Мъжо е на мач и аз съм сама с децата,пийвам си чаша червено вино и май съм единствената ровеща се във форума,
хайде хубава вечер на всички по късно пак ще погледна има ли раздвижване!

Хора богати като душевност и ценности, хора които не се вземат прекалено на сериозно, хора емоционални и с чувство за хумор, ерудирани и същевременно по детски наивни.
)
Мънинката ми е болна.
Със силно зачервено гърло, възпалени ушета и висока температура. Сутринта се събуди в 5:30 да си играе, говореше си нещо и идваше да ни гушка, и към 6:15 като и пипнах челцето беше топла 37.8. Свалихме я и до следобед не е вдигала, и сега пак. Преди малко гореше цялата.
А в яслата като звъннах да кажа, че няма да ходи и много странно се притесниха, и настояха да им се обадя дал е болна или са зъби.
Миналата седмица ги бяха извеждали по пантофи навън.
и ми е едно ревливо от сутринта 
чак не мога да си спомня откога не ни се е случвало да излезем само двамата

Денис вече е по-добре, хремата намаля и се избистри, обаче почна много да кашля, явно гадните сополи слизат надолу
До понеделник вярвам, че ще се оправи и да потегля на ясла
В тая връзка май ще трябва да купувам нова елха, че старата е доста голяма и няма да остане нищо от нея вероятно. Малкото камикадзе ще я опустоши още докато я правя
Хайде засега приятен ден, да наострям ноктите и да сядам да попиша, че мен ме чака
)
все бели кахъри
Затова миналата година отново на този ден направих украсата, и мисля така да си продължа, като хубава традиция, всяка година! Миналата година помощничката - малкото джудже Сияна беше мъничка и само се смееше, като ме гледаше от коша, но тая година ще е ... мале, мале.... дали ще останат здрави играчки

така зъбките станаха 7 и 1 на път
в тази връзка да ви питам пак за миенето-сещате ли се всеки ден да го правите,защото аз не
ама мисля един сериозен разговор да проведем първо 
ако може да ми дадете малко идеи за предмети и професии-благодаря 
много ми е мило като се сетя 
И аз съм на мнение, че проблемите трябва да се решават с разговори, а не да се заобикалят