ФЕВРУАРЧЕТАТА ни прекрасни, лудуват без почивка, много ясно ;)! (26)

• 21 684
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Привет и от мен  Hug

Нали бях обещала инфо:
Вчера мъжът ми успял да посети магазина на Стефи в Суходол - някой ге беше предложил преди време. За съжаление обаче в магазина нямало какво да се види - трябвало да харесаш нещо в интернет, поръчваш го и те го доставят в магазина. Магазинът всъщност бил някаква къща, действаща и като склад на едро. Общо взето май няма смисъл да се ходи до там. Аз очаквах, че ще могат да се видят нещата  Crossing Arms

Вчера се видях с бивши колеги и една колежка разказваше как е пуснала бебето си да плува почти веднага след раждането (с треньор разбира се). Момичета, много се въодушевих! Аз и от една друга приятелка бях чувала. Има една треньорка, която поема малки бебета - в началото у вас - във вана или леген, а след 3-тия месец - на минерален басейн в Банкя. Гледах клипчета на детето - като амфибия е! Можело е да плува преди да може да ходи! Ох, много се запалих. Май убедих и таткото - като му показах клипчетата.
Направо нямам търпение да ходим двечките да плуваме  Crazy

# 586
  • offshore & overseas
Аз не знам луда ли съм, що ли, ама въобще не се страхувам от болести, дори и за дечко не се плаша, въпреки че сме преживяли немалко вече. Shocked

На мен не ми се излиза обаче заради работа и студ, нещо не ми е комфортно като е студено и като знам, че ме чакат купчини задачи, които така и така не мога да отметна докрай, но поне да ги подпукам докато съм уж свободна (още 2-3 часа).

Вечер след ДГ гледам да постоим малко навън и да се поразходим, но толкова бързо се стъмва, че си губи смисъла.

Плами, знам за тая тренерка, но мъж ми отсече "Не!", тъй като идва наистина скъпо -- по 20 лв./час взимаше преди 3 години, а сега сигурно двойно.

Всеки сам си преценява, разбира се, на мен много ми се искаше, защото аз самата обожавам водата и плуването, но се съгласих тогава, че нямаме възможност. Калина обаче е на път да си се научи и само с наша помощ, защото също е много водолюбива.

А пък ако и родиш под вода, вече съвсем хармонично се получава! Wink

# 587
  • Burgas
Аз също не се страхувам от болести,даже сега като слушам за този свински грип,ми се струва голяма измислица,може би има някой друг заразен,но по новинитв преувеличават,само,само хората да се изплашат и да започнат да се ваксинират.

# 588
Здравейте, момичета! Simple Smile
Аз се завърнах от лекията за кърменето. Оказа се, че съм я слушала вече преди около 2 месеца, но поне се видяхме с megelina и Amica. Ponqkoga, хайде следващият път ще си поръчаш при мен събуждане по телефона, че да дойдеш и ти.  Wink
Райче, радвам се, че всичко е 6.  Wink Остава само да ти мине гърлото...  Hug
Съни, Рали, явно сме от една порода...  Joy Мег Раян ми е любимка и много харесвам филмите й. Наскоро гледах "Град на ангели". Прекрасен е!
Сега отивам да сготвя нещо, че обед мина...

# 589
  • Бургас
Привет!  Hug

Днес пак навъртях 5-6км ходене.  Simple Smile

Бях при единия ми доктор. Беб е добре, шава и расте! Отговаря си на седмиците, вече тежи 735г.
Околоплодните ми води пак били на горната граница (както ми каза и Томова на ФМ-то преди около 3 седмици). Според доФтора нямало проблем  Thinking Отделителната система на беб била ОК, а едно от следствията на увеличени околоплодни води било проблем с отделителната система.
Каза да намаля сладкото, за да не стана слон.  Laughing

Плами, благодаря ти за отчета за "магазина" на Стефи. То така хич не е добре. Как да поръча човек нещо, което не го е виждал, а никой няма впечатление за него?!

# 590
  • Burgas
Мимита при кой лекар ходи?
И може ли линк за сайта на този магазин Стефи.

# 591
Свински или друг грип няма значение, важното е, че и аз съм свидетел колко отвратителен е! Удря директно на слабото място на всеки. А да не говорим колко по-неприятно се прекарва при положение, че не е препоръчително да се пият лекарства и трябва да се мъчим с бабините лекове. В друго състояние ми е все тая, ама сега - не!  Wink

Тани,  Hug
Мимита, супер за прегледа!  bouquet

# 592
  • Burgas
Грип наистина върлува сега,но според мен не и свински,просто си е грип,като всяка година.При най малките симптоми трябва да се започне да се взима нещо,каквото може.

# 593
  • Бургас
Мимита,може и да намаляш сладко ,ама утре сме на горещ шоколад  Peace
Танче ...И аз го гледах "Град на англеи"...  Wink

# 594
  • offshore & overseas
Е, не, и на мен не ми е все тая дали ще се разболея, ако е прозвучало така шашаво Crazy, просто смятам, че няма да се случи, то няма и как да се пазим, освен да избягваме контакти и да носим маски, ама нещо ми иде байгън. Mr. Green

# 595
Ами аз да ви се оплача, нищо не свърших в болницата, телефона не ми звънна сутринта и се успахме и закъснях за приема без час, направих си термин за утре. До някъде се успокоих, защото явно не е спешна работа щом ме върнаха, което е добре, но после като се прибрах мъж ми ме посрещна с инфо, дето ровил в нета и чел. Та увеличаване на въпросната околоплодна течност можело да се получи при гастационен диабет ( а аз уж нямам тоя път), токсоплазмоза (също негативно изследване от миналата седмица), шарка (и такова нямам) или генетично увреждане на плода Sad  И сега съвсем се вкарах във филми, разбира се причината може да не е и нито една от горните и да нямам проблем ама ей на като незнае човек е много гадно. Пък мъжа ми няма да може да дойде и утре с мен и ще ходя сама с детето, ама да видим какво ще кажат. Мимита дано и на мен ми кажат, че е на горната граница и няма проблем  Flutter
 Исках да питам Момичетата на които им правиха Амниоцинтеза, трябваше ли да оставате в болницата преди или след това или направо се взима проба и си тръгваш.
 За Йогата съм на мнение че си е точно на време, то и гимнастиката за бременни почва 28-ма седмица. Ето примерни упражнения за Йога
 И мен от Грип не ме е страх, миналата година ме тресна един дето се бах схванала като инвалид ама за три дни ми мина, то температурата беше най гадна от цялото преживяване. Ама аз понеже съм си здраво "биче" рядко и трудно ме хващат подобни работи и като съвсем ново преживяване ми дойде
 А за Свинския, вчера коментирахме с докторката на Стоян, и нейното мнение беше че той си е грип като всеки друг, усложнения може да има винаги, може и да няма, просто е по нов грип, нали знаете че те си се въдат редовно.

# 596
  • Burgas
Аз например няма как да се предпазя,на работа съм,работя с хора,постоянно влизат хора в офиса,мъжа ми ходи по адреси и влиза в най различни жилища,детето е на училище,не може да се залючим вкъщи,надявам се да не ни тръшне.

# 597
[color=purple...А пък ако и родиш под вода, вече съвсем хармонично се получава!...[/size] Wink[/color]

Е чак пък да родя под вода  Wink Шубе ме е - като е за първи път - искам да е по възможно най-изпитания метод.  Naughty
А за плуването - и аз си мислех, че е скъпо удоволствие, обаче се оказва, че тя ти показва за 3-4 пъти какви са упражненията и после почваш да ги правиш без нея. После си плащаш само входа за басейна, който бил нещо от сорта на 3 лв за бебето и 5 лв за майката (дано не излъжа,ама такива цени ми казаха). Пък и ходиш на басейн - когато решиш. Въпросът е бебчето да не изгуби рефлекса си - имат си го вроден - да задържа въздуха под вода до 3-ия месец.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.

# 598
Мимита при кой лекар ходи?
И може ли линк за сайта на този магазин Стефи.

http://www.stefi.biz/index.php?action=show_desc&product_id=244

# 599
  • offshore & overseas
Въпросът е бебчето да не изгуби рефлекса си - имат си го вроден - да задържа въздуха под вода до 3-ия месец.
Мда, така е.  Grinning Сигурно съм недоразбрала. А къде е басейнът? Чула съм, че има един чааак в Банкя.

Сега не ми е толкова чак, щото имаме кола, ама я закупихме когато Халюша стана на година и 9, та дотогава ми е било крайно затруднително, предвид, че се трудя от тримесечната й възраст, макар и у дома.

Общи условия

Активация на акаунт