Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява измерването на корема по време на бременност?
Какво е Percutafta emulsion крем и за какво се използва?
Какво представляват контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява измерването на корема по време на бременност?
Измерването на корема по време на бременност се извършва за оценка на растежа на плода и проверка дали бременността протича нормално. Обикновено се извършва с мека лента и се отчита в сантиметри. Нормалните мерки са +/- 2 см от броя седмици, като това е общоприето. Важно е обаче да се отбележи, че измерването на корема не е единственият метод за оценка на развитието на плода и често се комбинира с ултразвукови прегледи и други медицински изследвания.
-
Какво е Percutafta emulsion крем и за какво се използва?
Percutafta emulsion крем е предназначен за употреба по време на бременност, за да предпази кожата от образуване на стрии. Той поддържа еластичността и хидратацията на кожата, което може да помогне за намаляване на риска от стрии. Въпреки това, неговата ефективност може да варира при отделните хора и резултатите са индивидуални.
-
Какво представляват контракциите по време на бременност?
Контракциите по време на бременност са усещания за стягане в корема, които могат да бъдат болезнени или неудобни. Те обикновено се появяват в по-късните етапи на бременността и се считат за нормални. Подготвителните контракции, известни също като контракции на Бракстон-Хикс, помагат на матката да се подготви за раждането. Въпреки това, ако контракциите станат силни, чести или болезнени, е важно да се консултират с лекар. Ритниците са усещането за движение на бебето в корема, докато контракциите са физиологични явления, които могат да причинят дискомфорт и болка. Важно е да се консултирате с лекар, ако изпитвате болка или дискомфорт. Контракциите по време на бременност се усещат като напрежение в долната част на корема, като матката става твърда. По време на леген, тя изпъква в тази област. Това усещане е свързано с напрежение и твърдост на корема.
-
Какво представлява измерването на височината на матката по време на бременност?
-
Какво представлява магнезиевият препарат и за какво се използва по време на бременност?

като съм била малка са ми давали глава лук,маруля....и аз съм ги взимала и съм започвала да ги ям.Дано да ми се върне жеста,които съм правила

СЕди си старата тема на 49 и аз чета чета с мисълта "ейЙЙ настигам ги още малко остана" и хоп накрая заповядайте в новата тема, а тя на 3-та страница
Ми не мога, изморих се за днес. Може да ми се отвори парашута и да успея да заспя преди да се прибере мъж ми че иначе нещо все ми пречи и се изнасям на дивана.
Ама явно се е преобръщало нещо, защото след това беше като дървено човече на конци. Сещате ли се за тях - дето като им дръпнеш въженцето и разтваря ръце и крака за физ.зарядка, едновременно бабунки имах горе, долу, в ляво и в дясно

)
).Стискайте ми палци само този ,който харесах да го имат наличен и днес!!!