Време ли е за коледните подаръци?

• 59 409
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Карлово
Някой виждал ли е кукленият театър в Метро ? Да знам, заслужава ли си да ходя до там  Rolling Eyes !
Миналата Коледа го получи детето /9години/. Ами, очаквах повече да играят с него. Куклите са само 4. Ние си имахме още 6-7. Не знам може би трябваше аз да отделя повече време да ги запаля по представленията. Може би ако измасторя някоя принцеса......... вакнцията ще се възобнови интереса на децата към театъра. newsm78

# 1 021
Купих калейдоскопи от Ориндж. Един за мама и един за малката. Коледна фея, много ти благодаря за инфото!   bouquet

хубави ли са? колко струваха?

в магазин Дървената къща има много красиви калейдоскопи, на различни теми.

# 1 022
Кулен театър имахме в детската градина, вижда ми се подходяща за там играчка, защото са повече деца

# 1 023
  • София
Купих калейдоскопи от Ориндж. Един за мама и един за малката. Коледна фея, много ти благодаря за инфото!   bouquet

в магазин Дървената къща има много красиви калейдоскопи, на различни теми.

това къде е? Simple Smile

# 1 024
Знам, че във всеки град има, и Варна и Добрич и СФ, но не знам адреса в СФ
трябва да потърся в гугъл, или някой ако знае да пише.
така се казва магазин за играчки Дървената къща.

# 1 025

Единият беше 17 и нещо, другият, малко по-малък - 16 и нещо. Специално тези двата, които взех бяха с по една прозрачна пръчица, която се слага накрая, перпендикулярно на основното тяло и вътре по спирала се изсипват едни брокатени частички. Някой разбра ли ме въобще?  Laughing Имаше и по-обикновени, съответно по-евтини модели, но тези по-ми харесаха. Те функционират и без съответната пръчица и тогава това, което се вижда е същото като при другите модели.

# 1 026
  • София
Момичета, дали се продава някъде само залъгалка за Аморе долче ноте? Търся и дрешки за Аморето, но на по-нормални цени? В Джъмбо има ли дрешки?

# 1 027
  • София / Пловдив
Аз не знам за Аморето изобщо има ли внос на дрешки  newsm78 Май до сега съм виждала само каши и памперси.
Можеш да пробваш от другите модели бебета дали стават. Но цените им пак са безумни  Crazy по - евтино излиза да купуваш бебешки дрешки за новородени.

# 1 028
  • София
В Илиянци има дрешки за Baby born. Не са точно като оригиналните, но цената им е 9лв. Не зная, обаче дали стават за Аморето.

# 1 029
  • До хладилника, който обичам
Момичета, дали се продава някъде само залъгалка за Аморе долче ноте? Търся и дрешки за Аморето, но на по-нормални цени? В Джъмбо има ли дрешки?
По-назад писах, че има залъгалки за бейби Борн/анабел, те няма ли да станат? За Малко пони взимах от тях и паснаха точно. Комплект от 2 - 9,80 лв. В Хиполенд по-рано имаше дрехи за кукла-бебе - не оригинални бейби Борн, а по-прости, по 5-7 лв. Те стават стандартно за кукли 38043 см, все пак няма нужда да пише на етикета за коя точно кукла е, я.
Или от магазини с бебешки дрехи - дрехи за недоносени бебенца стават на кукли-бебета.

# 1 030
Момичета, някоя поръчвала ли е този звяр  ?
Имам питане.Звънях, но не ми вдигат.
Та, това чудо с батерии ли е или със зарядно?
Благодаря ви предварително.

# 1 031
Лил, мисля, че е с батерии, но не съм съвсем сигурна. Нашият батко беше харесал подобен робот, но с баща му го разубедихме, у дома секцията е пълна с подобни играчки, които само събират прах.
Малена, благодаря за линка с френските играчки. Много ще бъда благодарна ако някоя майка знае къде се намира фирменият магазин в София, защото аз не можах да го намеря с търсачката, открих само някои играчки, предлагани от фирмата. Помолихме близки в чужбина да потърсят тази http://www.tickety-boo.co.uk/acatalog/LTVPO15-BILLY-BEE-FAIRYLarg.jpg и тази http://www.tickety-boo.co.uk/acatalog/Sweetpea_Fairy_Doll.html#a1008 кукла, но за всеки случай сме се подсигурили с още две кукли-феи Grinning  Батко и ( 10 години ) иска кънки за лед и освен тях нямам идея какво друго би го зарадвало. С баща му сме му взели няколко дребосъчести неща, защото кънките ще са от баба и дядо, но ще се радвам ако споделите и вашите идеи и желанията на вашите деца.

# 1 032
Лил, мисля, че е с батерии, но не съм съвсем сигурна. Нашият батко беше харесал подобен робот, но с баща му го разубедихме, у дома секцията е пълна с подобни играчки, които само събират прах.
Ох, ще изтерясам вече от тези реклами. Confused
И аз се опитвам да го убеждавам, но той твърди, че щом е от Дядо Коледа, значи може да си поиска каквото му харесва.
Сега е на 8, догодина може би вече няма да вярва във вълшебните възможности на стареца и не ми се ще да го разочароваме.
Но този динозавър е доста голям и най-вероятно батериите му няма да издържат дълго време.  Rolling Eyes

# 1 033

някой виждал ли е тази кухня?

....
оказа се че е ниска

Аз я имам вкъщи, доста е ниска, детето трябва да е на колене за да си играе с нея;)иначе е хубава;)

# 1 034
Лил, ти най-добре си познаваш детето. Аз бих рискувала с нещо по-полезно и развиващо въображението на неговата възраст, ще кажа, че така е преценил дядо Коледа, може пък да му хареса Hug

Общи условия

Активация на акаунт