Августовските деца, весело лудуват сред есенни листа!

• 34 563
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Добро утро мили мои!

Едно слънчево кафенце от мен, за да Ви е слънчева и спорна седмицата!

Стели  и Дони голямо гуш и на двете Ви!  Hug Твърдо съм ЗА предложенията на Стели , само ако може да си наемем и една гледачка ще е чудесно.  Mr. Green

# 631
Добро утро!  Hug
Мерси за кафето  Wink аз ще пусна допълнение  Laughing (след малко)
Стели гласувам с две ръце за твоето предложение и това може и да е сценария на някакъв вид риалити.  Wink
Ние сме си вкъщи така е днес ще съм черната станция. Хремата му е ужасна и кашля от нея. Към 11 ще го водя на лекар и ще се отчета после. До сряда нямам вариант за гледач, така че плътно ще си вися тук при вас  Peace Целувки и лек ден!

# 632
Добро утро,
Асе благодаря за кафенцето!
Вики е просто уникална с тази коса,и моя младеж е дългокос,но тя ни бие по всички параграфи!

Дони благодаря за допълнението!

Иренка,много бих искала да се запознаем,но за съжаление не мога, днес сме на консултация с Петър,запазвам си правото за друг път!

Стискам палци на всички с проблеми,скоро да ги решат,и аз съм на мнение,че за всичко трябва да се говори,аз например съм толкова импулсивна,че като се скараме с мъжо,съм тази която вика и се кара и точно след 30 мин ми минава и все едно нищо не е било,но да си призная,че съм по тежкият характер,той по скоро е отстъпчивият!

Ние се приготвяме да излизаме хубав и слънчев ден на всички!

# 633
Мерси за кафенцето,  макар че аз вече изпих моето отдавна. Моя малък хубосник пак шета. Разнася табуретките и се катери  в опити да се докопа до нещо , което със сигурност му е забранено.
Жалко, че съм далеч иначе и аз бих се присъединила към клуба. Мъжа ми като по чудо не е на работо и при все това пак си намери причина да излезе навън Sad  . Въпреки това аз мога да се похваля, че често ми помага у дома. По принцип или той или каките приготвят закуската. Вечерта, ако малкия ме занимава той се грижи за вечерята. Каките помагат с чистенето и на мен ми остава да се грижа предимно за мишока, но понякога и това е влудяващо, че не можеш да го оставиш за една вечер и да излезеш за малко да подишаш въздух . Борислав е изключително привързан към мен и дори в тоалетната се пробва да влезе с мен. Излиза от кушетката през нощта и идва да спи при мен. Единствения начин да се наспя, а не да седя край кушетката в опити да го задържа там е да го оставя да се домъкне в нашето легло  Sad . Просто човека не иска да си остане на мястото и това е. Докато угася крушката и вече се е наместил на нашето легло  Shocked .
Да добава моя малък хубавец пред нищо не се спира, ако иска да привлече внимание - СКЪСА ПЛОМБАТА НА ВОДОМЕРА ДИВАНЕТО МАЛКО   smile3515

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 10:33 от morska_feq

# 634
Здравейте,
Забравихте ни май, но грешката си е в нашия телевизор  Embarassed Откакто мама се казва студентка, всичко върви с главата надолу. Ния е станала голяма глезла, но ще потърпим всички и когато всичко свърши, се започваме отначало с дисциплината. Дано не е твърде късно. Мисля да направим поне прощъпулник. Все още не иска да ходи сама. Пуска се отвреме навреме, но като се усети, че ходи сама и тупва на дупе. Пак е запечена и много кътници са пробили. Дано да свърши по-бързо този период, че всички сме на нокти. Тази седмица трябва да викаме педиатърката да бие пентаксим и да видим дали е време за ортопед.
Дони настинал ли е Дениско??? Милото зайче бързо да се оправя.
Стели, аз все още не попадам в сектора "отчаяни съпруги" Но нямам нищо против да се присъединя към вас. Така ужасно ми липсвате.
Подготвям дипломна работа и ми писна от хленчещи танцьори. Това ги боли, онова не им било удобно, не можели да си променят работните смени.... Ама аз съм си виновна, че всеки път правя компромиси...
Ето и една снимка от Ния

# 635
Граци, дисциплината за теб или за Ния се отнася?  hahaha Много е хубава дамата на снимката.

Точица днес два пъти падна на една катерушка и два пъти си удари главата.  ooooh! Нищо не  яде с изключение на маслини.  Tired

# 636
Граци, дисциплината за теб или за Ния се отнася?  hahaha Много е хубава дамата на снимката.

Точица днес два пъти падна на една катерушка и два пъти си удари главата.  ooooh! Нищо не  яде с изключение на маслини.  Tired

Май е за мен... Sad За съжаление правя компромис с детето, а това е нещо, което си бях обещала да не правя Sad
Благодаря за комплимента... Всичките бебета в нашата тема са  прекрасни.... Няма по-хубави..
Тази точица няма спирка ??? Simple Smile)))

# 637
Граци, открих прилики между бебето с рогца на аватара ти и хубавата Ния  Heart Eyes Thinking Дано да се дипломираш скоро успешно  Hug

Ама, Точица много злояда  ooooh!, тя има ли периоди в които се храни добре? Дано занапред внимава повече с катерушките, че мама да му мисли  Tired

