Августовските деца, весело лудуват сред есенни листа!

• 34 564
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас/Пз
Аз пак съм се разготвила. Така съм винаги преди Коледа. Обземат едни готварски настроения, стой та гледай! Сега правя едни ябълкови бонбони, ако станат хубави ще ви пусна рецептата! Wink

# 616
Здравейте отново от мен!

Много добре ми се отрази фризьора,имах нужда малко от повдигане на самочувствието,че напоследък майчинската роля ми идва малко в повече!

Харесах си страхотна черна рокля с гол гръб за нова година,но все още няма да бързам,но пък се обзаведох с ново бельо,и един клин!

# 617
ей колко хубаво ми става като чета за Коледните ви приготовления-подаръци,рокли,кулинарни изкушения.....аз обожавам Коледа,но в момента съм сърдита на мъжа ми и нямам настроение.Много се дразня,че когато се скараме,няколко дни след това започва да се държи сякаш нищо не се случило,а аз не мисля,че проблемите трябва просто да се заобикалят,а е редно да се обсъждат и решават.Този път обаче съм решила да бъда твърда дори това да се окаже фатално....Не знам защо винаги около празниците ми се случват неприяни неща(преди Великден беше същото).....както и да е -няма да ви развалям предколедното настроение  Simple Smile

колкото до подаръците-и аз харесах тези играчки на Фишер още като ги видях в новия им каталог и мисля да взема някои от тях.Сестра ми е решила да купи детски лаптоп за Дара,а майка ми кукла-бебе с биберон и други джаджи,разни звуци и т.н.Все се каня да отида до Джъмбо,но още не съм се организирала

# 618
  • Русе
Здравейте,
ние сме купили на Ема нещо подобно за Коледа:

http://www.fancymarket.net/components/com_virtuemart/shop_image/ … roduct/031113.jpg

За да се събере в хола изнесохме масичката, 2 табуретки и половината мека мебел  hahaha
Обаче важното е дребната да е доволна.
Не съм се отчитала отдавна. Тъкмо щях да го правя преди няколко дни и Ема се разболя. Текнаха и едновременно носа и очите. Температура вдигна няколко пъти. Да чукна на дърво, днес изглежда добре. Аз обаче здадох багажа. Така не съм боледувала от поне 5-6 години. Синузитът ми се събуди и се чувствам така, сякаш са изляли един тон бетон в лицето ми.
Иначе дребса ме изненада максимално преди седмица, като каза следните неща "Дате папу" - Дайте да ям (много сме учтиви, говорим на всички на Ви  hahaha), "Мамо, дате" - Мамо, дай и "нани не!" - няма да спя.
Изклчително е рано за изречения. А и тя не е повтаряла езиковия си подвиг. Не знам какво да си мисля.

# 619
Ехоооо как сте бандаааа Simple Smile

Аз също не съм се отичтала отдавна, ама така ме е завъртяла въртележката, че почти не сядам на компа.

Децата да чукам на дърво са добре, здрави сме всички. Малката е станала страшно забавна и за кратко време се превръща във всеобща любимка, където и да отидем.  Laughing Вече влиза в детската и през гръб ми казва чао, но вечер като я взимам е толкова щастлива и така се смее, че ми пълни сърцето. Heart Eyes И първата и дума със излизането е "кака" , постоянно я търси и пита за нея, а когато кака и е при баща с, влиза по сто пъти в стаята и да я търси.

Мен още не ме е обхванало коледното настроение Sad, но пък купих подарък на мъжа ми, че имаме годишнна на 8ми. Wink Имам още малко да довърша коледното чистене и ще започна да украсявам, но май ще купувам дребна елхичка, която да сти на масата, че иначе няма да оцелее дълго. Simple Smile

Хайде дайте предложения къде да се съберем на вечерно коледно парти  да направим резевация, че после ще  е заето всичко. Wink

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 23:10 от Ася_

# 620
Малко позачезнах, но ви изчетох най-прилежно и за извинение ви поднасям едно кафенце и аз:

а ето и допълнението   Twisted Evil   

# 621
Ехо, момичета, кафето изстина. Къде се губите?

# 622
Пийнах си кафенце със сладките на Ани, много вкусни ммм... Heart Eyes

Морска фея, мерси за кафето  Hug
Асе, радвам се че сте живи, здави и добре  Hug Момичетата ти са разкошни  Heart Eyes

Стелка, дано бързо се сдобрите с мъжо и най-вече да изгладите различията!
Пинки, не идвахме към парка, понеже щом излязох Адриан заспа, а и нищо не се бяхме разбрали..

За тези интерактивни, говорящи играчки на български и аз се чудя, някой ако има опит да каже!

Галка, честити придобивки и да си вземеш и роклята и снимки да пуснеш  Peace
Днес освен че направих едни сладки,май нищо друго не свърших, но и как да чистя в тази навалица, предпочитам през седмицата да свърша това. Приятна почивка и до утре  Hug

# 623
Морска фея,благодаря за кафенцето!

Събота и неделя,като си е Ивайла в къщи и сутрин ми е малко трудно да стигна до компютъра,гледам по бързо да ги изкарам,че ще бутнат къщата тия мойте щураци!
Следобед мисля да отидем до Джъмбо да разгледаме,най накрая и при нас да има,макар,че с децата ми се струва малко мисията невъзможна да видим нещо спокойно!

Бизу и аз чистя през седмицата,събота и неделя всички сме си в къщи и е невъзможно!

# 624
  • Бургас/Пз
Асе, недей да се губиш така, че липсваш много. Вики става все по-голяма красота, а косато й сигурно вече е до кръста! Калоян също постоянно търси кака си. Сетрин като стане първо ходи да проверява в нейната стая и като види , че я няма почва да вика "чао" , да "дава целувка" и той да излиза. сега се е научил да казва "Дари ела" и постоянно това повтаря.

Стелче, недей така бе скъпа. То е ясно , че проблемите не трябва да се подминават, но пък и не е хубаво човек много да се задълбава. Опитай се да му обясниш , че за тебе е важно да говорите и че това ще успокои много повече отношенията ви. Ей, ама мъжете имат едно велико качество да се дънят точно по празници. И пир нас се случва често , за съжаление.

След вчерашната ми фиеста в кухнята , днес съм се отчела само с Руло "Стефани". На Калоян също много му хареса, даже питаше за още. Mr. Green С това неговото "ам" , "ам" направо ще ни изяде ушите някой ден. Другото , което трепери за него в момента са мандарините. Даже съм забранила на Дария и баша й да произнасят тази дума, защото като чуе и направо откача. Вчера е изял 4 мандарини.  Shocked Даже се притесних да не му стане нещо!

# 625
И Точица яде по толкова мандарини. Вчера опита киви, пристрасти се и към него.

# 626
Добър вечер!

Мъжа ми прави салата в кухнята и BBQ на терасата  и аз използвам времето преди вечеря, да ви нагледам Laughing. Преди да съм станала обект на завист, държа да уточня, че това той да се развихри кулинарно, се случва твърде рядко Peace

Раната в/у носа на Мари тъкмо хване коричка и тя вземе та я разчопли Twisted Evil. Чаршафът й от снощи беше в кръв...Много неприятно, дано все пак по-скоро му даде шанс да зарасне.

Днес се разхождахме първо само двамата с мъжа ми(по-скоро ходихме по магазините), после-четиримата, закарахме Али на плуване и след това двете с Али гледахме на 3Д "Коледна песен" по Дикенс. Препоръчвам Peace. Филмчето е направено много добре, макар, че за жалост е озвучено и не могат да се чуят в оригинал гласовете на Джим Кери, Гари Олдман и Робин Райт. Освен това, въпреки, че е рисувано, не съм сигурна, че може да се нарече детски филм-тези, които са чели романа на Дикенс, знаят какво имам предвид...Не и за малки деца-Али беше в състояние да схване сюжета и остана възхитена.

Отивам да дам своя дан към днешната вечеря-ще подредя масата и ще запаля свещ с аромат на канела Wink.

Хубава вечер от мен!

# 627
  • Все на втория етаж
Privet i ot men. Az sym v Plovdiv i imam vyzmojnost utre za kafence s plovdivski maiki okolo 11 h. ako ima jelae6ti. S Aleks sym samo, Maksim e pri babite. Izvinqvam se za latinicata, no tuk nqma kredor.
mama galka23 , nie v 5 h. bqhme v Plovdivskoto Jumbo, ne 4e si nqmame v Sofq  Crazy , no mi be6e liubopitno i nakarah myja mi da otidem. Stori mi se po- golqmo ot Sofiiskoto.
Priqtna ve4er. Simple Smile

# 628
Айде и аз по нощите да се разпиша за уикенда!  Hug
Намирам се в положението на Стелка  Sad Не исках да ви занимавам и да задълбавам, но нещата май не отиват на добре. Само, че при нас става дума за два остри камъка и не се знае кой ще го държи повече. Даже и на Крис вече му прави впечатление. Този път и аз ще стискам до край, пък да видим какво ще стане. Добре, че имам добри одушници, че по-леко да минава кризата. (Асе  Hug) Хич не ми се иска по празниците да е така, но пък семейството не е само от един, който винаги да прави компромисите  Wink Не ми стига и всичко друго, ами и от нощес и Денис е сополив и подкашля. Нямате си на идея колко сополи съм извадила днес с помпата. Направих му сега топла вана с щипка морска сол, пък да видим утре. Дано са зъби, че ни тормозят задните и е ужасссс  ooooh! едни лиги, едно чудо ееее  Tired Аз днес цял ден чистих и сега не че нещо личи, ама поне аз да съм спокойна. Нещо това ежедневие ми идва в повече, добре поне че на работа колегите са печени, та ходя с кеф  Mr. Green Стягах се за страхотен новогодишен купон, но май пак ще се размина. Винаги, когато правя грандиозни планове и всичко отива по дяволите  #Cussing out та аз ще се въздържа засега да купувам тоалет  Laughing Ми не знам с каква друга глупост да ви занимая по това време. По добре да ви кажа "лека нощ" и утре да е нов ден с нов късмет  Hug

# 629
Мила ми Дони като гледам спокойно може да си направим клуб "Отчаяни съпруги"  Mr. Green Предлагам основни дейности: групов шопинг,успокоителни коктейли в пиано бар,спа уикенди по женски,продължителни вечери с Групата на Шаро и най-вече обсъждане на екзистенциалния въпрос "Що е това мъж и има ли почва у нас?"  Grinning  Hug

Общи условия

Активация на акаунт