На въпросите не ми се пише поотделно, но като цяло мога да кажа, че се припокривам с бланш.
Имам чувството, че всеки ден се радвам на различни неща, точно кактотя го е казала - зависи от погледа с който ги гледам.

) , но лудоста я представям като творческо вдъхновение. 
ако трябва да говоря за себе си мисля,че отговарям поне на част от гореизброените характеристики
безценни съвети и споделен опит,изключително приятно запълване на свободното ми време 
/ не заради Максим, защото времето съвпада с бременността и раждането му, а заради други семейни разпри / и това много ме промени като че ли.
мисля, че главната причина са социалните контакти.
сприятелих се с едно момиче в болницата, станахме много близки и докато излизахме заедно се чувствах страхотно! можем да си говорим за всичко, а не само за децата, но тя живее в съседния град и последните няколко месеца не се виждаме така често. така и не успях да се сприятеля с някоя майка, която да ми допадне 
Аз също напоследък съм потънала в "размисли и страсти" и се чудя аджеба какъв човек трябва да стана, за да угодя вкъщи?
Поела съм всичко на гърба си. За всяко най-малко нещо аз търча и пак има недоволни. Не мога да разбера къде греша? А може би грешката ми е точно там????
Не знам на какво се дължи, но все повече се появяват проблеми, грижи и т.н. и явно истинските неща в живота остават на по-заден план, а това определено не ме радва.
не може една книжка,дори говореща,да струва 50лв
,една кукла с биберон и гърне,купих подарък за рожден ден на едно детенце и малко коледна украса.Определено ще трябва пак да се ходи,защото имам да купувам още работи.Мисля да разгледам и Хиполенд.Дара много сочеше и се радваше на едни кончета люлки,та може едно такова да и взема

Препоръчани теми