е така да вземе да се откаже от журналистиката и да се захване с гадателство ooooh!.Срама нямат тия хора ей.(Лиле,Тони,разпознайте ми фазата сега Confused)

cappuchina,видеото ти е страхотно просто и песента и кадрите всичко е чудесно  bouquet!

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 11:38 от Gita

# 449

Искам да ви почерпя виртуално за рождения си ден!Но да ви кажа честно хич не ми се празнува.Знам ,че довечера ще ми подарят шапка/бомбе/като на Майкъл и торта с негова снимка....от сега ми се плаче.Не знам как ще изкарам...като толкова много ме боли сърцето за него.Ето аз трябва да празнувам .....а той вече никога........Много ми е тъпо

Общи условия

Активация на акаунт