кученце Боби

• 6 976
  • 37
  •   1
Отговори
Здравейте.Моята дъщеря от няколко дена ме моли да и купим кученце Боби - това което го рекламират по детските канали.Това което знам за него е че има няколко свирки към него и съответно изпълнява команди на всяка от тях и цената му е 69,90лв.Моля да споделите тези от вас които сте го купили на дечицата си заслужава ли си , доволни ли са децата ви и изобщо дали отговаря на направената му реклама или не

# 1
  • София
записвам се да следя отзивите,заинтригувана съм Simple Smile

# 2
И аз съм в графата запис,
Моят синковец и той мераклия за Боби, нищо че вече си имаме вкъщи един и то реве без свирка  Joy
Гледах по нет-магазините, но нищо повече от това, което вие вече знаете, цената и клипчето, което се върти по телевизията.

# 3
Явно това кученце не е от най-купуваното,след като не се намери поне един отзив за него Laughing

# 4
  • София
Отзив нямам и моя синковец го иска. Видях го в Метро за 59 лв.

# 5
В Хиполенд е на 59,90 лв. Присъствах на демонстрация........... Ми незнам. Прави си командите, както рекламират, но не съм сигурна, че ще го купя. И моите го искат.

# 6
И моята щерка го иска този Боби, записвам се да следя темата.

# 7
А някъде в нета срещали ли сте го,че понякога се намира по евтин вариант.Моите и двамат го искат Mr. Green

# 8
Няма по евтин варянт в нета
Ако някои го пусне по евтино, вносителите няма да му дават стока повече

# 9
Имаме го от 1-2 седмици,много е забавно.Баткото върви пред него и му свири ,а малката го подритва да върви Mr. GreenЗа мен е много забавно PeaceПитайте ако нещо конкретно Ви интересува  Peace

# 10
Мен ме интересуват размерите,и отдолу лапичките от какъв материал са,може ли да се "разхожда " на вън. Wink

# 11
В магазин Аргос го има,но е без кокала-48лв,казаха,че редовно получават такива или подобни играчки,та и аз дебна за това куче Боби,сина ми ме е побъркал Mr. Green

# 12
Лапичките са от пластмаса и лесно се пързаля/върви/.Като размери самото кученце приблизително 30/30/15см. в най-широките части Peace

# 13
  • София
Присъствах на демонстрацията в магазин Хиполенд и според мен не си струва парите. Скърца като върви и продавачката трябваше да свири по няколко пъти, за да отговори на командите.

# 14
Привет!
Вчера го купихме и е страхотна зарибявка. Прави си всичко , т.е. ходи, лае, радва се, мърда уши и тн.  Дъщеря ми е станала в 6,30 да му свирка. От Метро излезе 59 лв. и още 10-ина за батериите. Не съжалявам, че го купих, а по принцип съм предубедена към рекламте!

Общи условия

Активация на акаунт