ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Аз кака Сергин съм я виждала колко е красива, но така като я гледам, освен с тухла четворка в главата, няма как да я сваля.

Тая вечер определено те е осенило вдъхновението Joy Joy Joy

# 106
  • Plovdiv

Sergin Akyaz

# 107
Велеса явно добре ни е подейства днешната серя.Всички сме в добро настроение  newsm44 newsm62.А за тухлата ще ти намериме  #2gunfire Laughingда се не мъчиш.

# 108
Е Мар_Томова те за тая снимка Ви пишех.А и фотуса на Суруханчо ми хареса,но за предпочитане е с къса косичка

# 109
Да, това вдъхновение ще е заради хубавата серия. Иначе сега я гледам кака Сергин на снимката, която е пуснала mar_tomova. Ми хубава, хубава, колко да е хубава. На мен ми прилича на Илейн от Али Макбийл, ако някой си спомня този сериал. Само се чудя, тази снимка нова ли е или стара. Кои са автентичните и килограми в момента newsm78 Да не се окаже, че вместо на диетата Сарухан, ще трябва да си ходим при Дюкан.
Хайде лека нощ от мен  smile3507

# 110
Одавна исках да ти благодаря за снимчиците ,който качваш  newsm51 newsm20

# 111
Велеса и аз забелязах ,че на някои снимки кака НИ Joy е слабичка ,а и  има снимки на Есмерчо само да му видите колко са му слаби ръчичките Thinkingжив да го оплачеш Joy

# 112
# 113
Браво  сега ще сънувам кошмари Twisted Evilвместо Есме. тук е като коледно Animal Pig

# 114
Мат томов ако можеш и ти е удобно да намериш/в което вярвам/ снимка на Айлин със черна коса е и много силно изразени сини очи много ми хареса PraynigАз не мога да  ги качвам тук  и да ги споделям с др.Есмерки.Но нека да е утре  та да се кефят и др.  bouquet

# 115
# 116
# 117
  • Plovdiv

Yeşim Büber  -  Езо     

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 02:20 от mar_tomova

# 118
mar_tomova, благодарности за снимките.Между другото и аз свалям вече три часа серията от лапачето,но май е от сайта не от интернета.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт