СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 099
  • 755
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте мами!
Благодаря на Атракция за новата темичка   bouquet С пожелание да я напълним само с хубави новини !
От началото на седмицата се сдобих с помпа за кърма и съм в разгара на акция "къде ми е млякото???"  Ям жито, пия вода, сега си взех и лактогонния чай - дано имам успех.
Относно секса - доктора каза шест седмици въздържание. Като се замисля това съвпада с 40-те дни, след които вече си "чиста".
Утре заминаваме за една седмица при родителите ми в Пазарджик. И сестра ми с племенницата която е на 7 месеца са там та ще е весело. Много се чудех дали да ходим, че тук сме си създали ред, но пък там ще има кой да ми помага а и ще е по-весело. Най-много се радвам че ще си видя приятелките там и ще мога да се изфукам с Ивето  Wink
Момичета, вие имате ли си дневници на бебето или нещо подобно?
И още нещо - вашите бебенца гукат ли вече? Ние раздаваме усмивки и издаваме някакви звуци от време на време ама може би на мен ми се иска нещо по-така.

# 31
В този ред на мисли - Атракция, прочетох че и вие ще вадите третата сливица на Божидар, кога ще бъде операцията?
Днес го водих на контролен преглед след бронхита-здрав е,изчакваме следващата седмица и се хвърляме в боя.

# 32
Ха здравейте пак. В новата тема. Аз стягам багажи от 2 часа вече че и аз заминавам всеки момент.
Stefi Stefi и аз съм от Пазарджик , но живея в софия. Ти каде си в Пазарджик , може да се познаваме и да не знаем Wink
Със Алекс и баща й метлосвахме сутринта по улиците и сега е заспала и ще трябва да я разбудя милатаа че да я натоварим в колата.
Бързичко да оздравяват болните бебенца , че да се възползват от последните топли дни.
В Пазарджик ще се включвам от време на време да ви чета , ако хвана ред пред компа , че там  е само един и е настолен и за него чакат 3-ма човека.
Прегръдки за сега от нас.  Hug

# 33
  • София
Здравейте мацки!

Да ви почерпя, днес моето момченце става на 1 месец!

И за отплата на мама, днес е направо невъзможен, от 6 часа сутринта е буден, ей сега заспа чак, плака постоянно, направо капнах.

# 34
Хоп,и аз тук!Мерси за хубавата темичка,Атракция! Нека я напълним само с хубави неща!
 Честити месечинки на мамите и дечицата! Hug
 На мен ми казаха 6 седмици да се пазя,после на гинеколог и после ще видим Crazy
Бебчо спинка сега.Последно време сешоарът работи с пълна пара.Нощем като има тези ужасни напъни и пъшкания,само това го успокоява.Така се наспиваме и ние и той...
 Бързо оздравяване на всички болнички Hug

# 35
  • където има любов
Е,незнам за кой път вече пиша и накрая-нищо.Пък и в това хубаво време сме все по-разходки,навън поне спи добре.
Момичета като съм купувала дрешки съм се пооляла с най-малкия размер,.Има дрешки ,които въобще не успяхме да облечем,а вече са ни малки.Добре ,че поне приятелката ми ще ражда скоро,че те поне да ги носят.Е,малко са момчешки,но пък са гъзарски Mr. Green
Цикъл и аз нямам още,надявам се да позакъснее.
Киара ,оправяйте се бързо!
Диди ,честит ви първи месец!

# 36
  • Пловдив
Момичета, дойде ли ви цикъла вече?
Мен щото току що ме изненада доста неприятно това явление. Пфууу, не можа още малко да изчака, мамка му!

И аз цъфнах, сестро  Laughing, не си сама.Доста обилно, но поне не е болезнено.

А сега - здравейте на всички останали, завръщам се в отчетната тема на септемврийчетата след дълга липса.Помня някои от вас, с други се познаваме лично  Mr. Green , благодаря, че сте записали и моя Борис в списъка на първа страница:)

# 37
Горгона   добре си се завърнала  Hug
Диди ,честит ви първи месец!  bouquet
Атракция ааз от бързане да излизам забравих да те поздравя и  да ти благодаря за страхотната тема   bouquet Hug
Чифлигарова и аз уж не купих много дрежки а пък половината не съм му ги облякла а вече са ни малки  ooooh!
Цикъл и аз нямам още,надявам се да позакъснее. Mr. Green

# 38
  • Варна
Мерси много на всички за милите пожелания за месечинката на Иринката! Hug

Ние днес успяхме да направим торта, да почерпим гостите(две малки госпожици с мама и баба) и накрая и на разходка да се запишем... чудесно време беше, в Морската като манифестация- майки с колички и не само...
После ще се опитам да кача снимки от тортата и рожденничка Grinning

На мен пък лохиите не са ми спрели още..какво е т'ва чудо, цял месец, нормално ли е... Tired

Дидии  ,честита ви месечинка и на вас!

