Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 795
  • До хладилника, който обичам
Я дайте акъл, за дете на 6,5 години - бебе Аморе или Анабел? И кой модел от дадената марка, съответно?
Всички Аморе-та ли "дишат" или само някои? Анабел диша ли?

# 796
  • София
И аз днес купих мечтания робот Робосапиен  Grinning
И ние имаме в списъка бакугани, но ги иска с нещо, което ги изтрелвало Laughing
Имам да купувам още  далекоглед, бинокъл и уоки токи, но днес много бързах и грабнах само робота да не вземе да свърши  Mr. Green
От джъмбо ли го взехте? Гледах го доста време там, на много по-ниска цена 119лв и доста се чудих

# 797
Мисля че в Бонжур и Марсел имаше тези коли с променящ се цвят, също и Джъмбо
поне там съм виждала такива, не съм гледала рекламата

# 798
  • София
Здравейте,искам да попитам майките на малки момченца къде се продават така рекламираните колички на Hotweels,които се топят във вода и се оцветяват?Синът ми последните 2 седмици е болен,не ходи на градина и гледа постоянно рекламите за играчки .та си поръча на дядо Коледа точно тези колички...Има сигурно 60 коли.но-о-о-о точно като тези -няма....
Благодаря предварително.Търсих с търсачката,но нищо не ми излезе като резултат newsm78
Перуника, такива колички гледах днес в Хиполенд, но не разгледах подробно какво представляват

# 799
  • София
Аз пък станах фен и на едни други игри с магнити http://www.amazon.co.uk/Mega-Brands-Magnext-Magnacase-Special/dp … 281454&sr=8-1, виждала съм в една позната, купувани от чужбина и мисля че синът ми много би се изкефил и с тоя куфар е много яко

# 800
  • София
Здравейте,искам да попитам майките на малки момченца къде се продават така рекламираните колички на Hotweels,които се топят във вода и се оцветяват?Синът ми последните 2 седмици е болен,не ходи на градина и гледа постоянно рекламите за играчки .та си поръча на дядо Коледа точно тези колички...Има сигурно 60 коли.но-о-о-о точно като тези -няма....
Благодаря предварително.Търсих с търсачката,но нищо не ми излезе като резултат newsm78
Ето ги, Перуника, http://www.toytown.eu//?toy=10.4.1520

# 801
Всички аморета дишат нашето е долче ноте.

# 802
Всички аморета дишат нашето е долче ноте.
Би ли ми казала какво друго прави, моля?
Четох една стара тема от архива за сравняване на бейби борн и аморетата, но не ми е достатъчно Simple Smile

# 803
  • Пловдив
И аз днес купих мечтания робот Робосапиен  Grinning
И ние имаме в списъка бакугани, но ги иска с нещо, което ги изтрелвало Laughing
Имам да купувам още  далекоглед, бинокъл и уоки токи, но днес много бързах и грабнах само робота да не вземе да свърши  Mr. Green
От джъмбо ли го взехте? Гледах го доста време там, на много по-ниска цена 119лв и доста се чудих
Да от Джъмбо, сега гледам че го има и в коледния каталог на Хиполенд за 129лв Peace

# 804
  • София / Пловдив
Я дайте акъл, за дете на 6,5 години - бебе Аморе или Анабел? .... Анабел диша ли?

Не, Анабел не диша. Но има повече функции от Аморето, поне според това, което изчетох в последните няколко седмици. И още един плюс - не ака и не пишка, т.е. няма консумативи /каши и памперси/  Laughing Анабел се храни с вода и то малко, колкото да може после да плаче със сълзи.
И аз дълго време се чудех коя да взема, но след като две приятелки, които вече са купили Аморе-то на децата си се оплакаха, че са дали разни дефекти, се спряхме на Анабел.

# 805
  • София
Някой може ли да ми подскаже откъде да купя кукли за театър,такива ,които се слагат на пръстите?Трябва ми Червената шапчица.

# 806
  • София
Аз пък станах фен и на едни други игри с магнити http://www.amazon.co.uk/Mega-Brands-Magnext-Magnacase-Special/dp … 281454&sr=8-1, виждала съм в една позната, купувани от чужбина и мисля че синът ми много би се изкефил и с тоя куфар е много яко

Има я същата и в Toy Town за 65 лв.(намалена от 110)

# 807
Я дайте акъл, за дете на 6,5 години - бебе Аморе или Анабел? .... Анабел диша ли?

Не, Анабел не диша. Но има повече функции от Аморето, поне според това, което изчетох в последните няколко седмици. И още един плюс - не ака и не пишка, т.е. няма консумативи /каши и памперси/  Laughing Анабел се храни с вода и то малко, колкото да може после да плаче със сълзи.
И аз дълго време се чудех коя да взема, но след като две приятелки, които вече са купили Аморе-то на децата си се оплакаха, че са дали разни дефекти, се спряхме на Анабел.
И аз четох в темата от архива за дефекти... но Мая е категорична, че за едно бебе-кукла е по-важно да диша, а не да плаче. Rolling Eyes Иначе хареса Анабел-негърче, но иска да диша куклата. Почти е кандисала да не пишка и ака, та и Аморе да взема, няма да го храним много-много; в предната тема четох, че успешно го хранели с нишесте+вода, за акането - като една модерна майка, ще заложи на ЕБХ Mr. Green
Чудя се още, де. Знам, че и на двете ще се радва.
Обмислих и бебето от Вега тойс, но се опасявам да не издава по-силни звуци при движения (бидейки по-евтино). Някой ако го е взел, ще се радвам да каже.

# 808
Някой може ли да ми подскаже откъде да купя кукли за театър,такива ,които се слагат на пръстите?Трябва ми Червената шапчица.

Такива кукли има в магазина на фирма "Катина" на ул. Хр. Смирненски 74-76 близо до Семинарията. Има и сцена Театър . . http://katinatoys.com/catalog/index.php?cPath=36&osCsid=b5aa … 5e7b744444413e62e

# 809

Аз видях комплект- червената шапчица, вълка и ловеца мисля, в Джъмбо, за около 5 лв, но не са много големи, с гумени  глави и тяло от плат. Добре изглеждаха като визия, но зависи какви точно търсиш.
Имаше и единични опаковки, както и на други герои.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 09:20 от alexova

Общи условия

Активация на акаунт