Аз ли искам много или той нищо не прави?

• 6 037
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
Дали искаш много????  Shocked  Миличка никой мъж / ама наистина НИКОЙ / не заслужава такива емоции!! На който не му понася - да се изнася! Той не ти обръща внимание докато си бременна, а какво остава през останалото време. Този мъж е неполезен не само за теб, а и за децата ти. Я си помисли какъв пример е ?!?! Ако детето ти е момче, така ще се държи и то с теб след време - мама = слугиня и с жена си така ще се държи. Ако е момиче - "така е редно да се държат с мен, щом татко така се отнася с мама" ЛЕЛЕ  #Crazy !!!! Бегай бързо! В крайна сметка нито си самотна майка, нито имаш спътник до себеси! Ти знаеш ли си статута въобще?!?!  Спри да го заплашваш! Той вече е свикнал с фразата " напускам те" и му е все тая - знае ,че са само думи. Стига разговори - време е за действие. Пък и помисли си какво точно ще се промени, ако го няма а? Ще чистиш сама? Ше се оправяш с децата сама? Няма да има кой да те изслушва? Ще пазаруваш и мъкнеш бяла техника сама? Е то май и сега е така. А за психиката на детето не се бой! Почети литература - там пише как да се съобщи на детето по най-безболезнен начин. Пък и не си единствена. Само помни едно - ако не искаш детето да те държи отговорна за разпадането на семейството, не говори нищо лошо за баща му - все пак проблема е между теб и мъжа ти , а не между детето и бащата. Трябва да го увериш, че за него нещата не са кой знае колко променени - има си мама, има си татко и двамата го обичат до полуда. Ще се справиш! Бъди силна! Peace

# 16
А бил ли е някога друг?

Разбирам, че ти е писнало, но ми е интересно как и кога се е превърнал в това, което е.

Ако има нещо, което да обичаш в него и да ви свързва, постарай се да го накараш да поеме задълженията си в къщи. Просто направи един списък и раздели задълженията наполовина. И мърмори до припадък, докато не свърши това, което трябва.

Но проблемът не е само в домакинството. Той защо не те жали? Защо не мисли за теб и как се стигна до тук? Това са отговори, които сама трябва да си дадеш, за да си наясно дали е възможна промяна.

И нещо имам чувството, че само му мяукаш насреща. Какво значи - говорим, какво значи мълча си. Ами покажи колко си ядосана, покажи колко невъзможно е това положение за теб.

И последно - повярвай ми, докато си бременна и после в ранния бебешки период на второто дете - не те съветвам да го напускаш. Причините са много и все практични, сигурна съм, че няма смисъл да ти ги изброявам. Ако решиш, че този човек няма оправия, изчакай до момента, който е удобен за теб да започнеш нов живот. Все пак не е нужно да обираш всички негативи от една съсипана връзка.

# 17
Лелеее... Ужас направо!!   Пиши дали има някакво развитие.
Милата...  аз не бих търпяла подобно отношение дори 1 седмица.  Дори и да съм бременна, особено пък с болки и контракции.
По-добре сама и на спокойствие да си изкарам бременността, отколкото да търпя някакъв мухльо, че да му вдигам чиниите, да му пера и т.н.  Пълен нещастник е този мъж, извинявам се за думите, но е така.
Майка му прекалено много го е глезила и го е повредила за цял живот. Имам 1-2 познати така, майките им супер контролиращи и до 25-тата година са им правили всичко - купували са им чорапите и бръсначките, перляли са им, чистили са им, и после те свикват, че цял живот ще е така. Това, за съжаление, не се променя. Те така са формирани вече.
Аз на твое място бих си тръгнала веднага и бих се оправяла сама. Със сигурност ще ми е по-лесно, отколкото да го търпя и да ми сговнява настроението по цял ден. Няма нужда.

# 18
Мои познати имаха подобни проблеми, рзаводът не беше най-доброто разрешение...
 Тя обаче си намери отдушник.
Обгради се с много приятелки/с деца/. Получаваше вниманието, изслушването, разбирането от тях. Помагаха си за гледане на децата. Щом мъжът не иска да ходи някъде... първо му предлага, после...чао, отивам с приятелки, таман и детето има с кого да играе. Така ходи и на море и къде ли не.
Много тя и детето често хапваха навън, или в дома на някоя от приятелките /тя носи провизии и си сготвят/.
После в къщи:... еее, трябваше да заведа детето тук, там... нямах време да готвя... Не разбрах, че са ти мръсни дрехите...
Домакинстваше когато си иска.
  Мъжът и започна да ходи у майка си да яде, докато в един момент се усети, че така не става. Който иска да има чисти дрехи за утре, пуска пералня.
 Тя успя да се съхрани без да си съсипе нервите, благодарение на приятелки
 След 7-8 години брак той стана по-голяма домакиня от нея и никога не пропуска да каже "не цапайте, че само аз чистя тук".
 Сега имат бебе и той е по бащинство, защото остана без работа

Mr. Green

# 19
  • Варна
Обгради се с много приятелки/с деца/. Получаваше вниманието, изслушването, разбирането от тях. Помагаха си за гледане на децата. Щом мъжът не иска да ходи някъде... първо му предлага, после...чао, отивам с приятелки, таман и детето има с кого да играе. Така ходи и на море и къде ли не.
Много тя и детето често хапваха навън, или в дома на някоя от приятелките /тя носи провизии и си сготвят/.
После в къщи:... еее, трябваше да заведа детето тук, там... нямах време да готвя... Не разбрах, че са ти мръсни дрехите...
  Мъжът и започна да ходи у майка си да яде, докато в един момент се усети, че така не става. Който иска да има чисти дрехи за утре, пуска пералня.
 След 7-8 години брак той стана по-голяма домакиня от нея и никога не пропуска да каже "не цапайте, че само аз чистя тук".

Mr. Green
hahaha браво на мацката, поне не се е ядосвала с такъв калпазанин!

# 20
"браво на мацката, поне не се е ядосвала с такъв калпазанин!"

Нищо подобно. Известно време и тя се терзаеше, мислеше за развод, правеше скандали, но видя, че така не става и за да не се побърка си намери отдушник.

# 21

Mr. Green
Едва ли при всеки би бил успешен този подход.
Но наистина хитро е постъпила.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт