Августовските деца, весело лудуват сред есенни листа!

• 34 553
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
Асе, какви са тези въпроси? Нещо не разбрах  Embarassed

# 646
Брит просто тема за разговор.  Peace

# 647
Добро утро,момичета,хайде на кафенцето!

Хайде ще чакам друг да се погрижи зо допълнението!
Петър е станал тази сутрин в 6,но пък е спал цяла нощ без да се събуди,и най важното без да пие вода,нали ви бях писала,че имаме проблем с пиенето на вода нощем,е вече мога да се похваля,че проблема почти е овладян!

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 08:58 от mama galka23

# 648
добро утро на всички и нека кафето е мокро

# 649
  • Варна
Мерси за кафенцето и за допълнението също!
Ние вчера бяхме на консултация и резултата е 9700 кг. и 75 см.
Гледам пишете за Пентаксима кога пак се бие че аз нещо май не съм в час newsm78
Хубав ден на всички!  Включвам се на пета и отивам да оправям къщата че няма вече къде да стъпя

# 650
Ние с Борислав скоро не сме били на консултация, но вчера си купих метър за стена и го премерих. Беше 83 см ,а за килограмчетата се надявам че вече сме надхвърлили 10 Simple Smile , макар че малко слабичък ми върви мишока

# 651
Денис стана в 5.10  smile3511 smile3515

# 652
# 653
малееей ooooh!, не си за завиждане Laughing

Здравейте момичета Hug
Ние сме добре, здрави са ми децата, пу-пу Praynig. Гого е станал 13.500кг и 87см на 1г3м. Другия месец ще слагаме Пентаксима.
Всички сме в предколедна треска у дома Crazy, особено каката, вече е написала четири писма Whistling. И всичките й желания са мнооого скромни Mr. Green, все от порядъка на 50-60лв. Добре, че Гого все още няма претенции. Засега не сме решили какво да му купим newsm78.
После ще пусна и няколко снимки на Убавеца, от няколко дена постоянно си бръщолеви нещо, но малко са смислените думи, които му се разбират. Иначе си хапва добре, поспива си по два пъти още.
Ании сънувах те тази нощ Heart Eyes

Това е засега, че трябва да излизам за кухнята и малко по магазините, че и аз се стягам за купон Flutter
ето и няколко снимки

Последна редакция: вт, 01 дек 2009, 11:18 от marian1

# 654
Здравейте!

Асе-извинявай за невежеството ми, но какво е .Ком newsm78

И сега ще взема да те уважа и да ти отговоря на въпросите, че аз ако теб не уважа, кой?? Mr. Green

Кое ни доставя радост?
Най-общо-самия Живот!(въпреки всичко)
Семейството ми-на първо място PeaceКъсмета да се родя в това семейство, с тези родители и брат; семейството, което създадох-безкрайно търпеливия ми и разбиращ психопатиите ми мъж; прекрасните ми деца-най-големия ми "връх"; радост мога да извлека и от най-дребните неща, стига да ги гледам с подходящия поглед
Какво ни разочарова?
Напоследък-твърде много неща, явно прагът ми на поносимост съвсем се е сринал Confused Простотията, селския тарикатлък, нахалството, предателството, лицемерието, подлостта....
Кои са нещата, които ценим?
Отговорът на този въпрос ми съвпада с отговора на първия
Какви са хората, които харесваме?
Това са хора, на които се възхищавам и които ме стимулират да се развивам и да се стремя да стана по-добра във всичко: щедрите хора, съпричастните, състрадателните, ерудираните, широкоскроените, позитивните
С какво се гордеем?
С децата си! С това, че съм добър и верен приятел и човек, на който може да се разчита; с това, че не изневерявам на себе си и на моето житейско верую;
От какво се срамуваме?
Има това-онова, но не е за споделяне тук Mr. Green
Какво сме намерили във форума?
Намерих готини хора за приятели, на първо място! Получавах съвети, когато са ми били нужни, съчувствие-в трудни моменти и съпреживяване на радостни такива....абе на мен форума, като се замисля, доста ми е дал  Peace
А какво сме загубили в него?
Е то е ясно-време Laughing, но не съжалявам

Май е това в общи линии и с уговорката, че отговарям така-на прима виста, без да задълбочавам. Иначе може доста да се развият въпросите...но това предпочитам да го направя устно Heart Eyes

# 655
Влизам само да отговоря на въпросите на Асето.
Бланш .КОМ означава -клуб на оправните мами.Пишат в ''Общ отчетен форум''.
Кое ни доставя радост? -Доставя ми радост единствено детето ми.Макар че понякога и то ме изкарва извън релси.
  Какво ни разочарова? И мен като Нели напоследък ме разочароват доста неща.Даже и мъжът ми май нещо на там върви.Но както всички семейства и ние имаме някаква криза.Разочарова ме също незаинтересоваността на хората.
Кои са нещата, които ценим?  Ценя всичко което добро.Най вече гледам да ценя здравето.Ценя хората които ме обичат и са го показали и доказали.
  Какви са хората, които харесваме? Иска ми се да са добронамерени.Силно се надявам да са такива. Praynig
С какво се гордеем?  за в момента с детето си макар че е още малък.
От какво се срамуваме?  Да се срамувам май няма да ги кажа Crazy
  Какво сме намерили във форума?  Намерих Дони Mr. Green.Невероятен човек.Всички вие сте невероятни.Много полезни съвети и така. Hug
  А какво сме загубили в него?  Времеееееееееееееееееее Crazy

# 656
Кое ни доставя радост? Да сме цялото семейство заедно.
Какво ни разочарова? Човешката злоба и нетолерантност, предразсъдъците.
Кои са нещата, които ценим? Малките жестове.
Какви са хората, които харесваме? Открити.
С какво се гордеем?От какво се срамуваме?Не се гордея и не  се срамувам. Поне така се надявам.
Какво сме намерили във форума? Помощ, когато ми е била нужна.
А какво сме загубили в него? Време, което можеше да се ползва за по-важни неща   Confused

Пазите ли си лексиконите?

# 657
Бланш .КОМ означава -клуб на оправните мами.Пишат в ''Общ отчетен форум''.

Това обяснява защо не съм го чувала и не пиша там:))))

# 658

Нелка, а това обяснява колко си се пристрастила към Фейсбук...тук има емотиконки  Laughing (шегувам се, дано не си се обидила  Hug)

# 659
Нелка, а това обяснява колко си се пристрастила към Фейсбук...тук има емотиконки  Laughing (шегувам се, дано не си се обидила  Hug)
Съвършено права си, Брани-you got me Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт