ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 599
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
# 136

Открийте правилната двойка ?  Rolling Eyes  Laughing  Rolling Eyes

Добро утро на всички Есмерообожателки !!!!

# 137
# 138
# 139
  • при най-добрия мъж...
Мар Томова,много благодаря.  bouquetЧок сени севийорум ша знайш Hug
Той много хубав тоз агент CrazyНаправо да се чудиш от къде ги изкараха тия хубавци в тоя сериал newsm78
Кака Сергин има око,добър каст е направила Mr. Green

# 140
 Тя има "око" , но няма "сърце" - колко време чакаме и какво - едно голо йодирано рамо  Cry

# 141
Здравейте кръстоноски.Преди малко писах,а сега не си го намирам.Явно нещо съм сгафила на компа.Та пак - мар-томова страхотни снимки.Оправяш ми настроението за деня.А за голото рамо -само това ли реши да покаже кака Сергин,поне да беше до кръста,а то....бива ревност,ама пък чак да не дава и очите си да изплакнем.

# 142
Мари девойки не мога да спра да я гледам вчерашната серия бре Rolling Eyes
Като облъчена съм Blush

На мен повече ми харесва онзи малкия от ВАТ дето изглежда малко съмнителен Mr. Green
Някой питаше дали ще се осмелим да пишем на Сарухан... ми аз го nамерих във Фейса....ма то има над 950 луди кукувици като нас...изобщо не си направих труда да пиша...ше се загубя в морето от Loveeeeeeeeeeeeee youuuuuuuuuuuu,  Seni Sevioruuuuuuuuuuuuuuum,You'rrrrrrrrrrrrrrr amazinggg.... Joy Освен да взема да му напиша право куме та в очи...туй дето си го пишем тука...дето се вика да си дойдем на думата Joy Да знае човека че ако кака Сергин е мно'о заета може да разчита на нас, без много да се задълбочаваме с чувства и лиготии Thinking

# 143
  • при най-добрия мъж...
Чили,няма нужда от лигавщини.Направо давай по същество,ние любовта си я имаме в къщи.Той за друго ще ни трябва Joy Joy Joy

Ей,ви тука един сюрприз Mr. Green

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2248/159352650314926111701256 … aLvsSlKbIGf4v.JPG

# 144
Чили,няма нужда от лигавщини.Направо давай по същество,ние любовта си я имаме в къщи.Той за друго ще ни трябва Joy Joy Joy

Ей,ви тука един сюрприз Mr. Green

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2248/159352650314926111701256 … aLvsSlKbIGf4v.JPG

То бива хубост,бива чар ,ама толкоз чак !!!!
 Laughing  Wink

# 145
Освен да взема да му напиша право куме та в очи...туй дето си го пишем тука...дето се вика да си дойдем на думата Joy Да знае човека че ако кака Сергин е мно'о заета може да разчита на нас, без много да се задълбочаваме с чувства и лиготии Thinking

Направо вземи да му дадеш линк към темата. То и без това като слушам, на повечето герои в сериала, българският им е като втори матерен  Mr. Green , та току виж нашия левент вземе да разбере, какви ги пишем.

# 146
Направо вземи да му дадеш линк към темата. То и без това като слушам, на повечето герои в сериала, българският им е като втори матерен  Mr. Green , та току виж нашия левент вземе да разбере, какви ги пишем.

Аууу ужасен български #Crazy И най - ми е смешна Ниран....слушАм гОсподине Joy
Някой да каже какво се случва с нея с ББ, моля Hug

Ааа Велеса...и на Есмер са му махнати кадаифите от подмишниците Naughty ЗабИлязах го като го мажеха с йодасепт и се любувах на половината му бицепс Whistling

# 147
  • планетата Земя и по точно до морето
Здравейте кръстоноски ! Индира сори, ама не можах да се стърпя, да не го изтипосам в темата твоя линк, да се види по ачик  Peace Даже го увеличих  hahaha Joy
 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

Последна редакция: сб, 24 окт 2009, 14:41 от Ari888

# 148
# 149
 Мили момичета, Есмерки и Кръстоноски, привет и от мен Simple Smile И благодарности, оправихте ми настроението, че вчера доста се бях разкиснала от приликата с моя личен живот/както бях писала, ако някой е забелязал в тази еуфория Rolling Eyes Много хубави снимки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт