СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА2

• 21 814
  • 755
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, днес правихме погача. Да почерпя
и по този случай искам да ви попитам какво се прави с парчето, което се слага на високо?

Ние го занесохме в църквата понеже се нарича на Богородица. А с паричките копуваш нещо на бебето. Аз купих на Алекс пееща играчка за леглото- много и се кефи  Hug newsm07

# 466
Има един въпрос който ме тормози от доста време  Laughing Защо някои от вас наричат мъжете си "бате". Даже докато схвана в началото, че не става въпрос за брат, бая се пулих  Shocked на интимните отношения на някои с батковците им  #Crazy
Хи хи хи Joy Всичко тръгна от Цвета, която така казва на мъжа си понеже не са женени, а явно вече не върви да казва "гадже" и май на всички в това положение много ни хареса това бате  Mr. Green Но в началото и аз си мислех понякога, че говори за брат си  Blush
Днес ходихме до Бебе-манията. Ама то много малко, а и по-скоро като изложба. Събрахме каталози и подаръчета - една играчка, едно шише на Тими Топи, много пюрета, които ще трябва да подаря на някой, че срокът им ще изтече преди да сме започнали захранването.
bibsy много мъчно така  Sad Но поне във форума си имаме с кого да си общуваме и споделяме!

За Ема и Малибу естествено, че ще помогнем с каквото можем!

За температурата у нас е 22-24 градуса и ми е добре. Не знам как да поддържам по-ниска защото ще умра от студ! И така помякога ръцете на Катето са толкова ледени, че ми се струва, че ще я простудя  #Crazy

ЛаДиДа много сте хубави! Малкото Бобово зрънце е страшен сладур!

Момичета, някой да има инфо за Вили? Нали имаше проблем с бебо и се чудя какво стана  Praynig

# 467
  • София; Дружбето
 В нас климата е на 23, аз ходя по къс ръкав и гледам да не навличам много децата. Миша вече си казва, ако и  студено, което ме улеснява доста Grinning
Стискайте ми палци да ни изпишат днес Praynig че вече полудявам
А бате Mr. Green ме заряза с два лева. Сега се чудя как ще ловя такси Joy Ама пусто ЕГН, какво да се прави

# 468
Добро утро мацки. Бързам да ви почерпя за моята дъщеричка Хриси, която днес става на 4 годинки.

Ние празнувахме вчера, за да можем да отидем на детски клуб, така че мога и снимки да покажа от детския купон, на който му се гледа:
http://www.album.bg/petrovi_rr/

tsveta стискам палци от сърце да ви изпишат днес!  Praynig

Ladida, снимките са невероятни, Бобо е такова сладурче, но и мама и тате са много хубави. Пу-пу  Heart Eyes

Днес се надявам да получа новини от Малибу, така се притеснявам за тях. Ако успея да се свържа с нея, ще я попитам от какво има нужда, за да можем да помогнем по някакъв начин. Ще се моля за тях!  Praynig

Вили и аз я мисля, дано с Митко всичко вече е наред!

Уф че съм заблеяна, днес и Самчо има празник - става на 2 мес.  Mr. Green Та се почерпете и за негово здраве, че още ми е сополив милия.

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 08:22 от kiαrrα

# 469
Нашата педи е маниачка на стройни фигури и въпреки това насърчава кърмещите майки и не се кара, а дори успокоява, че няма затлъстели деца в по-голяма възраст, които са били дълго кърмени и едри като бебета
Коя е тя? Simple Smile

Надявам се всичко с Ема да е наред!

Д-р Рашкова от Поликлиниката в Т-я. Peace
На Ема и Малибу ще помогнем с каквото можем.
Всички болнички да се оправят и да се усмихват отново Praynig

Добро утро на всички мами  food010и на бебчетата!

Аз имах малко кофти уикенд и все още ми е леко ревливо: В събота научих за мой много близък чичо/който съм виждала преди 2 седмици/, че е много сериозно болен и не му остава много. Вчера се събудих ужасно тъжна и оставихме децата на сестра ми и ходихме със съпруга ми на църква, на гробища /не съм ходила от 2-3 месеца, а там са и майка ми и баща ми/ , ходихме да видим и чичо ми и след това ми беше някак си тъжен деня..Следобед се прибирахме към къщи и на слизане от колата пред блока съм била толкова занесена и заета покрай децата и багажите, че съм си изтупала от чантата портфейла, документите/абсолютно всички/и  новия телефон-подарък от мъжа ми. След като се прибрахме, мъжът ми приспа баткото и излезе по работа. Тогава аз се сетих, че трябва да му поръчам нещо и тръгнах да си търся телефона..проблесна ми веднага, че нещата са се изтупали от чантата пред блока и веднага тръгнах да въня от нета на систъра да кара Бате да ги търси в колата и да се връща.  Усетих се веднага, че няма връщане, защото тя веднага звънна на тел. и той вече беше изключен. После се притесних доста грабнах ревящия Борко и тръгнах и аз навън да търся пред блока. Да, ама нищо  CryПоследваха упреци, после звънене по телефони на банки и Оператора...Примирих се и си казахме вечерта, че билото - било и най-важно е, че децата ни са здрави и сме заедно. Да, ама притесненията ми несвършиха - Дойде ми - за 2-ри път за 20 дни; После спря изведнъж тока вкъщи, децата млъкнаха..Беше паднал предпазителя на бушона. Като светна ми светна и на мен какво се е случило - Бате Кико си играе постоянно с машинки и разни технически работи. Намерил одрязан кабел с щепсел, проврял си го в детския къртач и посегнал в контакта да го включва WearyМъжа ми побесня, наби го, развика му се, а аз нямах сили даже да му се накарам на него, че е оставил такива неща достъпни за детето. newsm45Много ревах и обяснявах на Криско как никога не трябва да пипа такива неща и да си играе с нещата на големите и как е щял "да стане на пожар"/защото е виждал/и мама и тате ще плачат винаги...
Съжалявам, ако за понеделник е кофти поста ми, но още не ми е минало. Искам и да ви кажа на всички да внимавате, да се пазите и вас и децата и че нищо по-важно от здравето няма Hug Heart Eyes
Сега ще се върна назад в темата и по-късно мога да ви пиша пак Wink

# 470
  • София; Дружбето
Киара, да ти е жива и здрава Хриси Hug
Ладида, ей тая снимка страшно ме изкефи http://ladida.snimka.bg/baby/boris.432187.15717170  Grinning
Ако не е тайна каква е тарифата на Калина, може и на лични

# 471
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,
kiαrrα да са ти живи и здрави дечицата Hug
 eli_gu наистина кофти уикенд. Tired
За Ема и Малибу и аз съм ЗА да им помогнем.Стискам палци днес да ни зарадват с добри новини. Praynig
Ние пак имаме проблем с акането.Вече трети ден Андреа не е акала,а е на АМ.Не знам какво да правя,а не ми се иска да  й помагам с термометъра. Tired

# 472
  • София; Дружбето
Анита, на мен ми казаха при пробеми с акането да давам Биогайа.

# 473
  • Испания и Стара Загора
tsveta а тук дали го има. newsm78

# 474
  • София
Анита, на мен ми казаха при пробеми с акането да давам Биогайа.
Добро утро, аз пък откакто давам Биогайа, Марти почна да ходи по рядко. До сега си ходеше след всяко хранене, а откакто давам капките, през 2-3 хранения, а сме на кърма.А и на мен в аптеката ми казаха , че с тях се регулирало коремчето, ама явно при всеки е различно.
Kiarra да ти е жива и здрава каката и много да те слуша  bouquet

Последна редакция: пн, 02 ное 2009, 09:11 от slanceto.com

# 475
добро утро  Hug
kiαrrα  да ти е жива и здрава каката и да помага за бебчо   bouquet

Гледам никой не е сервирал кафенце

eli_gu  Hug
Моя любим вчера много ме обиди.После цял след обяд се извинява. А вечерта ми се обиди че след толкова извинения аз все още съм му сърдита.По принцип не съм тънкообидна ,но това което ми каза беше много грубо и не съм очаквала да ми го каже съпруга ми Confused

# 476
  • София; Дружбето
tsveta а тук дали го има. newsm78
Ами може и да има, питай в аптеката BioGaia http://www.biogaia.com/Page/Find-Probiotic-Products/176/Spain.aspx - пише, че има и в Испания

# 477
Добро утро!Мерси за кафето,с удоволствие ще го изпия.
eli_gu и ние сме в VІ поликлиника,при д-р Василева.А Рашкова ми е била детски лекар преди мноооого год.Съжалявам за каръшкия уикенд.

# 478
Ако не е тайна каква е тарифата на Калина, може и на лични
И мен ме интересува, питах преди, но не разбрах.
Цвета, дано се приберете днес, ама с 2 лв до къде ще стигнеш  Laughing Да не стане като вица със зайците?  Wink
Киара, живи и здрави да са ти децата!   bouquet

# 479
  • София; Дружбето
Уф, момичета. Миша ми е с пневмония и я карат насам. Ако я хоспитализират трябва да остана с нея и Габи тук. Направо незнам какво да правя вече

Общи условия

Активация на акаунт