Августовските деца, весело лудуват сред есенни листа!

• 34 565
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен  bouquet

Супер кафенца има и днес, ама мъже нещо не виждам??? Mr. Green

Възхищавам се на тези, които излизат толкова рано на разходка-при нас такъв филм няма! Мари все още спи по 2 пъти на ден-сутрин от 10-12 и следобяд-16,30-18,30. Не се оплаквам-за мен това е времето, през което мога да свърша нещо на спокойствие или да отмарям...Но от друга страна, заради този нейн режим, успяваме да излезем към 2-3 следобед за по час-час и нещо...Малко е, но и без друго зимата няма кой да я държи повече навън, с тази нейна зиморничава майка Embarassed.

Танче-почистих основно количката на Мари лятото с един препарат за дамаски на Фрош. Много съм доволна, количката буквално светна; нали и моята е ябълковозелена и никак не носи на мръсотия, а както цяло лято беше и на двора на вилата, накрая беше нещо страшно ooooh!. Но без особени усилия я направих като нова с една четка и препарата, разтворен във вода. Тук, в София имам друг препарат, от който също съм доволна -на фирма Hagesan. Много са им добри и на тях продуктите-аз ползвам от тая фирма и едно за третиране на петна, както и за почистване на керамични котлони. Но с тях задължително трябват ръкавици, защото са професионални и много силни Peace.

Такаа...сега отивам да сложа Мари да дремне, а аз се залавям с една книга на английски, която мъча, че следобед съм  на английски Mr. Green.

Хубав ден засега от мен, после пак ще ви нагледам!

# 601
  • София
Нелка, ще го потърся този препарат Peace
И не се отчайвай, защото аз съм по-зле; станах преди 40 мин. Rolling Eyes не успях да се науча да ставам рано и това си е....

Хайде да спретнем коледно парти за децата с подаръци; какво ще кажете?

# 602
Да се запиша и аз,

мерси за кафето  Hug

И нашата количка на нищо не прилича, но сега не мога да я чакам да съхне 5 дена.. с тези препарати много ли се мокри? Ако съхне бързо и аз ще опитам  Thinking.

При нас вчера дойде Френския Дядо Коледа - 1 месец по-рано и ни затрупа с играчки, зет ми каза да отворим поне половината защото децата и без това не разбирали още от празника...Та така и стана, голям кеф падна, ще ви покажа снимки по-късно.
Днес реших да почистя и оставих Ади да спи вкъщи..ние пък спим по веднъж, обикновено от 11.30-13.30ч някъде.

Щях да питам готвачките за някоя рецепта за дребосъците, че ние се облажихме  Grinning Аз само супи му въртя (като ги правя по-гъсти) че друго не яде много много..

Ето и един поздрав за наборчетата - любимата песен на Ади  Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&feature=fvste3

Хубав деннн  bouquet

# 603
  • Все на втория етаж
Навита съм за партито. Simple Smile

# 604
  • Бургас/Пз
Какви подаръци сте придвидили за децата за празниците?

# 605
Аз съм му поръчала ей това влакче

Много съм доволна от тази марка, а и имаме още 2 такива игри с които и двете деца се занимават
 това

и това

Мисля да им купя и една шайна за двамата,но още не знам каква точно..

# 606
  • София
Bizu, Боби пощуря с тази песен  Laughing
Даже и танцува. Голямо попадение- ще знам като ревне какво да му пусна за успокоение Crazy
Вие идвахте ли с Ади към парка, не можахме да се засечем, Боби спи още по два пъти на ден и излизането ни е между двете.

После ще пиша за подарък какво съм му харесла, че сега реве ooooh!

# 607
  • София
Пак съм аз Laughing

Бизу, за храненето да ти отговоря- Боби е на нашата храна.Готвя всичко без запръжки и винаги се съобразявам, хем ние ядем по здравословно, хем не му готвя отделно Wink
Така че, в общи линии яде всичко ( в супер малки количества,но това е друга тема).
Ако пък има нещо неподходящо, винаги имам супичка за него Peace

Ани, аз съм харесала този строител за коледен подарък:
http://www.kasidabg.com/product_info_cpath-267_449-products_id-8536.html

Друго за момента не съм измислила Thinking

# 608
Ивайла,поръча на Дядо Коледа бебе Аморе,,макар,че ми се вижда малко скъпичко,а и не знам колко ще изкара покрай Петър това бебе,но все пак това ще бъде подаръка,че много го иска детето,а за Петър още не съм решила,той много не се заиграва с играчки,затова съм още в чуденка какво да му взема!

# 609
Привет и от мен, аз вече ще откача с моите мъже  Crazy Днес поредната беля, Кирил отскубнал със зъби капачката на един ментолов спирт и му се плисна в окото  ooooh! Хайде на бегом до болницата...Добре, че се размина с малко и сега само с едно мехлемче овлажняваме окото  Tired
За подаръците: за Вальо ще са играчки от вегатойс най-вероятно, за да може да са много!  Mr. Green За Кико ще има играчка и повече дрешки сигурно  Thinking Не виждам от какво имат нужда, ноако питам Вальо ще изкупим цялата стока на китайския народ  ooooh!
Лягам да спя, че утре ще пътуваме, а нямам сили след днешните приключения  Tired

# 610
Вчера правиха гастроскопия на мъжа ми и нямах време да седна на компютъра. Диагнозата е по-добра от очакваното, слава богу. Ще пие някакви хапчета сега и се надявам да успее да пребори пустите му цигари.

Иначе децата са добре. Алекс не се отказва да се катери по дивана, въпреки моите барикади.  Joy Мамадона, всеки казва, че е много миличък, ама ела да го видиш как тропа с крак и реве, ако не му дам нещо.  Joy Но днес в интерес на истината беше много послушен. Откри Легото на сестра си и цял ден нарежда кубчета и се радва.

# 611
Добро утро момичета!
Хайде кафето е от мен тази сутрин!

Аз отивам на фризьор,като се върна ще се включа пак,хубав ден на всички!

# 612
От мама галка кафето от мен допълнението Mr. Green

Ще се включа по късно по подробно Hug

# 613
Ехаааа-с кеф ще се разпиша след този младеж Mr. Green

Мариела си тунингова лицето вчера-падна по нос, слава богу-не успя да го счупи, но много се поду, посиня,поморавя, като на пияница....Днес е малко по-добре. Освен носа, има още 3 синини-по челото и две по двете бузи за симетрия, плюс една драскотина ooooh!Чудя се дали да я изкарвам тези дни така-ще вземат да ни я вземат от социалните Laughing

Днес смятам малко да се пусна по магазините, дано успея да забърша нещо, та да празнува душата ми Joy. Мисля дали да не си взема чизми...

За коледни подаръци-още не съм измислила какви да са. Каката ще си каже сама-не е скромна в това отношение никак Mr. Green. На малката смятам да й взема разни неща на Фишър прайс-в момента върви реклама по тв, че има интерактивни играчки  вече и на бг език и може би това ще е. Дрехи има достатъчно.

Това е засега. Хубав ден на всички и много целувки от нас Heart Eyes

# 614
  • София
Аз също мисля, да му взема от новите играчки на Фишър Прайс Peace
Мартин отиде на разходка с баба си, а аз след малко мисля също като Нелка да направя една обиколка по магазините и да намажа максимално многооо, а ако успея ще отида и на фризьор, маникюр и козметик; ако не успея днес утре Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт