МАРТенското ни дете – все навънка го влече!

• 21 078
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • София
СЗА, честита ви радост!  Hug И моя много добра приятелка е родила днес  Grinning
Елг, честито на мъжа ти!  Peace
Ел, хванах се за думата, защото ме настъпи по мазола - мисля, че ЛК ми е набор, а аз доста тежко приех факта, че ставам на 30г  Embarassed Грешката е в мен в случая  Whistling Blush
Нинчето, и Алекс обича да седи така  Simple Smile И ми е много по-лесно да пазарувам с него, отколкото с баткото, който само вика - искам това, искам онова  Crazy Simple Smile
Веселина, защо пък трябва списък от сега? То няма проблем да идват и повече хора от записаното. Само ако са по-малко от 10 ще е тъпо, защото така или иначе се резервира за толкова.

# 721
За ТВ - аз не давам също да гледа ТВ, т.е. не толкова че не давам, ами просто аз не гледам телевизия и не го пускам. Когато батко му гледа някой път поглежда към екрана и се захилва, но определено няма афинитет към ТВ засега. Храним се в кухнята, където няма ТВ, в спалнята ни също няма, в хола като седим обикновено си играе и се занимаваме и дори случайно да е включен ТВ, той не му обръща внимание.

За препечения хляб - знам, че е по-лек за храносмилането от непрепечения, това е причината да се препоръчват сухарите.

За кремовете
- аз ползвам колд крема на Клоран и съм супер доволна, още от баткото. Имат и един крем за лице и ръце, който не е колд крем - ползвам и него в по-топлите дни като сега. Изобщо аз си го мажа всяка сутрин и вечер с крем по бузетата, а мажа и батко му след баня. Имайте предвид, че повечето такива кремчета са със срок на годност 6 месеца след отваряне - т.е. тези купени при раждането не вършат работа вече.

И като стана дума за кремчета, да кажа колко приятно съм изненадана и много доволна от крема против подсичане на Веледа. Вярно е малко скъпичък (16 лв), но пък с толкова малко намазвам дупето, че мисля че се изплаща. Определено ми харесва повече от крема на Клоран против подсичане, а досега не бях намерила по-голям фаворит.

И да питам майките с изправящи се бебоци и паркет у дома - с какво обувате бебетата като ги държите прави (чили се изправят сами), така че да не се хлъзгат? Аз му свалям чорапите и бос на паркета, защото иначе се хлъзга (не че той много търпи чорапи де, сваля ги постоянно).

# 722
  • София
Мария я обувам с чорапки, които имат от тези гумените точици на стъпалото. Доста често се събува обаче и стои с бос крак...

Реших да сменям Аптамила. Бях питала педката какво да взимам и тя каза Фризолак. Това не помня кога беше- преди около1-2. Днес вече отивам да търся този Фризолак и видях, че е за до 6месеца и взех FRISO 2, защото видях, че то е след 6 месеца... Така ли трябваше да направя...

# 723
Реших да сменям Аптамила. Бях питала педката какво да взимам и тя каза Фризолак. Това не помня кога беше- преди около1-2. Днес вече отивам да търся този Фризолак и видях, че е за до 6месеца и взех FRISO 2, защото видях, че то е след 6 месеца... Така ли трябваше да направя...
Да. Peace
Аз Радо го обувам с буйки или пантофи, но понеже все ги изхлузва, от днес е по сандали. Mr. Green

# 724
Добър вечер, и от нас.Скоро не съм писала.Поздравявям всички които са имали поводи.Снощи Радост не спа,направо ни побърка.Плака почти цяла нощ. newsm78 какво и бе станало...днес беше спокойна.В неделя Радост има имен ден.Нашия нет са го прели и сега сме при свекито и те имат затова реших да ви пиша.Лека и мека от нас. Hug

# 725
Добър вечер и от нас Hug
Най-накрая прочетох всичко.........нямате спирка ей Mr. Green
Щях да пиша много,но сега в главата ми се върти само един въпрос,на който ще съм безкрайно благодарна ако ми отговорите Praynig.Днес като излизахме срещнах една колежка,която не съм виждала вече близо година и ми стана едно такова мило,че направо се запътихме с малкия при нея.След две-три минути разговор ми каза,че е болна от пневмония и тъкмо отивала в болницата Shocked. Мислите ли,че е възможно малкия да се разболее след като сме имали контакт с нея/колежката/????? И има ли нужда да му давам да пие нещо профилактично newsm78 newsm78????

SZA ,честит ти племенник baby_neutral baby_neutral baby_neutral!!!
Дилейн,Честит рожден ден!!! Много здраве и любов ти пожелавам  bouquet  bouquet  bouquet
Elq,честита нова работа на вашето тати.Пожелава ме му много успех и  Money
Честити месечинки,зъбчета,нови думички,нови номера и т.н.

Отивам да чета рецепти от детската кухня,че трябва да почваме вече  chef

# 726
Здравейте,

Много благодаря за милите думи и пожелания за нашия тати.  Hug Дано сте му на късмет.

СЗА- аз Елия я държа или с меки пантофки или по терлици като се изправя.
В тази връзка да кажа, че днес купихме уокър от Джъмбо. Обикновен е (за 40 лв) на Фишър прайс. Нямах много време да разглеждам, но има цял щанд с неща на ФП и са на доста добри цени. Дребната намаза и едни ботушки.

