ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
 Мар_Томова, какви хубави снимки   bouquet  bouquet  bouquet

# 496
Преди от бързане забравих.Добре дошла на lina1313 от вчера.MIMATA67,добре,че са те зарибили.Няма да съжаляваш.Филма е страхотен.Аз лично го поставям веднага след 1001 нощи.

# 497
  • при най-добрия мъж...
Не знам дали някой е направил превод на текста с адреса, ама май се говори как е свалял килограми...да не би да е адрес на фитнес или спа център  Thinking

Нямам речник сега под ръка,но се говори едно и също за семейсвото му.А адреса е на някакъв естетически център,но негов или на сестра му не разбрах.

# 498
Николета,моля те преведи адреса и с Гугъл земя ще му намерим къщата.

# 499
Ами да ходим на СПА ,може да го сгащим там Twisted Evil

# 500
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 501
  • София
Големи забавления в тая тема! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като наваксам със сериите ще се включа! Heart Eyes Че едни мои видни съфорумки ми метнаха въдичката да гледам и тоя сериал, и аз като палаво рибенце захапах кукичката! Party Party Party

MIMATA67, ДОБРЕ ДОШЛА, СКЪПА!
Постой , погледай , ослушай се , и ако ти хареса, остани!

на такава покана, може ли да се устои Wink
MIMATA67, добре дошла  bouquet
nikoleta_11 , изкушавам се да се пробвам с турския, само дето от дребосъците много време не остава, пък и се стряскам от доводите че е труден език, но ще мисля, и без това езиците ми се отдават, пък и изкушението е голямо, няма само мекици да се маат hahaha hahaha
лИбоФта иска жертви Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 502
  • София
А кой беше споменал,че стъкларя е българина?

# 503
  • при най-добрия мъж...
И в крайна сметка какъв е стъкларя?

# 504
  • София
На мен добричък ми изглежда, ама знае ли се? И защо и на шефа на Али и Синан и на българина дават само ръката с часовник, да не се окажат един и същ човек?

# 505
ББ Стъкларя е човек на българина. Шереф е жив, май се скътава някъде, за да може Есмер да е на неговото място.

# 506
ББ Стъкларя е баш шефа дори и на българина.Ще стане ясно в предпоследния кадър на финалната серия
Търсих страницата с адреса,нещо не мога да я намеря,в началото го видях,а сега доста време преравям и не я намирам.

# 507
На 32 стр.

# 508
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Стъкларя е българин и е БАШ БИГ БОСА Той е дегизиран лисугер , та и българина му трепери  #Crazy #Crazy #Crazy

# 509
boje boje kakvi raboti stavat dnes opredeleno be6e interesna seriq ,taka se smqh kato go nakara na6iq razboinik da sleze alito  posle pak mi stana malko jal ama si vikam v kraq na krai6tata nqma da im sveti denono6tno q, taq miran i tq stara lisica kak si premal4a parviq pat kato q pita na6iq balgarin za da6terq si i sega kak 6e otarve kojata kato mu kaje 4e q e namerila ujkim ujkim segaр pfuuuu stra6na e  znachi tc tc tc tc ......  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт