ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 499
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
 Joy Joy  е може и петичка да видим и малко от кръстчето му

# 181
Малиии ма тя кака Сергин тройна бре ooooh! Господи...ей няма справедливост на тоя свят, някой умират от глад за да си хванат мъж, а други...
А на тая девойка и завиждам само заради въздуха който диша около него Crazy Mr. Green

# 182
Чили не че те подстрекавам ама ако можеш звъни,ако  не успеееш ще пробам пак да пиша писмо  smile3523.Ако ли не Инди е права ще се задоволим и с новите персони.

# 183
Малиии ма тя кака Сергин тройна бре ooooh! Господи...ей няма справедливост на тоя свят, някой умират от глад за да си хванат мъж, а други...
А на тая девойка и завиждам само заради въздуха който диша около него Crazy Mr. Green

Joy   Ама и на Бронзовия - завалията му завиждам на мотивацията  newsm78

# 184
  • при най-добрия мъж...

Joy   Ама и на Бронзовия - завалията му завиждам на мотивацията  newsm78

Верно doh той може да е заработвал безплатен сценарий. Joy

Ще взема да ударя някоя ракия в повече и да звънна.На турски хич няма да се оправя,ама на английски ще се разберем.

# 185
  • Plovdiv

НАЙ-СИЛНИТЕ МОМЕНТИ ЗА МЕН !      СЪБРАХ ГИ В ЕДНА СНИМКА!
/Ако желаете , мога да ги пусна поотделно и увеличени!/

# 186
 Velesa благодаря, запазих снимката, но нямам спомен от къде е....а и не бях много сигурна. Знам само, че кака ви Сергин е много оправна от млада, на 23 години е дошла отнякъде си в Истамбул, на 26 е спретнала компанията си, през 1998 г. са се запознали, а на следващата са се оженили.  Така че за 10-годишен брак няма как да си имат по-възрастно дете....А на снимката виждам как каката се разполага на дивана,  а нашето момче е свила на стола и го препитва.....ма как да не ти дожалее за него  Tired #Cussing out

# 187
Мар -томова на първата снимка ,ако ме погледне така на живо ще забравя за семеиния живот Joy Joy Joy #ShockedНо засега ще изчакам Инди да се свърже  Joy Joy Joy

# 188
 smile3521 smile3521 smile3521 newsm03   
И аз чакам някой да го открехне ,че има и друг живот

# 189
  • София
Thinking още малко ми трябва и ще се обадя аз ThinkingОт служебния...ама на английски дали ще ме разберат newsm78 Мога да се направя на луда ида потърся някоя фирма колко му е Mr. Green

Мацки от толкоза гледане....открих малко гола плът и в 22 серия, таман като отиваше при пребитото фалшименто да я пита дали е Езо или не. Сяда в леглото....и е само по организъм Peace Глеадайте....и никакви висящи кожи не се виждат Peace

уби ме бе, жена smile3532 smile3532 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
връщаш си го за снощи smile3532 smile3532 smile3532

сещам се за тоз момент от 22 серия, и аз плакнах очи кат за последно newsm03

оня черниячкия, от тимуровската команда на Али и Есмер, нещо ми се види съмняга, какво се цъклеше към експлозивите, иначе лови окото Thinking

кака Ни Wink на таз снимка в профил у главата ми мяза на Ниран, ама от врата надоле #Shocked
майко мила:shocked!: doh
да не го е газил валяк Сарухан, а пък Бронзовия е направо за Оскар по саможертва bishop bishop
мацката на снимката едва ли е дъщеря му, нали са женени от 10г, не може да е тя Wink

Момеча, страхотни снимки, мерсаж  bouquet
аз вчерашната серия не мога да спра да я гледам, но на турски, че  с туй Езел ме растройват, пък и сцената на покрива в турския вариант е по-дълга Weary Weary
узкукуригах съвсем вече newsm57 newsm57 newsm57

Мар Томова, първата му снимка е страхотна,  1dating 1dating  Kissing Heart Two Hearts

# 190
Жални е ,ама май ще бие ме отбой ,че ако вземем да разлютим какаСевгин горкони. newsm43

# 191
  • Plovdiv

Е, И АЗ ЗНАМ НЕЩИЧКО ЗА ...ДРУГИЯ ЖИВОТ!

# 192
  • при най-добрия мъж...
След тоя поглед забравям живота си до момента #Silly

# 193
Стига  не издържам моляте не ни измъчвай, ще ми спре сърцето cryГалче и аз споделям мнението ти за приликата на кака с Ниран.                                                                                                         

# 194
Може ли и от мен една снимчица

Общи условия

Активация на акаунт