Супер кафенца има и днес, ама мъже нещо не виждам???
Възхищавам се на тези, които излизат толкова рано на разходка-при нас такъв филм няма! Мари все още спи по 2 пъти на ден-сутрин от 10-12 и следобяд-16,30-18,30. Не се оплаквам-за мен това е времето, през което мога да свърша нещо на спокойствие или да отмарям...Но от друга страна, заради този нейн режим, успяваме да излезем към 2-3 следобед за по час-час и нещо...Малко е, но и без друго зимата няма кой да я държи повече навън, с тази нейна зиморничава майка
Танче-почистих основно количката на Мари лятото с един препарат за дамаски на Фрош. Много съм доволна, количката буквално светна; нали и моята е ябълковозелена и никак не носи на мръсотия, а както цяло лято беше и на двора на вилата, накрая беше нещо страшно
. Но без особени усилия я направих като нова с една четка и препарата, разтворен във вода. Тук, в София имам друг препарат, от който също съм доволна -на фирма Hagesan. Много са им добри и на тях продуктите-аз ползвам от тая фирма и едно за третиране на петна, както и за почистване на керамични котлони. Но с тях задължително трябват ръкавици, защото са професионални и много силни
.Такаа...сега отивам да сложа Мари да дремне, а аз се залавям с една книга на английски, която мъча, че следобед съм на английски
Хубав ден засега от мен, после пак ще ви нагледам!

.
Аз само супи му въртя (като ги правя по-гъсти) че друго не яде много много..

Мамадона, всеки казва, че е много миличък, ама ела да го видиш как тропа с крак и реве, ако не му дам нещо.