ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 593
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • при най-добрия мъж...
Добро утро,Кръстоноски?
Голяма веселба се е заформила снощи тука,направо ми оправихте деня,че съм на работа Hug

Кака Сергин сигурно е била и слабичка и хубава,ама сега доста е понаедряла.На последните снимки от политическата и кампания е доста едричка.
А за Алито много се смях,от както му порасна мустака и стана мъж-вече не плаче постоянно.

Момичета,никой ли не може да намери снимчица на агентите,които арестуваха Ниран?
И особено на онзи симпатичния,който я биеше.
А пък аз ще почерпя по една баклава в Истанбул Hug

# 122
  • Варна
Добро утро скъпи момичета.  newsm51 newsm51
Благодарности за хубавите снимки.  newsm20
Момичета остават още 17 серии .  Weary Какво ще правим после без Есмер . smile3518 smile3518

# 123
  • Стара Загора
запис

# 124
Благодаря за хубавите снимки.  bouquet
Кака Сергин май е левичарка, държи мишката на компа с лявата си ръка. Да се има предвид при атаката. Joy И каква властна стойка само, дано не е под чехъл нашто момче... Mr. Green
Момичета,никой ли не може да намери снимчица на агентите,които арестуваха Ниран?
И особено на онзи симпатичния,който я биеше.
А пък аз ще почерпя по една баклава в Истанбул Hug
А да ви питам този агент не е ли онзи същия от VAT, с нещо червено дето беше облечен и на когото наблегнаха, че се оглеждаше насам натам? И май Шереф знаеше, че Есмер е в дъното на VAT, предполагах че от този агент, пък може и сам да се е сетил, но вече беше доста по-убеден.

# 125
Според мен, този дето шамаросваше Ниран, беше доста по-едър от онзи с въртящите очи, който се включи към VAT.

# 126
  • Plovdiv
ДОБЪР ДЕН ! Hug Hug Hug

Голяма серия! Не помня колко пъти я гледам от вчера!
Много се развълнувах от момента, в който се разбра, че това са приятелите от детинство.
Голям човек съм и голяма лигла. Такъв рев му дръпнах в тая серия , че още малко да прелее
р.Марица. И понеже съм с вас не само за мекичките, ще споделя и вълнуващи снимки .
Специално изпълнявам желанието на ИНДИРА  

Оставете ме! Ти знаеш ли коя съм, бее ?

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 11:47 от mar_tomova

# 127
  • Plovdiv

Този симпатяга зашлеви Ниран

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 11:44 от mar_tomova

# 128
  • Plovdiv

Много добре знаем коя си! Една никаквица!

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 11:47 от mar_tomova

# 129
# 130
   Бихте ли ми казали къде да намеря сериите по напрд ?МОЛЯ ЗА ПОМОЩ, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

# 131
# 132
  • Plovdiv

Моята Езел!!!!!!

# 133
# 134

Общи условия

Активация на акаунт