Августовските деца, весело лудуват сред есенни листа!

• 34 568
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
Давам два гласа за "Августинчето ни вече е голямо,елхата то ще украсява с мама!" на Мама Галка и още толкова за среща по Коледа (стига да не ме затрупат с работа в последния момент)!

# 571
  • Варна
Здравейте маминки.
При нас нищо  ново все същото, нещо не ми се пише, но иначе чета всеки ден
ani_d аз пратих снимка за колажа  ама май забравих да пиша че е мойто дете /май често почна да ми се случва но сигурно е от стоенето в къщи съвсем съм се издухала/  да пращам ли пак newsm78

# 572
Можеш да пратиш само емейл, в който да пишеш, че сте вие Simple Smile

# 573
Покрай въпросите за снимките за колажа и аз започнах да се чудя...дали написах име?
Ани, аз ти пратих снимка още в началото на темата и не помня какво съм писала, ако има проблем, кажи да си обознача чавето  Laughing

# 574
  • Бургас/Пз
Пепчо, Теди я познах!  Mr. Green Брани и вас също, който не съм го познала , вече съм питала,  Embarassed Embarassed спокойно!

Искам и аааазззз партиииии, моляяяяя!!!!

# 575
На АВГУСТовското дете мама голям коледен подарък ще даде!

Точица токущо пусна една лъжица във видеото. Crazy

# 576
Точица прави интересни нововъведения  Joy
И аз съм за среща,но само тази без децата,мисля,че е по-добре да ги съберем тях напролет  Wink
Дони разби ме с този Милко хахахаха  Laughing
Нелка я си казвай бързо какво прави в НДК?
Ани(Граци) как върви дипломната работа?
Знам,че не съм многословна,но тези дни нямам настроение,затова имам огромна нужда от Групата на Шаро  Hug

# 577
Еее как ви завиждам за срещата,благородно разбира се,сигурна съм че много ще се забавлявате,и после ще чакам снимков материал!

И при нас нищо интересно,до обяд гледаме да сме на вън,че после като се застуди не ми се мисли!
Аз вече започнах да мисля за тоалет за нова година,днес поразгледах малко по магазините,но нищо не ми хареса,все още съм в чуденка какво да избера!

# 578
Аз за среща мога само с ремарке  Crazy
Точица не знам какво и става. Беше се качила права на секцията и ровеше в шкафа на третото ниво.  Shocked Не знам какво му става на това дете. Не спи, само бели прави.

# 579
На мен ми харесват всички предложения за темичка,много труден избор и браво на авторките.

Ани,на колажчето излиза само детето,нали,не цялата снимка с обкръжаващите го?

Брит, на точката съм и фенка,много готино и будно детенце.

Светла мама, и аз съм от предпазливите майки.Каката я спрях от детска,а  днес две деца дойдоха при моите да си играят, но ми се видяха леко сополиви, две братчета, и аз набързо прибрах партакешите и си тръгнахме.Тази схема с алоето и саностола от педиятър ли е препоръчана,че ми хареса, по рекламата мислех,че саностола е за по-големи деца?

# 580
  • Все на втория етаж
Днес ходихме на консултация. 78 см. е и 10,350 кг. Само като отворихме врата обаче и като я видя, ауууууу.....рев, вкопчи се в мен и беше ужас. Едва го измерихме. Crazy

# 581
  • София
Бизу, ами хайде тогава идвайте насам с Ади Peace
Аз го харесвам това паркче, пускам го да ходи по алейките, а аз след него тикам количката.
Много му е забавно,а и се изморява и после спи сладко сладко Wink

# 582
Като ви чета, май големи беладжии са нашите бебоци.  Joy От няколко дни Алекс се опитва да ме докара до нервна криза, ама още се държа. По цял ден мрънка и дори е започнал да тропа с крак, като не му разреша нещо. Постоянно се качва на дивана и сега съм го барикадирала с масата и фотьойлите, но пак успява да си намери пролука. Качва се по спалнята, по столовете, по секцията. Не знам как успявам да го опазя.

Вчера отново се събирахме с майките и децата тук. Децата „рисуваха„ с четки и боички. Не предполагах, че на Алекс ще му е интересно, но усърдно бъркаше в чашата с боя и мажеше по листа. Също и намазвахме топчета / казвахме им лимки като деца/ с боя и ги търкаляхме по листа. Голямо забавление за всички.  Joy Другата седмица ще правим плодова салата.  Shocked Дано няма ранени.

Ето и 2 снимки от нас. Бъдещи компютърни специалисти:

Готов за разходка в дъжда:

# 583
На мен нещо не ми става ясно с това НОИ, сега видях че са ми превели за месец 10ти - 172лв, а за месец 11ти - 194? При вас как е, не трябва ли да са чисто 240лв..ужас направо....

Пинки утре ще дойдем към 11ч, ще се опитам да си пусна стария телефон и да намеря твоя номер, поздрави

Иренка и ние сме така с личната, само да я видя и лошо му става  Simple Smile

СМГ, много са ти сладки дечицата, и ние сме в отбора на бойскаутите..всеки ден пада от столовете. Днес дори си добута един стол до ключа на лампата, покатери се и започна да щрака  ooooh! Рисуваме с флумастери, най-вече по себе си!

# 584
Тази схема с алоето и саностола от педиятър ли е препоръчана,че ми хареса, по рекламата мислех,че саностола е за по-големи деца?

Меви,
Саностола и вит.Ц-то са по препоръка на педиатър. Саностола е за деца над 3 год х 10 мл. Но аз давам по 5 мл и ми казаха, че няма проблем. А алоето си го пием ние от години и след, като миналия месец едвам се оттърва от една хрема и реших, че няма какво да чакам повече и я почвам и нея. За сега  Peace Praynig

Аз май малко се изтощих миналта седмица и сега едвам чакам да приспя Жаки и аз заспивам с нея, събуждам се към 12 за малко и пак продължавам  Tired

Бизу
, по 240 лв. са...А мен най много ме изнервя това, че вече не ги получавам в началото на месеца, а в края  Crossing Arms

СМГ
много хубаво това с рисуването и Жаки много си пада по него. Само, че аз и взех една дъска, по която се пише с магнитна химикалка. Сещате се, с едно лостче се изтрива това, което е писано и така до безкрай. Голяма игра е с него и постоянно си го носи или тя да рисува или някой да й рисува нещо. А с фулмастери няма да пробвам скоро. С тебешири пишем по парка.

Брит, това с лъжицата не ме изненадва.....Жаки прави всякакви опити с всичко, да напъха, както може. Много обича да рови по кухненските шкафове и сутринта видях, че си е складирала под леглото набор от домакински пособия  Mr. Green Но вече, като й кажа да прибере нещо и слуша, когато иска и връща обратно Simple Smile

Хайде аз отивам да лягам...

Общи условия

Активация на акаунт