ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
 Нещо не успях...но не е по-голяма от тази на mar_tomowa...явно съм допуснала грешка  Thinking. Някой да ме светне,  please ooooh!

# 166
Е, някой ако иска и по телефона може да му се обади. Няма да се разкарваме напразно, ако не е истина. А тази снимка с огъня е от началото на сериала. Когато с Шереф бягаха от някаква тайна болнична стая, след кървавата сватба.

Изкушавам се да се жертвам да взема да звънна - ама ако вдигне какичка, да   ме помните с добро и да знаете,че  не обичам карамфили !  Sad

Ако вдигне той ... товарете Титаник,ще имаме пристанище  Crazy

# 167
Ако знаех турски щях да се обадя от скрит номер,за да не ми се смеят и кучетата след това

# 168
Това е снимката, която mamitaBG е искала да публикува.

mamitaBG, надявам се, не се сърдиш, че пуснах снимката. Сега като ти погледнах поста, виждам че при теб не се е поучило, защото си сложила ето такива скоби {}, а е трябвало да сложиш тези[]

# 169
Е, то бива, то може, но това е прекалено! Трябва да му се помогне, да му отворим очите! Mr. Green

# 170
 HugОт кога чаках тоз ден!1000 благодарности на Мат-Томова  bouquet  bouquet  bouquet Hugкато гледам до кога си седяла снощи та да ми уйдисваш  bouquetНо си качила Алинчето както ти я бях описама.А следващата снимка на Есмерито направо ми разби сърцето :25радвмсе на хубавото настроение и в нашта тема

# 171
  • Plovdiv
Velesa , mamitaBG  
Браво , момичета! Снимката наистина е чудесна!
   newsm81

# 172
По повот адреса на Саруханчо аз пуснах мухата Peace и споделих че пробвах да пиша! Но някоя от вас е дала по умно предложение от името  на форума! Само дано кака НИ да не получи удар Mr. Green

# 173
Велеса това да не е дъщерята на на Есмер и кака НИ newsm78 Joy Joy

# 174
Ами нямам идея. Тази снимка е предоставена от mamitaBG, та евентуално, тя може да има повече информация. На мен не ми се вярва де, защото момичето изглежда доста големичко, но знае ли човек. Ако сега Сарухан е на 39, а се е оженил, когато е бил около 20, нищо чудно. Все пак го съжалявам това момиче, като гледам колко е отегчено.

# 175
Явно доброто настроение е от вчерашната сериика newsm44 да си призная без бои И аз забелязах онуй хубавото момче дето ошамари Ниран,тез бадемови очи  smile3556

# 176
Може да е отекчена от любов newsm78

# 177
Аз хвърлих деликатно едно око на един пак тъмничък с по - дълга коса,ама от бандата на Есмер и Али,нооо ...това само ако не се вредя за първата опция ,ей така колкото да не се връщам без нищо   Sunglasses

# 178
 Thinking още малко ми трябва и ще се обадя аз ThinkingОт служебния...ама на английски дали ще ме разберат newsm78 Мога да се направя на луда ида потърся някоя фирма колко му е Mr. Green

Мацки от толкоза гледане....открих малко гола плът и в 22 серия, таман като отиваше при пребитото фалшименто да я пита дали е Езо или не. Сяда в леглото....и е само по организъм Peace Глеадайте....и никакви висящи кожи не се виждат Peace

# 179
  • при най-добрия мъж...
В някое от интервютата казваше,че е се е оженил за Сергин когато е снимал Aynalı Tahir през 1998г.,така че девойката сигурно не му е дъщеря.Но семейната идилия е убийствена-и двамата четат сценарии.

И новия патриот,и агента си ги бива.Може да ги включим в плана докато си изчакваме реда при титуляра.Ей,така да не ни е тегаво Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт