Отговори
# 75
здравйте...  bouquet

и след толова време ми е трудно...и не никотинов глад ме гони, а навика..за кафето с ц****а, на компютъра с ц****а, след "кекс"   Blush  ц****а  , след хапване, след баня  Close   немога да се понасям чак...и най-вече когато съм сама..тогава най-ми се пуши....
Когато има пушачи около мен..даже са ми неприятни и ме дразни дима...но когато съм сама  Confused   

В тази връзка , ето ви още едно мотивиращи клипче...струва си да отделите 4 минути, за да го изгледате...
http://vbox7.com/play:881c1b90&al=1&vid=
Извинявам се, ако вече сте го гледали   bouquet

# 76
Ако това си ти на аватара ..... Thinking....според мен изобщо,ама изобщо няма да ти отива да пушиш. Peace
Не се изкушавай и всичко ще е наред.Никой,който не пуши не е умрял без цигари,така,че....Смело и не се предавай.Измисли си други ритуали за след ядене и "кекс".... Grinning...Например -упражнения по дишане-за около 8 мин....точно за толкова изпушваш една цигара.

# 77
Добро утро Непушачки
Аю тази сутрин се събудих с голяма изкушение, след поредния сън, ама видях лика на
mother-of-pearlS , а от там влезнах в друго и реших да ви го покажа:
http://vbox7.com/play:87fc8c27&al=1&vid=
Не е за хора със слаби сърца
Вече няма да се подавам на боклуците.
Приятен понеделнишки ден желая. Heart Eyes

# 78
Добро утро Железни.  morning

Гледам нещо през уикенда някакви еретични мисли са обладали темата ни -  Naughty не така

Феичке моята Дребосъчка е добре, тя бързо хваща вирусите, но и бързо й минава (пу-пу-пу), Мими да каже как са с малката и удържа ли фронта???

Дери маршрута не ме притеснява, ние сме си кашкавал туристи, но сме лесни - не мрънкаме много, важното е времето да е хубаво. Хайде за да не , следващия път като тръгнете нагоре пиши на лични  Grinning

Без никотинов ден от мен   bouquet

# 79
Добро утро и от мен !

Като съм засънувала, че пуша и си казвам: "Нали не пуших, да не би да съм забравила, че сега паля"  Rolling Eyes

Venus
, дано ни отпусне есента хубави дни  Hug

Хубава, бездимна седмица, момичета   bouquet

И честито на именничките и именниците   bouquet

# 80
Цитат
Като съм засънувала, че пуша и си казвам: "Нали не пуших, да не би да съм забравила, че сега паля" 
И това е част от "страничните ефекти"  Mr. Green
Споко,и аз имах такива сънища и така се стрясках,като се събудех,че все едно наистина съм пушила и първо си викам:"Лелеее,толкова дни издържах и така да се издъня"... Laughing

# 81
Весел празник на всички именници   bouquet

Две порцийки кафенце за мен, че нещо зимното часово време хич не ми се отразява добре.

slavena5 скачай смело при нас, ще видиш, че след време и приятелите ще последват твоя пример, а ти ще се гордееш от себе си. Ние сме с теб - влизай по-често тук и ще ти бъде по-лесно с компанията на железните. Успех newsm51

# 82
Добро утро и от мен
Издъних се здраво и затова не пишех. Мразя се !!! Не мога да се понасям !!!
Тази сутрин съм само с черни мисли – колко гадно се чувствам и как не можах да издържа.
Но след като ви изчетох ми проблесна. Изгубих само една битка с Чудовището, но войната не е загубена.
И така за мен броенето започва от начало.
Димитровден е – честит имен ден на всички именници smile3525 / ако си имаме такива/.
Хубав ден за едно добро начало, не мислите ли?
Ще си сложа и лентичка, да видим докъде ще докарам този път броенето.
Лек и бездмен ден на всички железни и не толкова дами !

# 83
dany123, нема а са пуашиш, мила spoko! Всички сме се дънили, еле па я... #Crazy
"Повторението е майка на знанието". Давай смело напред с нови сили, поне знаеш какво е...  Hug  bouquet
Дали пък някоя закоравяла пушачка се е справила от първи път? Я да се обади, да й викнем едно мощно "Ура"!
За много години на имениците!   bouquet

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 10:53 от Баба Здравка-Баба Мравка

# 84
  • Кюстендил
Добро утро и от мен Hug
Честит празник на всички празнуващи днес  bouquet
Вчера оцелях, макар и да не ми беше лесно, да видим днес на работа как ще съм. Сутринта като се качих в таксито и така ме лъхна миризма на цигари, ама такава застояла и наслоявана с години Sick Казах си, че по-гадно нещо на света от това няма, а до оня ден и аз съм смръдкала така на околните Rolling Eyes А и тези клипчета така отрезвяващо ми подействаха....
Желая ви успешна и бездимна седмица Heart Eyes

# 85
Здравче, балгодаря за подкрепата.

Бях си дала обещание да ги спра, ама не си го удържах и затова ми е толкова гадно.
И в работата - ад !

Трябва някакси да се справя !

До по-късно...

# 86
Трепет, dany123, като ветеран по отказванията - успял на края coolcool, комай  newsm78, - все това казвам: представи си,  че заключваш едно чекмедже в мозъка си 9 ключа, изгаряш го с мисъл  Rage. Няма го и край. Там са цигарите. И се питаш "Кво пък беше това?"  Shocked
Трепетче, с теб се гордеем особено много Hug Нека се тровят, димят, вонят и робуват  нещастниците в службата ти Joy С всеки изминал час ти ставаш победител отново и отново box thumbsup newsm35  party006

# 87
Ако това си ти на аватара ..... Thinking....според мен изобщо,ама изобщо няма да ти отива да пушиш. Peace

...и спореде мен на момичето от аватара ми, няма да и отива да пуши, най-малкото защото е на 12 години  Heart Eyes
Това е дъщеря ми, която е гушнала брат си  Heart Eyes

# 88

...и спореде мен на момичето от аватара ми, няма да и отива да пуши, най-малкото защото е на 12 години  Heart Eyes
Това е дъщеря ми, която е гушнала брат си  Heart Eyes
newsm62
Абе и аз гледам -гледам.....викам си....много млада майка... Thinking....Пък що да не....В квартала имаме една,която е на 36 ,а изглежда на 18-честно.Като я видят с детето питат дали не и е сестра./който не я познава естествено/....
И на теб съм сигурна ,че няма да ти отива,ако дъщеря ти прилича на теб!  Mr. Green

# 89
  • Кюстендил
Голям напън от сутринта ей! Всеки път като ми се допуши ставам и яхвам парцала, за да чистя магазина Mr. Green Четири пъти го мия, уморих се вече, а като се уморя не ми се пуши. Следобяд като го измия още четири пъти и деня ще си е отишъл, а аз ще съм доволна от себе си, че съм устояла и този ден!

Общи условия

Активация на акаунт