ИЗГУБЕНИ ГОДИНИ (Kaybolan yıllar) - тема 6

• 37 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Съжалявам за правописните грешки.Надявам се да си разбрала

# 481
 Ей, горкия Глист, ама какво го направихте, бе момичета.....ми той в такава среда е раснал, при такъв властен баща и при това все за големия му брат говори ooooh! Вижда се, че поне по отношение на Кадер се опитва да оправи нещата Thinking А тъй като от финала се разбира кое е голямото братче, не откривате ли прилика.....доста са подли и двамката  #Cussing out  ами генче  newsm78

# 482
  • Plovdiv

Кубчето на Рубик

# 483
Между другото съдбата на голямото братче и мен ме изкефи страшно много.Някакси дали защото ролите му са все такива,вече като видя Бурак на екран все ми става гадно под лъжичката.Той артиста не е виновен,ама чувствата,които оставя в повечето зрители са такива.
Мар-томова пак си с една крачка напред.Мерси.Ама джанъм защо са затворили момчето в кубче бе,искам си го свободно,нали трябва да осеменява форума,жалко че прехвърлих възрастта за раждане.

# 484
# 485
  • София
nikoleta_11 я ;много ти благодаря  bouquet  bouquet
всичко е идеално Hug
то и аз се кокоря в Ю-туба, ма като има диалози и аз мигам като плъх у брашно, понеже нищо не вдявам Rolling Eyes
въпреки че ако изгледам още некой друг сериал в оригинал, може и да почна за познайвам нещичко Wink
Между другото съдбата на голямото братче и мен ме изкефи страшно много.Някакси дали защото ролите му са все такива,вече като видя Бурак на екран все ми става гадно под лъжичката.Той артиста не е виновен,ама чувствата,които оставя в повечето зрители са такива.
Мар-томова пак си с една крачка напред.Мерси.Ама джанъм защо са затворили момчето в кубче бе,искам си го свободно,нали трябва да осеменява форума,жалко че прехвърлих възрастта за раждане.
и аз съм със същите чуства към него #2gunfire #2gunfire
затова не го съжалих че Есмер го остави на пътя, подла душичка е той #Cussing out

mar_tomova, благодаря че разведряваш обстановката с прекрасните снимки  bouquet  bouquet

# 486
# 487
Големи забавления в тая тема! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като наваксам със сериите ще се включа! Heart Eyes Че едни мои видни съфорумки ми метнаха въдичката да гледам и тоя сериал, и аз като палаво рибенце захапах кукичката! Party Party Party

# 488
# 489
Забравих да кажа одеве, че мен в днешната серия, много ме издразниха лелята и оная кукумявка, сестра му, на Авшар. Уж все роптаят срещу гадното отношение на Шереф, а сега, когато Кадер се опитва да се опълчи се свиха като мишки, та чак и се настроиха срещу нея.

# 490
 Не знам дали някой е направил превод на текста с адреса, ама май се говори как е свалял килограми...да не би да е адрес на фитнес или спа център  Thinking

# 491
galia2007,преди 20 години имахме няколко лекарски семейства в Карлово турци,от тях понаучих доста от езика,после ние се прибрахме в Дупница,а те сега си имат частни клиники в Турция.Като започна 1001 нощи си припомних езика,макар че словореда в турския е доста различен от нашия,но по принцип ако гледаш няколко месеца и си купиш речник ще започнеш да разбираш.

# 492
  • Plovdiv
Големи забавления в тая тема! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Като наваксам със сериите ще се включа! Heart Eyes Че едни мои видни съфорумки ми метнаха въдичката да гледам и тоя сериал, и аз като палаво рибенце захапах кукичката! Party Party Party

MIMATA67, ДОБРЕ ДОШЛА, СКЪПА!
Постой , погледай , ослушай се , и ако ти хареса, остани!

# 493
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Забравих да кажа одеве, че мен в днешната серия, много ме издразниха лелята и оная кукумявка, сестра му, на Авшар. Уж все роптаят срещу гадното отношение на Шереф, а сега, когато Кадер се опитва да се опълчи се свиха като мишки, та чак и се настроиха срещу нея.
Колкото и да се търсят разумни доводи за характера на Глиста то е ясно , че чеп за зеле не става от него......МИШОК!!!!!! В миналата серия като го одраска куршума почна да се прощава с другите ....Мани, отиде да МРЕ...лигльо, смотльо и тн. На Есмерсито му пробиха рамото ....па никой не разбра...Прав си е Ешреф да се държи така с него, той си знае стоката. hahaha hahaha #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out

# 494

Общи условия

Активация на акаунт