Едно слънчево кафенце от мен, за да Ви е слънчева и спорна седмицата!

Стели и Дони голямо гуш и на двете Ви!
Твърдо съм ЗА предложенията на Стели , само ако може да си наемем и една гледачка ще е чудесно. 
аз ще пусна допълнение 
Целувки и лек ден!
. Въпреки това аз мога да се похваля, че често ми помага у дома. По принцип или той или каките приготвят закуската. Вечерта, ако малкия ме занимава той се грижи за вечерята. Каките помагат с чистенето и на мен ми остава да се грижа предимно за мишока, но понякога и това е влудяващо, че не можеш да го оставиш за една вечер и да излезеш за малко да подишаш въздух . Борислав е изключително привързан към мен и дори в тоалетната се пробва да влезе с мен. Излиза от кушетката през нощта и идва да спи при мен. Единствения начин да се наспя, а не да седя край кушетката в опити да го задържа там е да го оставя да се домъкне в нашето легло
. Просто човека не иска да си остане на мястото и това е. Докато угася крушката и вече се е наместил на нашето легло
Много е хубава дамата на снимката.
Нищо не яде с изключение на маслини. 
За съжаление правя компромис с детето, а това е нещо, което си бях обещала да не правя 
)))
Дано да се дипломираш скоро успешно 
, тя има ли периоди в които се храни добре? Дано занапред внимава повече с катерушките, че мама да му мисли 

, тя има ли периоди в които се храни добре? Дано занапред внимава повече с катерушките, че мама да му мисли 
А за катерушките, сама се катери на пързалката пред блока, която е по-висока от мен.
Няма да е последното падане за съжаление.
Пък можем тогава да започнем направо да я учим да кара сама.

Ще ги бориме с капки
Юнак за пример
Скоро ще пусна снимки, че сигурно сте го забравили вече

Все пак ми е за първи път и много ви благодаря за търпението, надявам се да не ви разочаровам!

Ама такава сочна градинка и е оставило някое детенце, че ме заболя като го видях, ама деца какво да ги правиш, то мойто гаранция не е останало длъжно, иначе нямаше да я накзват, че се бие.