ИЗМАМНИК-СТУДИО АСЕНОВИ

• 1 375
  • 3
  •   1
Отговори
Студио Асенови не е най-добрата идея!
Ходех там 3 години,НИКОГА Йордан не ми взимаше по цените от ценоразписа! Сешоарът ми излизаше минимум 50лв ...боядисване,подстригване и сешоар ...поне 150лв! Поръчах си удължена коса от този индивид Данчо,косата беше 480лв като я платих за 100% истинска..в последствие започна да се оплита,отидох да направя рекламация,той сложи на косата някакви маски и ампулки за което ми взе още 50лв... в последствие разбрах че този данчо при който съм ходела..не знам колко пъти е решил да ме измами ...косата се оказа 80% истинска и 20% естетика...  Shocked
Отидох аз в салона да си искам парите...но уви ,даде ми само 200лв...след 2 месеца още ме разиграва за останалите пари които ми дължи...

ИЗМАМНИК!

# 1
Хубаво де,разочарована си,скъп е и те е измамил,но...
Три години,какво правиш там?Аз за да съм редовна клиентка на някой  за  три години,трябва да съм супер доволна

# 2
  • До морето...
Не ти взимаше пари по ценоразпис-това означава,че ти е взимал по-малко или повече?

# 3
Студио Асенови не е най-добрата идея!
Ходех там 3 години,НИКОГА Йордан не ми взимаше по цените от ценоразписа! Сешоарът ми излизаше минимум 50лв ...боядисване,подстригване и сешоар ...поне 150лв! Поръчах си удължена коса от този индивид Данчо,косата беше 480лв като я платих за 100% истинска..в последствие започна да се оплита,отидох да направя рекламация,той сложи на косата някакви маски и ампулки за което ми взе още 50лв... в последствие разбрах че този данчо при който съм ходела..не знам колко пъти е решил да ме измами ...косата се оказа 80% истинска и 20% естетика...  Shocked
Отидох аз в салона да си искам парите...но уви ,даде ми само 200лв...след 2 месеца още ме разиграва за останалите пари които ми дължи...

ИЗМАМНИК!

Двайсетте процента - естетика, синтетика..? Защо не се възпротиви още първия път, като видя, че взетата от теб сума не отговаря на ценоразписа и въобще къде се намира тази бръснарница Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт