Ани, чудна темичка

Дони, как нищо, бе душа? В на Марти групата никой не иска да се включи в този актив, защото все са тичаници насам-натам. Пазаруват разни работи за градината, събират пари за нещо...и така. Вашият актив май нещо не е много активен

, а от тези, които се полагат от зд. каса, но тогава се притеснявах за страничните ефекти от ваксината и тя ме успокой, че не е казано, че като не е пентаксим, ще прави реакция. и наистина, слава Богу, нито температура е вдигал, нито нищо. само след първата ваксина беше малко по- неспокоен вечерта. и така по този повод ми е сдухано цял ден.

Вальо е при същата директорка, има две яслени групи, иначе си е детска градина с 2 сгради, за щастие е при най-свестните учителки, тук вече спор няма, даже всеки ден се учудвам от тези 2 жени от това, което Вальо ми разказва за тях, а той всичко си разказва. В другата сграда, в началото на лятото едно дете за първи ден на детска градина 3 годишно най-много очевидно, става от сън облича се ( представете си колко време все пак му е отнело) и избягва... Къде са учителките питам аз???? Резултат: учителката си работи все още там. Определено проблема е в Директорката, не знам как търпи да има такива служители

Мила, наистина най-добре да се подаде някаква жалба или сигнал поне до социалните служби да се направи проверка!
и аз ще ти пратя снимка като избера. А защо не сложиш едно съобщение на първа страничка с пощата ти, за да не се търси по страниците от някои мами 

Стига вечее
Сутринта не и беше добре, но я пуснах на училище, в голямото междучасие като я чух каза, че е много добре, дори се разбрахме да ходи да си играе с една приятелка след училище и на обяд ми се обади да отида да я взема, защото и е много лошо. 
Криси може да бъде например арабски шейх или Нео от "Матрицата" и двата костюма с лесни и ефектни за правене с подръчни материали.
Други образи за които се сещам са - Арагорн от "Властелина на пръстените", Хари Потър, Хълк, върколак, а защо не и Майкъл Джексън от "Трилър". 
за всички ви!

...Но вече се поуспокоиха нещата 
.
!
. Сега освен, че я измъчвам с капките за нос и сиропа включих и ново мъчение - капки за очи. Направо изпада в дива истерия това дете, а на мен сърцето ми се къса, уж викам баща й да ми помогне, да я държи, а той ме обвинява, че тормозя детето и става още по-зле. Дано да се оправи скоро, че не се виждам дълго така. Днес я оставих при майка ми и утре заминаваме малко до Гърция да се разходим. Така плака милата за мен на тръгване, че още се чудя да тръгвам ли утре
. Много е привързана в момента към мен, мушка се между краката ми, гуши се в мен пред чужди хора, стои пред тоалетната, като съм вътре
. Постоянно правя опити да й почета, обаче тя ме бута и прави това, което тя си е намислила.
.
. 
. Благодаря на Пинки и Мелфин, че са се сетили за мен, много мило ми стана
.
. Сетих се за едно стихотворение, което Жоро Степа каза когато беше на гости на Слави. То му е помогнало да преодолее по-леко смъртта на сина му. Надявам се и ти да успееш да намериш поне малко утеха:
.
! Радвам се, че си по-добре.