За съветите за ядене-
на мен през ден ми се казва " ама защо не и даваш" и се почва едно изреждане. Днес например беше - жито за задушница  Joy КУ-КУ. Иначе е имало шоколад, зеле, боб, леща, торта, прясно мляко и т.н Ама вече не се връзвам- говори си Пенкеле, кой ли те слуша.

Хайде от мен лека и мека Hug

# 727
 rotfImboElg,това вече ме разби-жито за задушница. JoyНашето най-откачено беше локум.Придружено с ей такъв поглед Rolling Eyes и "хм"-демек на колко превзета се правя. Crazy

SZA-за споровете ме беше питала.Ами май в тази тема беше ако не съм в грешка.Четох за разни брашняни каши,дето няква се беше намесила с грубо изказване към Слънцето.И други работи имаше някакви,ама както и да е вече.Просто се опитах да наваксам с четенето,дето ме беше хванала липсата. Crazy
Иначе и ние сме на паркет,но не мога да го събуя малкия колкото и на пързалка да го удря,защото е много студено на пода.Ходи си с терлици.

Окич,тъкмо и аз се чудя дали да сменя млякото с Фризо.Малкия тотално ми отказва вече Нутрилона.Ето тази вечер си легна хапнал 2 кофички Данонино.друго просто не можах да го измоля. Rolling EyesТи защо го сменяш Аптамила?И колко струва Фризото горе-долу?
Лека нощ,мами.И дай боже повече земетресения! Smile

# 728
  • София
АлЕкС-мама , банкрутирахме не ами- 2 пъти ! За това гледам отвсякъде да съкратя плащанията. Аптамила за 30 лв. ми е 900 гр, а с Фризо ще ми е за 30 лв 1200 гр. Embarassed

# 729
Добро утро  Hug
я да се разпиша,че като почна да чета и все време не ми остава  Rolling Eyes
за уменията,ние сме на мама,баба,ам и някакви си странни звуци  Joy,седи прав в кошарата и се мести като се държи,но още не му стига акъла как да се изправя  Whistling и по- добре,че не искам още да свалям нивото
Иначе е толкова крив  ooooh!,нищо не му е интересно,вече се побърквам,айде да избиват тия пусти зъби,направо завиждам на бебоците с по няколко зъба  Crazy
Честито на Сза и на патирици на Дилейн   bouquet
Ставам,че шилото всеки момент ще падне от дивана  ooooh!
И да се поправя,че се омотах малко  Embarassed-Аустриана,всеки път ме изумява малката ти принцеса,толкова стабилно си стои на крачетата,браво  Grinning

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 10:22 от kikoikris

# 730
Добро утро и от нас! За уменията аз си казах, че нищо не прави моето.  Mr. Green Само се върти на пода, но не и да пълзи. Иначе седи стабилно.
Вчера забравих да честитя на Ели за новата работа на мъжа й! Да носи много парички и да прави мама и бебе щастливи!  newsm10

# 731
Добро утро!
И....Хайде почерпете се!  Wink    Grinning

# 732
  • София
Здравейте и от нас. Ние вчера отпрахме цял ден навън, че времето беше хубаво - Роси видя какви муцини прави Калин на пюрето и как хуубавко се омазва, хем беше направо чист този път  ooooh!

На патерици честит рожден ден на Дилейн и честита радост на СЗА. Аз станах два пъти леля и сестра ми все питаше "Како, кога ще стана и аз леля, чувала съм, че е много хубаво..." - хубаво е много наистина Simple Smile
На Еля - бравос за мъжчето, дано да е всичко наред с работата. А чакаме и Шу да се похвали  Praynig

Ааа, като съм спряла да кърмя, на какъв лекар трябваше да се ходи?

На мамолог за ехография (УЗИ)  Peace

Нинчето, пък ние качихме миналата седмица Калин на онези коли за пазаруване в супера - веднага се хвана за кормилото  ooooh!

# 733
Добро утро!Днес май ще е топъл ден и мисля след малко да изтикам малкия на вън с паяка.Да видя поне там ще седи ли.Вече тотално го намрази този паяк,огъва се на дъга още във въздуха докато го слагам и почва да реве и да се тръшка иоткачам вече.Само той ми беше спасението. Tired
И така като се огъва назад постоянно си удря умната тиква ту в масата,ту в пералнята,ту в хладилника-въобще навсякъде и ме е и страх да го оставя. ooooh!
Направо ви завиждам като чета,че се терзаете,че седели бебоците ви по цял ден в проходилките!Нищо няма да им стане,че те хич не са малки вече. StopМоят само прав иска да е,радвайте се,че не са ви все в ръцете,защото сигурно и под 40 кила ще сляза скоро. doh
Днес растем-на 8 ставаме,а все по-лоши на характер. Twisted Evil...
Много весел ден ви пожелавам! Hug

# 734
  • под кривата круша
Привет и от нас. Днес явно всички сте по разходки Rolling Eyes
Elwing, това с Прасчо миналата седмица някой ми го прати и много се смях Joy. Мисля, че от fishki.net беше, там има и големи попадения.
Днес дадох фини овесени ядки за закуска, добавих и домашно пюре от ябълка. Бих казала, че и хареса. Сега чакам ефекта от овеса Whistling
За ТВ, заглежда се, не е като да не се. Намирам за нормално да проявява интерес към движението по екрана, тя така се заглежда и като пусна Media Player-a. Но интереса и е краткотраен, така че не ме притеснява. Не одобрявам да се пуска на детето тв само и само да е мирно и тихо наоколо, но и в другата крайност не смятам да изпадам.

Общи условия

Активация на акаунт