СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 108
  • 755
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро момичета как сте ? Аз почти нямам време да пиша...Да ви се оплача тоя нгревател на Чикоизобщо не ми харесва нагрява много шишетата и после трябва да ги чакам да поизстинат че иначе беба ще се изгори... Sad(((((((((( а уж  нагрявал сам до необход Т...дрънци...само си дадох парите...
Да ви питам че живо се интересувам родилите мами по естествен път след колко време правихте... сещате се...че нямам идея дали 1 месец е достатъчно време според мен не е ама знам ли...
Айде че Саня от сутринта не е спраяла да плаче...

# 16
zapis4e posle 6te pi6a

# 17
Здравейте!!!
Честита месечинка на Ирина Лу

# 18
Ох ама какво правя ooooh!
Честита месечинка на Ирина Лучия!!!  Heart Eyes Очертава се с мама Еlesta да бъдат големи кулинарки - сладкарки!!!
Да се оплача ние сме на АБ! Толкова е мъничка, а вече...... Имахме сополки, после се появи и кашлица и вчера вдигна температура и нашето педи се притесни да не слезело към дробчетата и ни изписа АБ! Толкова ме е яд, ама какво да направя! Сега се чудя дали да си купя и аз една Бейби вак, та май от сополите тръгна цялата работа!!!

# 19
добро утро момичета Simple Smile

Благодарим на Атракция и Ладида, че са се погрижили да си имаме нова темичка  Hug

Честита месечинка на Ирина Лучия на Елеста- жива, здрава и винаги засмяна Simple Smile

буболече
, лекарите казаха, че след като мине 1 месец вече може да се прави секс, ама... аз ще позачакам малко, че ме е шубе и то много Simple Smile
А и както от около седмица ми се възпали хемороида, от напъните почна леко да ме наболва в областта на шевовете.
Скоро смятам да се обадя на гинеколожката си да ми направи обстоен преглед Simple Smile

Вили, браво че малкия юнак наддава добре. И хубаво си направила като си дала на децата профилактично лекарства... И аз много се притеснявам от тези грипове и болести, та гледам да не ходим с детето на много шумни места.
Вчера като ходих в поликлиниката да си взема последния болничен имаше едно болно детенце и като се прибрах веднага пих Аспирин с Вит Ц профулактично, за да не се натръшкам, че не искам да заразя бебка.

Бибоче, стискам палци  детенцето да оздравее по- скро  Praynig

Аууу момичета да ви се похваля- вчера една приятелка подари на Невена много оригинални лигавници- поръчкови. Много са сладки и пише името НЕВЕНА. Има и цветенца. Ще гледам да ги снимам и да ги кача при снимките на Неви.

# 20
  • София; Дружбето
Буболече и моя е на чико. Важно е шишето да е отворено, а не с капаче и водата да е достатъчно

# 21
 HugБлагодарности за темичката!
Ива заспа и аз отивам да полегна,че нещо ми е сънливо! Blush

# 22
  • Karlovo
Еlesta честита ви месечинка  newsm51 .
Мен още ме е страх да си поискам секс , та ще изчакам още малко .Аз все се шегувам да не си е хванал някоя млада приятелка , че е на сухо от началото на бременността. Тогава имах проблеми и не можех , после корема , сега шевовете и мина около година  Blush .
Сега тръгваме пак по разходки да се възползваме от времето .
Бързо оздравяване на болните дечица  Peace .

# 23
dreems, ами и ние сме така Simple Smile Освен да вземем да пратим мъжете в онова предаване за истината, та да минат през детектор на лъжата Simple Smile

# 24
# 25
Здравейте милички! Благодаря за новата темичка, нека я напълним с много хубави неща!

Аз съм хремава от три дни и за мой "късмет" успях да заразя и малчо. Ще умра от яд, цяла нощ не е спал заради запушеното си носле, не му текат сополки, а сякаш са някъде навътре и се дави от тях. Сега се обадих на педка, тя каза засега да му пръскам Стеримар и да разтворя във водичката за пиене Осцилококцинум. Ако нещо се влоши, щяла да дойде от Перник, за да го види. Дано не се налага.  Praynig

Съжалявам за всички мами и дечица, които са болнички, пожелавам на всички бързо оздравяване, че това грипозно време е ужасно. След седмица Хриси става на 4 г. и ще го празнуваме в София в детски център и сега се притеснявам, че ще бъдем много хора, да не я разболея и нея. Че трябва да я опазя до тогава, защото след РД-то ще пускаме изследванията и ще й вадим третата сливица. В този ред на мисли - Атракция, прочетох че и вие ще вадите третата сливица на Божидар, кога ще бъде операцията?

Еlesta, честита ви месечинка, пожелавам на детенце много да е здравичко, защото това е най-важното.

Малкия пак се разплака, отивам да го взема, после пак ще пиша...

# 26
цвета,  аз не слагам капачка , само биберона на шишето слагам като се затопля и водата си е на максимума не знам защо но пак си става прекалено горещо млякото...и биберона ли да махам??????

# 27
Привет  Hug
Ние за малко се прибрахме да се нахраним и пак отиваме да хайманосваме че май ще се разваля времето  Peace
Еlesta честита ви месечинка    bouquet
На всичко болни и сболни дечица - бързо оздравяване  Hug

# 28
bubole4e аз не чаках 1 месец, на 20-тия ден вече не издържахме, но всеки преценя по това как се чувства и колко е загорял  Party Crazy Peace

# 29
здравейте, честити месечинки на мамите и дечица. ние растем и хубавеем. напред сме с 2 кг. и 6 см.
 благодарско за новата темичка  Peace
 да попитам, виждали ли сте дъждобран за cangaroo excess? съгласна съм на всичко за един, няма по е-магазините, а и в града няма  Cry искам да си купя един такъв. ако имате идея от къде да намеря, ще бъда много благодарна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт