СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 102
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас

благодаря, че сте записали и моя Борис в списъка на първа страница:)
ам`че как няма да го запишем!  Mr. Green Къде без Бобо 2?!

Гледам няма още други ранобудници, само моето бебе ли е терорист тук?! Красимира и тя е станала в 6. В момента закусва, а аз използвам времето преди Боб да е надал врява да ви нагледам, че днес като гледам едва ли ще мога да седна на компа.  Tired
Споделям кафето си с вас:

luchkata, добре дошла при нас!  Hug

# 46
Мерси тъкмо си пия и моето  bouquet

# 47
  • София
А, Ладида, не си сама  Mr. Green Аз чета и изцеждам  Mr. Green
Благодаря за кафето, много ми се пие ама ще се въздържам още малко  Rolling Eyes

# 48
# 49
  • Karlovo
Добро утро и от нас ,
тази нощ принца се държа много добре ,пропусна едно хранене и след това само се събуди ,нахрани и заспива веднага .Станахме и драмата в 8  Grinning . Иаз съм с кафе (3в1) в ръка .
Nadina и ние имаме едно такова хем спа хем не спа  newsm62 . Върти полуотворени очи и уж спи ама а речеш да го оставих и се е ококорил .
Момичета какво ви е мнението за ранното захранване , имам предвид не от втория месец , а в началото на третия примерно . Сравнявам двете захранвания - ранното и късното - в ранното вкарваш нещо всеки месец , а късното са по няколко неща за месец . Вие какво мислите ?

# 50
Dreems мерси за успокоението, че майка ми като бивша детска медицинска сестра непрекъснато ме вкарва в някайви филми.
по въпроса за захранването смятам да почна най-рано от 4 месец и с по няколко неща на месец, но като казвам няколко -например почти всички плодове или зеленчуци и за около 2-3 месеца да е захранен. С баткото по съвет на педиатърката почнах още от 40 ден със сокчета от ябълки и морков и на 7 месеца беше записан даже и на детска кухня, нооо пък почнаха хранителни алергии, които лекувах с много нерви лекарства. Та затова сега само на кърма до най-малко 4 месеца.

# 51
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
dreems аз съм за ранното захранване.Така захраних Алекс,така ще направя и с Андреа.Разликата е,че на Андреа още не съм дала сок.Само това ще пропусна.Но от 4м започвам с плодово пюре,от 5м каша и от 6м зеленчукови пюрета.Аз се водя по книгата на д-р Лиляна Трифонова. Peace

# 52
Добро утро ,
аз си пийвам всяка сутрин кафенце ,че ако трябва и от него да се откажа  ще се  #2gunfire,и без това не ми дават да ям почти нищо заради възможната алергия на Марти .

А за захранването -Валя я започнах от навършени четири месеца -сок,плодово,зеленчуково,а с Марти ще започна по същия начин само ,че първо зеленчуково ,че и без това има проблем със стомахчето се чудя как да го затегна ,че е все разхлабен  -само сокове му липсват.

# 53
Добро утро и от мен - благодаря за кафето и аз сега си пуснах едно.

За захранването - всеки сам си преценява как и кога, но принципно съм за ранното захранване. Сина ми така го захраних и сега пак ще действам. Аз пък за друго съм се загрижила - какво мислите за замяната на АМ с кисело мляко. Една приятелка го смени когато лапето навърши 2 месеца и започна лека полека с кисело мляко. Питах педиатърката и тя ми каза "ако намериш истинско" та се чудя много. Хем не искам да експериментирам, хем ми се иска да и дам кисело мляко. Дайте някакво мнение?  newsm78  newsm78

# 54
Привет!
LaDiDa,благодаря за кафенцето,мила,страхотно изглежда! Hug
Аз май нещо се разболявам SadЧувствам се доста отпаднала,болят ме мускулите,врата!Само това ми липсва сега!Мъжът ми ми направи масаж,ама само това не помага Tired

shammi,аз на синът ми съм давала кисело мляко от към 5 месец!Той много го харесваше и си хапваше с удоволствие!Но това преди 9 год.Сега киселите млека са с доста съмнително качество. NaughtyА и много деца имат алергии към кравето мляко!

Добре дошли на Горгона и Luchkata! Hug

# 55
Птивет и от мен  Hug
*Elesta* страхотна торта си спретнала.Браво   bouquet
LaDiDa мерси за кафенцето.И Константин се буди рано и  не заспива веднага след като се нахрани.Че и аз съм от ранобудните ама толкова много ме мързи да се довлека да стаята с компа Crazy.Иначе можем да си правим компания по ранни зори Hug
И аз съм за ранното захранване.Смятам към 4 месец с плодови пюрета,но ще видим какъв ще ми акъла след 2 месеца и половина  Peace А сокче от ябълка му дадох вече, но само един път.

А да питам аз - малчо е качил почти 2 кг за 1 месец. На мен ми се струва много.Вие как мислите

# 56
  • Испания и Стара Загора
shammi не съм давала кисело мляко на Алекс вместо АМ.Започнах да му давам чак към 6м.Не бих дала кисело мляко от 2м и то вместо АМ.Все пак в АМ има всичко необходимо за бебето и е по-близко до кърмата. Peace

Днес претеглих Андреа и за 18 дни е качила 450гр,което ми се струва малко. Thinking
Мамите на момиченца - мислите ли да слагате обици на бебчетата.Тук всички ме питат защо още не съм сложила на Андреа,вече била на 2м,а още нямала обици.На мен хем ми се иска,хем не ми стиска да й сложа толкова рано. Crazy

# 57
  • Karlovo
За киселото мляко - аз съм давала на Марин от 2 -ия месец вместо АМ , само че си го квасих аз. С него нямах нито кърма ,нито пари тогава и давах кисело мляко .
За обичките на момиченцата и мен ме беше страх да сложа на Мира като малка обици и изчаках да стане в първи клас , и на Благовец с нейно съгласие и ги пробихме .
И на мен ми се иска да го започна с ранното захранване ,но си е друго като се допиташ до повече хора .

# 58
  • Бургас
Здравейте

Мисля си че сегашното кисело мляко няма нищо общо  с млякото едно време
Мен майка ми на 5-ия ден ме е захранила с кисело мляко и от тогава само него съм ядяла и до сега си го обичам,
но сегашното кисело мляко е пълно с нишесте, не бих даляа на Никола от него поне не още във втория месец.
Иначе мисля да му дам лъжичка сокче да видя как ще му се отрази:)
Ние още имаме колики и много плачем, взех едно кремче за коремче и го мажем с него. Като че ли му помага,обаче не знам дали правилно го масажирам, защото масажа трябвало да бъде по протежение на дебелото черво за да може да му подейства.Ако някой е ползвал да ми каже по колко пъти на ден е мазал.
Благодаря предварително

# 59
  • Пловдив
Борис е с жестоки колики и не мисля изобщо да му давам сокове, докато не отшумят, киселинността на плодовете дразни стомашната лигавица, а той и без това е капризен, едвам си хареса АМ , що зор беше докато му угодя..

Общи условия

Активация на акаунт