и аз бях така няколко дни
... и помага да знаеш (нали и наркоманите така ги лекуват в комуните...) Браво, справяш се чудесно, ние сме с теб!
Ти можеш! Успех!
Дано всички дечица да са здравички
, та и на нас да ни е по-леко на душата!
и нали знаеш - само режимно! 
, аз от първия път. Но колко преди това се канех и навивах няма значение, важното е, че като казах край, значи край. Обаче ще задържите още малко овациите, че все още ми сеструва рано и малко времето. Нека минат поне 3 месеца или новогодишния купон.
пупупу
...Не си се повредила,просто организма ти "спи" все ощ е и има нужда от разсънване. 

за довечера; Трепет и за теб също 
.
)

От днес смятам да си забраня да пуша вътре( като ходя на гости на свекито, в тях не се пуши, и докато съм там 3-4 часа въобще не се сещам за цигара) мисля е добра първа крачка, втората ми крачка ще е като излизам да разхождам кучето да не си взимам цигарите
Толкова е хубаво и свежо в морската градина, чак се ядосвам на себе си, че димя като комин, а не вдишвам дълбоко свеж въздух 
ЧРД на Mimi Dimitrova 
В събота вечерта оцелях, макар и да не ми беше лесно сред компания пушачи, на моменти бях на ръба да не запаля, но устоях
иначе щях сама да се самонакажа 

и на себе си естествено...и на новите попълнения
всичко зависи от теб мила, само поискай и ще успееш
но и Lilqna е права че избираш трудния начин
Най - добре от раз, но преди това си дай един период в койдо да настроиш психиката си, почети темите ще ти бъдат от полза... Успех, който и начин да избереш 
Пък колко е нервен, лелее не ми се мисли ако и един ден не
Постоянно му говоря че много си вреди с тези две кутии на ден
, а той само повтаря "да", "ще ги откажа"...ама кога???
не, изобщо не прекалявам, защото преди с 

...Бъди ни жива и здрава!С пожелания за много щастие!

...Ха да видим дали ще има смелост да се включи!
Препоръчани теми