При нас нищо ново, вчера го извеждам нашия момък с едно камионче, за да не заспи в количката, а вкъщи... и той нашия на прибиране заспал седнал, леко се килнал..дори не забелязах че е откъртил, беше толкова смешен  Laughing

Задомените, да не съм ви чула..я се сдобрявайте бързо с мъжете..не може така  Naughty

Дениско да оздравява бързо бързо  Praynig

Ани
кога ще ни покажеш колажчето  Party

# 638

Ама, Точица много злояда  ooooh!, тя има ли периоди в които се храни добре? Дано занапред внимава повече с катерушките, че мама да му мисли  Tired

Яде добре = 6 кафени лъжички. Иначе обича да яде различни неща по малко. Плодове почти никога не отказва. Единствено като види пържени картофи яде като друго дете.  ooooh! А за катерушките, сама се катери на пързалката пред блока, която е по-висока от мен.  ooooh! Няма да е последното падане за съжаление.

Искам да и купя колело. Много харесва тези на другите деца, но ми се струва, че на пролет ще е по-удачно.  Thinking Пък можем тогава да започнем направо да я учим да кара сама.  newsm78

# 639
Наш дивак се катери катери ама май Точица ни минава. За сега не се е катерил на катерушките .

# 640
Здравейте отново!  Hug
Завърнахме се от лекар и засега няма нищо тревожно. Гърдите са чисти, гърлото също, само гадни сополки  Sick Ще ги бориме с капки  Mr. Green Използва и да ни премери и на 1г. и 4 мес. Денис тежи 12.500 гр. и 88 см. е висок  Wink Юнак за пример  Mr. Green На годинка и половина ще ходиме за Пентаксим, дано следващото ни посещение да не е по-скоро. Докато чакахме в поликлиниката търча като луд по коридорите, егати фитнеса ми спретна на ранина  Mr. Green а аз се чудя защо госпожите в яслата са така фини  hahaha Скоро ще пусна снимки, че сигурно сте го забравили вече  Hug

# 641
  • Все на втория етаж
Ние се завърнахме вкъщи и честно казано не съм никак отпочинала. Sad
Макси беше при майка ми, че бяха едни врътки в гледането на бабите и като отидох да го взема и ме видя, няма такава радост. Много хубаво се почувствах. Grinning

Стели и mamadona, не знам какво да ви кажа...Във всяко семейство си има разногласия и е гадно, когато само единият прави компромиси. При мен/ нас и двамата правим, и двамата сме отстъпчиви, но и двамата сме мега инати и така както правим компромиси, така и понякога с дни не си говорим, което е тежко и за двамата и в крайна сметка след това всичко е по старо му. Затова гледам рядко да се стига до там. Обикновено просто ни минава след 30 мин. и си прощаваме. Майка ми и баща ми са така, все скарани за нещо и знам колко гадно ми е било на мен като дете. Обещах си да не причинявам на децата си това. Разбира се, без караници не може, но гледам винаги да се разберем бързо и тихо с мъжа ми, когато имаме разногласия или се е случило нещо.

Какво става с коледната среща. Хайде наистина да организираме нещо. Hug

Последна редакция: пн, 30 ное 2009, 19:09 от Иренка

# 642
  • Бургас/Пз
И аз искам да се присъедина в клуба на "съпругите" , в момента не на отчаяните, , но никога човек не знае.............. Ама щом ще има купоон , първа писта и аз барабар Петко с мъжете.  Mr. Green Mr. Green

Бизу, за колажчето,  Embarassed малко ме е срам, но още не е готов  Embarassed Просто времето е много хубаво и гледам да сме повече навън. Ето сега събота и неделя даже не съм го и погледнала. Да не се оправдавам, ама се надявам, че до края на темичката ще успея. Пък и всеки е изпратил много различни снимки, така че пада голямо изрязване и нагласяне. Още повече , че се опитвам да ги надпиша , за да може на всяка снимка да има името на детенцето.  Wink Все пак ми е за първи път и много ви благодаря за търпението, надявам се да не ви разочаровам!

# 643
Ееееее това ли Ви е писането, няма и страница  Naughty

Ани и Ани (Граци) нали знаете лафа "И да паднем и да бием, пак ще се напием"  Laughing , няма значение дали сме съпруги или не, а още по-малко дали сме отчаяни или не, важното е че сме МАЙКИ и сме готини, и сме супер компания.  Mr. Green Та всяка "отчаяна купонджийка" е велкоме дет са вика  Laughing Кажи баба тенк ю.... hahaha

Уф Пуканката как е ухапана днес, не е истина просто   ooooh! Ама такава сочна градинка и е оставило някое детенце, че ме заболя като го видях, ама деца какво да ги правиш, то мойто гаранция не е останало длъжно, иначе нямаше да я накзват, че се бие.  Confused

Хайде да си гледам ВИП денса, пък после ще Ви нагледам пак. Wink

# 644
Ще си пиша сама май, да си наваксам отсъствието  Mr. Green

В . КОМ се разговорихме по ето тези въпроси :

Кое ни доставя радост?
Какво ни разочарова?
Кои са нещата, които ценим?
Какви са хората, които харесваме?
С какво се гордеем?От какво се срамуваме?
Какво сме намерили във форума?
А какво сме загубили в него?

И в тази връзка искам да благодаря на ( те си знаят кои ), че Ви има! Много Ви обичам!  Heart Eyes

Умишлено не пуснах въпросите като цитат, защото не зная дали е редно, но ми се ще да ги развием ако искате.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт