ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 457
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • София
абе комшиите добре са ни представили-все българите са в дъното на най-мафиотските и щурави работи Sick Sick
що не го беха писали Руснака, сърбина или Албанеца, ми българина #Crazy

# 511
 Тъй ли, ам4и кат е такав голям шеф,  що бяха го пребили и Ашраф го измъчваше/с кръста/ в предните серии Thinking newsm78

# 512
  • София
Тъй ли, ам4и кат е такав голям шеф,  що бяха го пребили и Ашраф го измъчваше/с кръста/ в предните серии Thinking newsm78

ми то никой не знае, даже и Ашраф Rolling Eyes

добре съм го прекръстила hahaha hahaha
всъщност е Афшар Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:04 от galia2007

# 513
А кой беше споменал,че стъкларя е българина?
ne, не е

# 514
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Имам некви подозрения, че може да изрежат сериозно 46 серия  newsm78 newsm78 newsm78
Като гледам как са я изрезали в ютуба незнам ....дано да се лъжа щото иначе много ще се изпусне.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 515
  • София
zizu_70 , има ги в Ю-туба липсващите части-под името миссинг партс 46, и аз бая си блъсках главата докат ги открия, защо аджеба липсват отделни части #Crazy
Дано не ги изрежат наште, че са ключови моменти #Cussing out #Cussing out

# 516
В текста преди  адреса пише повече за сестра му Аслъ,че баща му е шампион по танци и че е турчин роден в  Солун.След адреса пише ,че Сарухан 1 година е отслабвал за този сериал с 10 кг.За съжаление трябва и аз да взема речник и то с граматика,защото когато го слушаш езика разбираш поне наполовина но за да го прочетеш ти трябва и граматика.Говоримо е едно,а да четеш и пишеш на турски си е доста трудничко ако не си учил при професионалисти.Съжалявам,че не съм полезна.Ще разровя речника утре ако ми остане време.Адреса обаче не е адресът на който живее.Мисля,че звучи като реклама за нещо,но не съм сигурна.
Гюзели /пиша го по нашему,че по лесно/ е за разхубавяване,май наистина е естетически център.

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:13 от nikoleta_11

# 517
zizu_70 , има ги в Ю-туба липсващите части-под името миссинг партс 46, и аз бая си блъсках главата докат ги открия, защо аджеба липсват отделни части #Crazy
Дано не ги изрежат наште, че са ключови моменти #Cussing out #Cussing out
Знам, намерих ги отдавна нищо,  че бая се изпотих, но да не би наште от НОВА да ги изрежат, че нали се сещаш кво става....кой не е гледал има да се блещи..... #Crazy #Crazy #Crazy

# 518
Имам некви подозрения, че може да изрежат сериозно 46 серия  newsm78 newsm78 newsm78
Като гледам как са я изрезали в ютуба незнам ....дано да се лъжа щото иначе много ще се изпусне.  #Crazy #Crazy #Crazy

Какво толкова има в 46 серия че да го изрязват?!
Есмер да не прави стриптийз #Crazy Акое така казвайте отсега да залагам взривовете Joy

# 519
  • София
ако е отслабвал 1 година, добре, то затова няма увиснали меса Joy Joy Joy Joy
а преди бяхме чели че за месец е свалил 10кг Laughing Laughing

аз сега друго се чудя-нали Айлин каза на ниран че е осиновена на 8г, пък сега есмер чете в досието й че е осиновена на 6г. newsm78
и друго-как толкоз време си викаха Айлин и Синан, пък сега от раз минаха на Есмер и Езел, то ясно че много са се чакали и мечтали един за друг, но от опит знам колко е трудно като свикнеш с едно име да казваш на някого, да превключиш на другото-винаги стават грешки-автоматични-най-малкото защото толкоз време си го наричал така newsm78

Есмер да не прави стриптийз #Crazy Акое така казвайте отсега да залагам взривовете Joy

де да имаше hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
гладна кокошка Есмеров стриптийз сънува Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

има разни обяснения и изяснения между нашите убавци, които са многос романтични и ключови, дано не ги батисат

# 520

За съжаление не е тва !!!! hahaha hahaha hahaha Еййййй, де да правеше стриптийз.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  немаше да остане тайна всички отдавна щяха да са запознати.  Joy Joy Joy

# 521

S.H.E център за красота
Телефон: 0212 352 34 84
Адрес: Akatlar Mah.Nispetiye Cad.Kervan Apt.No: 17 / Б Etiler / BESIKTAS İSTANBUL

Това е буквалния превод.Работата свърши преводача,не аз.
След направена оферта за филма в този център е отслабнал с 10 кг за две седмици.Извинявам се,че по-горе написах една година.

Последна редакция: пн, 26 окт 2009, 23:24 от nikoleta_11

# 522
Галке, ти как знаеш за имената от собствен опит....да не си почнала да викаш на мъжо ЕСМЕР та ти е трудно?  Thinking Thinking Joy Joy

# 523
  • София
Галке, ти как знаеш за имената от собствен опит....да не си почнала да викаш на мъжо ЕСМЕР та ти е трудно?  Thinking Thinking Joy Joy

мани, мани това остава и ще разпъвам палатка на некоя пресечка на Симеон, нали Интифада там беше съзряла онзи двойник hahaha hahaha
професия ми е Wink
а сега ти пусна мухата за чорапогащника под пижамата май на Езелито и сега стоя и се кьоравя да я фанем и аз, ма нищичко не скивам, страшен дедектив си newsm20 ашколсун

аааа, Есмерсито е с нова къща, това е друга, онази беше с френските прозорци Sunglasses
сега като смятам досега поне 4 апартамента е сменил Баровеца Sunglasses

# 524
Галке, ти как знаеш за имената от собствен опит....да не си почнала да викаш на мъжо ЕСМЕР та ти е трудно?  Thinking Thinking Joy Joy

мани, мани това остава и ще разпъвам палатка на некоя пресечка на Симеон, нали Интифада там беше съзряла онзи двойник hahaha hahaha
професия ми е Wink
а сега ти пусна мухата за чорапогащника под пижамата май на Езелито и сега стоя и се кьоравя да я фанем и аз, ма нищичко не скивам, страшен дедектив си newsm20 ашколсун
Радвам се ,че имаш чувство за хумор!!!!  bouquet  bouquet Дзвери се там кога бъркаха у гардероба да се обличат и ще видиш, че съм права!!! hahaha hahaha hahaha Па и да збъркаш с името ...спокс аз моя си ги обличам па още си живеем в нас!!!Нема страшно ние сме зад тебе!!! Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт