Августовските деца, весело лудуват сред есенни листа!

• 34 566
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Добро утро изглежда днес аз съм най ранобудна и ще ви пусна едно кафенце

# 586
Добро утро!

Пепчо благодаря за кафенцето!

И на мен за септември ми бяха превели само 190лв,защо така не знам за октомври си бяха 240,а за този месец още ги чакам,и на мен вече ми ги превеждат в края на месеца,а тези пари с които са ни ощетили дали ще ги получим?Трябва ли да ходя да подавам някаква молба или нещо такова?

И моя Петър е като подивял,вчера ходихме в градската градинка,и на детската площадка сам дразнеше децата,нарочно ходеше и им разваляше игрите на пясъчника,както си играе и изведнъж хуква някъде без посока,и аз все тичам след него,и вечер съм,като утрепана!

# 587
  • Все на втория етаж
Добро утро! Седнах аз набързо с кафето, докато синковеца спи. Няма никакъв режим това дете...
Избиват му 3 зъба в момента и не ме питайте как ми минава деня. Crazy

# 588
Добро утро!  Hug
Веднага и аз да се оплача от моя хубостник. Вчера като го прибрах от яслата и отидохме на гости в леля му  ooooh! малееее, защо ми трябваше на баир лозе, не знам? Какво му стана на това дете и като пощръкля, разсипа две чаши сок, после отхапа опаковките на 2 пакетчета кубети, разсипа ги и почна да рови в тях, яде вафли и плю по дивана, а като я плюне и почне да я втрива, да не би да не е попила достатъчно добре в дамаската  ooooh! луда станах. Издържахме така към 40 мин. и си го прибрах, но неволите не свършват до тук. Като се прибрахме и севтоса шкафа за дрехи на брат му, защото хукнал да бяга, че му свил джойстика на плейстейшъна и от зор брат му да не го хване, се спъна и замалко не си сцепи веждата, наду се, посиня, а лед не дава да му слагам  ooooh! ooooh! ooooh! Големи магарета станаха тия деца, обаче иначе пък ми е пълна къщичката и съм щастлива.  Crazy Луда работа  Crazy
Пепчо мерси за каЙвето  Hug
СМГ много хрисим ми изглежда Алекс по снимките, но явно външния вид лъже  Twisted Evil Целувки и на двамата, много са сладки!
Бизу миличка ти ми напомни, че от доста време не съм снимала децата  Embarassed
Аз също харесвам всички предложени заглавия, много даровити мами сте се събрали тук, браво  smile3501
Включвам се към отбора на чакащи майчинство, с тая разлика че аз оня ден си подадох документите и сега казаха че ще ми платят за три месеца накуп, малееее какво ще правя с толкова много пари, не знам  newsm78  hahaha

# 589
  • Варна
А пък аз да се оплача че не съм получавала майчински от юни месец
Моя работодател не е плащал осигуровки и постоянно обещава но засега все още нищо направо ми идва да го  #2gunfire

# 590
  • София
Добро утро и от нас Mr. Green аз днес съм ранобудна, че ходих до една ясла Laughing но сигурно няма да ни огрее за пролетта и ще го записвам на частна, че и аз като Нелка изтрещявам с това сиво и еднообразно ежедневие. Имам нужда от многооо социален живот и среща с приятели Peace

И аз имам да се оплаквам от моя синковец - снощи първо се поряза, целите му ръце станаха в кръв, аз щях да пропадна /става ми зле от кръв/, а той милия дори не разбра какво стана, после разсипа чашата с кола на леля си, опита се да и разсипе яденето, бесня цяла вечер, а като му се скарам или реве, или ми се хили нагло Twisted Evil

Пепчо, мерси за секси кафенцето Crazy
Бизу, на мен си ми превеждат по 240лв.; смеят ли да ми преведат по-малко Close
Дони, внимавай какво ще правиш с толкоз много пари накуп Joy
Нели, я кажи какъв не измиващ препарат ползваш? Аз купих някакъв явно измислен, защото нищо не чисти, а количката на Мартин е толкова мръснааа ooooh! И много целувки на сладката Мари и на сърдитата кака Али Hug

Всички дечица са пораснали и са страхотно Heart Eyes

P.S. Пепчо, обърни се към Инспекцията по труда /мисля, че там трябваше/. Как тоя ще се е***а с хората #2gunfire

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 11:19 от IntRiGa_GirL

# 591
  • Бургас/Пз
Пепчо, благодаря за кафенцето, страхотно е! А ти си пусни една жалба в Инспекцията по труда, то не може така, не стига че са толкова малко паричките ами и да не ги получаваш, на какво прилича това!  Naughty #Cussing out

Момичета, благодаря на всички , които ми изпратихте снимки, надявам се , че времето беше достатъчно и няма да има сърдитити. Тъй като колажът е общ ще ми е трудно да добавям допълнително други снимки, така че ако някой не е успял да изпрати, съжалявам не не съм сигурна че ще мога да го включа допълнително!

Бизу, на мене също ми превеждат по 240, но за сега съм получила само за септември и октомври, чудя се ти как си получила за ноември , като Ади е по-малък от Калоян, но авно всякакви неща се случват в нашата мила родина!

# 592
  • Пловдив
pep4o, много съблазнително това кафенце  Wink
За майчинството да кажа, че септември получих две суми едната беше от голямото майчинство, за работните дни до рожденния ден на Дани, а останалата сума беше за другите раб. дни, но от минималното майчинство (ама и аз такова обяснение направих, дано някой ме е разбрал Crazy).
От октомври си получавам по 240 лв. На мен ми ги плащат около 12-13 дата, не знам дали има общо с рожденния ден на Дани (13.08).

# 593
Пак погледнах в сметката си че Ани ме заитригува... ей това пише (но явно се отнася за септември и октомври) newsm78
24.11.2009 МЕСЕЦ 11 ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НОИ СПИСЪК 194.29
01.10.2009 МЕСЕЦ 10 ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НОИ СПИСЪК 172.10
както и да е, ще изчакам малко да видим дали ще ми преведът остатъка и тогаз ще се жалвам  Crazy
Благодаря на всички за отговорите  Hug

# 594
Бизу, можеш да звъннеш в НОИ и да попиташ защо са такива сумите.

# 595
  • София
Бизу, и аз се учудвам, че са ти преведени пари за ноември newsm78 но защо толкова малки суми /не, че другите са големи де/. Можеш да звънне до НОИ както каза Брит, а също можеш и един мейл да им пуснеш; аз редовно им пиша и ми отговарят бързо /noi@nssi.bg/ Peace

# 596
Здравейте мили дами,

Влизам само да кажа, че намерих детегледачка Simple Smile. Ще поеме Али от първи януари, така че по Коледа си я прибирам  baby_neutral
Дано Али я хареса и всичко да е наред.
Виждам че пишете за парите от НОИ...., аз прехвърлих майчинството на бабата, но тя още не е взела пари, дали не трябва и аз да направя нещо ....има ли и други с този проблем. Документите са внесени в НОИ средата на октомври, но ако е имало проблем не би ли трябвало да звъннат или да откажат да приемат документите  newsm78 Както и да е ще видим и ще действаме ако трябва.

Поздрави от мен на всички мами и бебоци и да са живи и здрави !!!

# 597
  • Все на втория етаж
Не знам за вас, ама моето не се издържа на моменти...Тези зъби ще ме уморят мене, представям си на Макси какво му е...Милия хапе всичко злобно и така скърца със зъби, че се чудя как другите са му здрави. Sad  Храна не отказва маминия, особено супите , които му правя, днес щом не иска даже от тях да яде, направо се изплаших. Confused А утре вечер ще пътуваме към Пловдив с мъжа ми малко да разтоварим през почивните дни и не знам как ще оставя децата на бабата  Rolling Eyes

# 598
Добро утро момичета!

ние се приготвяме за разходка,че Петър още от сутринта е пощръклял,хубав ден на всички,и приятни разходки!

# 599
  • Все на втория етаж
Добро утроооооо! Ехооо, спите ли бе хора, аз ставам в 6  Sad Моето е постничко  Mr. Green

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 09:21 от Иренка

Общи условия

Активация на акаунт