Скорошно оздравяване на болничките и лека вечер от нас!

# 39
  • Бургас
Здравейте,

Отдавна не съм писала,аз дори на компа не съм сядала откакто се роди Никола
Първо честито на всички септемврийски мами да са живи и здрави те и дечицата им.

Ние сме на кърма и на адаптирано мляко защото кърмата не ми стига а човека все е гладен:)
След раждането имах бая здравословни проблеми и кърмата ми май от това намаля , много ми се иска да го кърмя бебо ама едва по 50-60 грама пуска гърдата, и останалото на АМ.
Но важното е той да е добре а и аз да съм добре,за да мога да му се радвам на спокойствие
За сега толкова
Поздрави

# 40
Хай и от мен  Hug
Добре завърнали се на Горгона и на Лучката   bouquet

Мерси за новата темичка и само хубави неща да списваме в нея.

Елеста на въпроса ти за лохиите-да нормално е и аз съм така вече цял месец  Close, кога ще спре това чудо така, тя хубаво докторицата ми каза 40-45 дена, ама кой да вярва.

# 41
и аз да се запиша- все още боря бронхита.. утре почвам 2ри антибиотик, но да чукна на дърво дара е здрава Simple Smile
иначеее ... секс правихме горе долу след месец.. в началото малко криво ми беше.. но послее   Crazy Crazy
пък и цикъл май си имам вече.. доста е странен обаче

та така.. Simple Smile

# 42
  • Габрово
Здравейте!
Много страници бях изпуснала и досега четох, но от толкова много информация избуших, затова най-общо искам да честитя на всички, които са празнували я месечинки, я рожденни дни и годишнини    bouquet

При нас нещата с носовете на децата са уж под контрол вече, но заради АБ който Рая пи ни отложиха пентаксима за другата консултация чак. Рая се отчете с едно качено кило и е пораснала с oщe 3см.  та от днес минахме на тройката на памперс Grinning
На консултацията ми казаха освен сокчетата от ябълка и морков, които  те си мислят че давам да почна от другият месец и плодовите пюрета. Не са добре тия хора и въобще не ги й слушам тия кукувици- аз си имам мои модернистични методи за гледане на деца Mr. Green

Дано всички болни мъничета се оправят, че като чета доста сополивички вече има за жалост  Sad

Днес ми дойде и dee dee слинга, който си бях поръчала, но нещо не знам как точно да поставям бебето и то се скъса да реве докато правих тренировка. Доста парички се изръсих за него, но пък си избрах страхотен десен и сега само остава и да му хвана цаката.

ми, това засега, че нещо зациклих и не помня какво щях друго да пиша  Crazy

# 43
  • Варна
Ето качих снимки от моето творение днес - тортата на Ирина за 1 -я месец..(то щото не ми се случва често да правя такива Crazy ) :
http://septemvri2009.snimka.bg/baby/irina-lucia-na-elesta.426903.15574330

Това за слинговете и мен ме интерисува, гледах едно видео, как се прави без даже да се шие нещо по него, само с две халки...Една тайландка показва жената,ама...Но сега не мога да го намеря...Вече имам 4 м плат, но видеото го затрих, и сега ще търся друго за да видя варианти...дайте линкове,ако имате newsm78

# 44
Бре Елеста супер торта сте спретнали с момата  Peace

Абе момичета имам един въпрос, вашите бебета изключват ли? Боби уж се е събудил, но като че ли не е "тук", притваря очите унася се пак за някакви кратки минути, очите му се въртят и като че ли ще припадне едва ли не  Thinking, не си спомням за баткото такива неща, тогава си спомням че се притеснявах, че спи с полу-отворени очи, ама чак да спи с напълно отворени. Сложно ми е да ви го обясня, честно като състояние  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт