ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 436
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • 221B Baker Street
Добро утро,мацки   bouquet

Снощи май доста сте се позабавлявали  Twisted Evil

# 556
  • Варна и...духом на Босфора
Големи забавления в тая тема! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като наваксам със сериите ще се включа! Heart Eyes Че едни мои видни съфорумки ми метнаха въдичката да гледам и тоя сериал, и аз като палаво рибенце захапах кукичката! Party Party Party

MIMATA67, ДОБРЕ ДОШЛА, СКЪПА!
Постой , погледай , ослушай се , и ако ти хареса, остани!
Добро утро,Есмерки Мацуранови! Отново прекрасно и слънчево настроение в нашата темичка! Hug Heart EyesМимата 67- Добре дошла ,геджеманке и при Синанките! Laughing То първо сме Геджеманки,де PeaceМимче ти кат се завърна скоро от Стамбула,белки не съзря ли поне някой лакът или бицепс от Саруханчо Оргазмения,примерно като минавахте край Долмабахчето,джанъм? Mr. Green Николетче,и аз го уча тоз пусти турски,бе нали успях миналия месец да сътворя около 25 изречения на кръст в Ташхан и на Египетския ,че пусти падежи и окончания -чок зор,къзлар! ooooh!Ама трябва да се учи,нали ще нападаме! Mr. Green Mr. Green Ама кака като ни види ще вика -Българина за помощ! Laughing Laughing

на такава покана, може ли да се устои Wink
MIMATA67, добре дошла  bouquet
nikoleta_11 , изкушавам се да се пробвам с турския, само дето от дребосъците много време не остава, пък и се стряскам от доводите че е труден език, но ще мисля, и без това езиците ми се отдават, пък и изкушението е голямо, няма само мекици да се маат hahaha hahaha
лИбоФта иска жертви Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 557
  • Варна и...духом на Босфора
 BlushТюю,поста ми замяза малко на пате в кълчища! Ета една супер оферта за кака Сергин! Миналата седмица в квартал Байрампаша в Истанбул отвори врати гигантски аквариум-ТюркуаЗоо, площта му е 8000 кв.м-ша стигне за кака. Пет тигрови акули дълги 2,5 метра в специален отсек на водния център очакват смели гмуркачи да влязат при тях! Входа е 25 лири. Така ,че Есмерки това ни е спасението- кръвожадна тигрова акула за кака Сергин! Joy Joy Mr. Green Laughing

# 558
Добро утро и от мен момичета! Гледам, пак имаме страхотна закуска. Даже ние да сме несериозни по отношение на яденето, Анубис няма да ни остави да си развалим саруханоугодните фигури.

Indira, момчето може да няма блясък в очите, но виж мацката как се е хилнала. Де да бях на нейно място и за блясъка щях да се погрижа.

anna mari miller , много хубави снимки. Опитах се да ти пиша на лични, но кутията ти е пълна. Искам да те питам нещо.

redemi, само акулите да не избягат като я зърнат във водолазен костюм.

# 559
  • при най-добрия мъж...
И аз да бях на снимката,пак така щях да се нахиля.
Ама после нямаше да могат да ме отлепят от него. Heart Eyes kiss

# 560
  • 221B Baker Street
Вижте най-новата мода  Twisted Evil

# 561
  • 221B Baker Street
Малко мускули  Mr. Green

# 562
anubhis , това с роклята на Жизел е много яко. Аз предлагам, тези, които не искат да ядат мекици, да си барнат по една такава рокля. Бас хващам, че Саруханчо няма да устои, а каката направо не я мисля. Да ходи да се мята при акулите. Само да не прелее аквариума, че много ще им станат наводненията в Истанбул.

# 563
  • Plovdiv
ДОРБРО УТРО И ДОБЪР ДЕН !  Hug Hug Hug
От вчера нямах достъп до форума , нямам представа защо .  Луда работа !
Наложи се да викам отряда за бързо реагиране на Сарухан!

Но старите хора са казали "Всяко зло за добро!
Разбрах, че много ми липсавате момичета.    bouquet  bouquet  bouquet
И познайте най-много още кой!

А АЗ МОГА ЛИ ДА ОТГОВОРЯ?

# 564
  • 221B Baker Street
А някой да има нужда от спасяване....

# 565
  • 221B Baker Street
А от малко релакс....?

# 566
  • при най-добрия мъж...
Анубис,джанъм,що супергероя ни е с отпушвалка за тоалетна?И надписа му отпред 00. Grinning

А пък рокличката със снимките не е зле,само дето след диетата много снимки ще отидат за такова ролкле.

# 567
  • 221B Baker Street
Индира,щото човека мисли за всичко...за това е супергерой  Laughing  Wink

# 568
  • Plovdiv
АНУБИС, страхотни снимки си   докопала , мила! Браво!
Повдигна ми настроението след вчерашния скапан  за мен ден! Сега
Продължавай в същия дух, пък ще ти помагам  
да докопаш бързо и истинския  супергерой!

# 569
  • 221B Baker Street
mar_tomova smile3525

Търси се жив или мъртъв...

Общи условия

Активация на акаунт